nefes alamıyorum sanki o benim en sevdiğim dostum nasıl yapar :(

dedim ona
diyor ki bana öyle hüzünlü bakıyor ki sevdiğine inanıyorum
sevgiye açım ben diyor
yapabileceğim herşeyi yaptım gerçekten konuştum saatlerce
ben büyük konuşmayayım aşkımdan ölsem evli bir insana yan bakmam
Allah korusun
herkesin ailesi var

sevgiye çok açsa eşini boşasın seven birini bulsun. ne kadar aç ve iradesiz bi toplum olduk ya. kısaca entrika arıyorum dememişte. kimseyi kınamak istemem başıma gelir diyede nedense böyleleri hep aldatana kadar çok namusludur bekar gençlere karışır namus bekçiliği yapar sonrada evli barklı olup başka erkeklerler/kadınlarla heyecan peşinde koşmaya başlarlar. sizde acımayın arkadaşınıza. allah akıl vermiş. kimse kimseye zorla bişey yaptırmıyor. onun seçimi bu siz neden ağlıyosunuz psikolojinizi bozuyosunuz. olan ona değil size ve eşine ailesine oluyor. o size üzülüyor mu acaba bunları yaparken bencil...

Arkadasin su an pembe gözlükler i takmis hayal aleminde...ne desen ne yapsan seni duymayacak....is işten geçip gercekle yuzlesince aklı başınaa gelecek. ..o adam esiyle yoluna devam edecek hayatinda onu kaçamak gönül eğlence si olarak animsayacak.olan arkadasinin hayallerine duygularina kişiliği ne olacak...özet bu..ama gençlik bunu dusunemiyor malesef....yapacagin sey kızı uyarmak dogruyu anlatmak gorevini yapar cekilirsin.neden uyarmadin demesin sana...allah doğru yoldan ayirmasin kimseyi.

Merhaba arkadaşlar bu konuyu uzun süredir açmayı düşünüyordum çünkü artık içimde tutamayacağım :KK43:
ikinci üyelik alarak yazıyorum üyelikten yönetimin bilgisi vardır
Çok sevdiğim bir arkadaşım hatta dostum diyeceğim tek insan o
O ki dini ahlaki değerlere aşırı bağlı bir insandır ama bu duruma nasıl düştü bilemiyorum.Benim en yakın dostum evli bir adamı seviyor
Tanışmaları arkadaşım cafe de otururken yanına gelmiş muhabbet etmiş o anda birşey yokmuş sonra ona skype hesabı almış adam oracıkta ''lütfen iletişimi koparmayalım senle demiş kültürlüsün donanımlısın harika ya vs '' demiş . Zaten iki saat sonra uçağı varmış ve gitmiş canlı görüşme bu kadar anlayacağınız
sonrasında arkadaşımı o hesaptan arayıp konuşmuş evli olduğunu ve istemediği bir evlilik olduğunu 2 senedir onun gözlerine sevgi ile bakan bir kadını incitmemek için bu zulüme dayandığını söylüyormuş
ve bizim kızı çok sevdiğini haykırıp duruyormuş
adam cinsel içerikli muhabbetlerde yapmış onla
detaya girmek istemiyorum çok üzülüyorum çünkü :KK43:
ve bu yasak aşk en sonunda arkadaşımın su an onun yanına 15 saatlik yolu tepip gitmesi ile daha da çıkmaz hale geldi
her fırsatta o kadının ne kadar sevilmez olsada onun yerine koymasını söylediğim halde asla vazgecmedi ki Bu insan ahlaklı edepli biridir nasıl böyle hale düştü
kabuslarıma giriyor
bugün sabahtan beri ağlıyorum
o benim en sevdiğim dostum
onun bu yaptıklarına inanamıyorum bu bir kabus mu sizce :KK42:
elim kolum bağlı
sadece iyi misin diye mesaj atıyorum arada yanıt veriyor çok üzülüyorum

Sizi şok eden durum, arkadaşınızın meğer pek aptal olduğuymuş sanırım. Ne kadar hazırmış, yanına ilk yaklaşan adamla skyplar açmaya, cinsel muhabbetler yapmaya, evliyim dediği halde, sana aşığım yalanına karşılık 2. kadın olmaya.
Siz uyarmışsınız, yapılacak pek bişey kalmamış. Ben şahsen arkadaşlığımı keserdim. Ortada başka bir insanın mağduriyetine rağmen, ego tatmini ve cinselliğinin peşinde koşan bir kadın var.

Bence de görüşmeyin artık onunla. Elinizle ve dilinizle düzeltemediğiniz bir durum bu buğz edin ve konuşmayın onunla. İnsan dostu da olsa her yanlışında yanında durmamalı bence. Benim de sonsuz güvenim olan bir insan hırsız çıkmıştı. Bu olaydan sonra öğrendim herkes vazgeçilebilir.Artık sevmediğim insanların doğrularını sevdiklerimin de yanlışlarını görebilmeyi öğrendim.

zaten hep bi çok mutsuzdurlar,
hep zorla evlenmişlerdir bla bla bla..
aklını başına topla kızım!
onlarca bekar adam varken sen ne diye evli barklı bi adamla oluyorsun?
bugün karısını aldatan yarın seni aldatmayacak mı?
hadi onu da geçtim.
ikinci kadın olmak nasıl bi duygu ?
az biraz anlatsana hele merak ettim :confused::confused:

insanlar hata yapar bence arkadaşınız çok cahil bu konuda ve hislerinin kurbanı ve burda yorum yapan haddini biz bildiririz diyen arkadaş sen kimsin de haddini bildiriyorsun bu kadar mı mükemmelsiniz düşüp kalkma ne yaa bu kadar siyah beyeaz hayat sizin için burda tek şuçlu var bana göre oda ADAM!!!! kimse kimseye ahlak dersi vermesin!!!! eğer bir yanlıştan döndürebiliyorsanız yardımcı olabiliyorsanız olun yoksa YARGILAYICI tavrınızı ve ahlak bekçiliğinizi kendinize saklayın.. ben anlamıyorum insanlar yanlışı düzeltmek için yardımcı olmak yerine yargılamyı aşağalamayı seçiyor gerçekten anlamıyorum inanç desem değil bizim inancımızda insanları yargılamak ayıplarını yüzüne vurmak yok onu utandıurmak yok bildiğim kadarıyla!!!!!

neyse arkadaşım ailesine uygun bir dille söyle demiş bir arakdaşta sonucunun neler olacağını bilemezsin bu konu hasas bir konu arkadaşına çok büyük zararlar verebilir ailede namus kavramı sadece bacak arasında aranıyorsa beyinde değil kadın cinayetlerine sebep olacak sonuçlar doğurabilir. ne güzel ki senin gibi onu düşünen bir arkadaşı var ki ayrı bir hesap açıp akıl almak istiyorsun ama sanırım pek akıl alamıyorsun... ben,m tavsiyem hep yanında ol yanlışını anlat aşk içinde belki gözü görmüyor şuan göstermeye çalış acı olsada gerçekleri söyle ayrılması gerektiğini söyle başkada elinden bir ey gelmez sanki

çok takma esas takacağın zaman gelmemiş daha adam düzenini bozupta karısını boşamaz tekmeyi basar arkadaşına basarkende seni çok seviyorum ama ayrılmamız lazım sen benim aşık olduğum kadındın bu evlilik zulum bana ama ne yapayım falan der sonra arkadaşın gelir omzunda ağlar o vakit takarsın sende şimdiden heba etme kendini sonunada sakla.

zaten hep bi çok mutsuzdurlar,
hep zorla evlenmişlerdir bla bla bla..
aklını başına topla kızım!
onlarca bekar adam varken sen ne diye evli barklı bi adamla oluyorsun?
bugün karısını aldatan yarın seni aldatmayacak mı?
hadi onu da geçtim.
ikinci kadın olmak nasıl bi duygu ?
az biraz anlatsana hele merak ettim :confused::confused:
komik olan ne ?
yaşamadıım birşey i anlatamam
lütfen gereksiz knuşmayın

insanlar hata yapar bence arkadaşınız çok cahil bu konuda ve hislerinin kurbanı ve burda yorum yapan haddini biz bildiririz diyen arkadaş sen kimsin de haddini bildiriyorsun bu kadar mı mükemmelsiniz düşüp kalkma ne yaa bu kadar siyah beyeaz hayat sizin için burda tek şuçlu var bana göre oda ADAM!!!! kimse kimseye ahlak dersi vermesin!!!! eğer bir yanlıştan döndürebiliyorsanız yardımcı olabiliyorsanız olun yoksa YARGILAYICI tavrınızı ve ahlak bekçiliğinizi kendinize saklayın.. ben anlamıyorum insanlar yanlışı düzeltmek için yardımcı olmak yerine yargılamyı aşağalamayı seçiyor gerçekten anlamıyorum inanç desem değil bizim inancımızda insanları yargılamak ayıplarını yüzüne vurmak yok onu utandıurmak yok bildiğim kadarıyla!!!!!

neyse arkadaşım ailesine uygun bir dille söyle demiş bir arakdaşta sonucunun neler olacağını bilemezsin bu konu hasas bir konu arkadaşına çok büyük zararlar verebilir ailede namus kavramı sadece bacak arasında aranıyorsa beyinde değil kadın cinayetlerine sebep olacak sonuçlar doğurabilir. ne güzel ki senin gibi onu düşünen bir arkadaşı var ki ayrı bir hesap açıp akıl almak istiyorsun ama sanırım pek akıl alamıyorsun... ben,m tavsiyem hep yanında ol yanlışını anlat aşk içinde belki gözü görmüyor şuan göstermeye çalış acı olsada gerçekleri söyle ayrılması gerektiğini söyle başkada elinden bir ey gelmez sanki
Allah razı olsun sizden
hala daha benim olduğuma inat ediyorlar
ben olsam zaten 2. yelik almışım neden arkadaşım dye anlatayım
sanırım kimsenin dostu yok üzüldüğü
hata var evet ama tekmeyi bende ona basmak istemiyorum demek istedm zor durumda
su an yanma gelmesin istedim onun yanıma geldi benimle
Hata insanar içindir
kmse mükemmel değil
çok teşekkürler

Bu yalan asırlardır inandiriciligini nasıl koruyor acaba?
-karımla çok mutsuzum onu boşayıp seni alicam bekle beni leylam bla bla bla.
Ve buna inanan onca insan. Vallahi ne denir bilemiyorum. Arkadaşın kafasına çok vurur. Senin yapacagin birşey yok.
Rabbim hidayet versin. Girdiği yanlıştan dondersin inş.

Demek ki dostum dediğiniz insanı tanımıyorsunuz gerçekten içinde ne var is odur insan kim bilir daha neleri vardır sizin haberiniz yoktur çünki evli bi adam ile rahatlıkla takılabiliyorsa alt yapı sağlamdır anladınız mı ve o dini dğerler vs sadece maskeden ibaret siz uyarınızı yaptınız bitti selamı sabahı kesin size de çamuru sıçramasın

30 yasindaki insana akil versende dinlemez.. Onun simdi gozleri kör olmustur.. Merak etme en sonunda pisman olup omzunda aglayacak ama dilerim ettigini o da bulsun...

Ayrıca burda tek suçlu o adam diyen arkadaş adam kıza ben evliyim demiş ilk bastan. Adam zaten pisliği n önde gideni. Kız bile bile evli bir adamla ilişkiye başlamış. Kimseyi yargılamak kimsenin haddine düşmez. Ama tek suçlu yok bu ilişkide.
Kimse aldatilmayi haketmez. Adam olsun madem önce evliliğini bitirsin sonra ne b.k yiyorsa yesin.
Allah en büyük günahları bile affedermiş. İnsAllah hatalarını anlarlar ne diyelim.

İğrenç. .
midem bulandı. .
ikisinin de canı cehenneme. .
sende o rezalete arkadaş deme artık. .

"Imani buyuk olanin, imtihani buyuk olur" zirvalarina inanmiyorum. Zuurt tesellisi resmen, kusura bakmasin kimse. Insandir, herkesin egosu zaafi nefsi vardir, hata yapabilir. Fakat vicdanli, sevgi dolu, ve biraz da akilli bir insanin, evdeki tuzluga da tapsa, bu sekilde bir cirkinlige ortak olacagini dusunmuyorum.

Arkadasini nasil olur bilmem ama vazgecirmeye calis. Eminim yapiyorsundur da... Bu yasadigi seyin tamamn kandirilmak olduguna ikna et, ki zaten oyle. Aslinda sevilmedigine, deger gormedigine, sadece adamin heyecan arayisina meze olduguna ikna et. Diger kadina acimasini bekleme, acimaz.

X