nefes alamıyorum sanki o benim en sevdiğim dostum nasıl yapar :(

O insan musvettesi erkekte, arkadasinda ahlaksiz, karaktersiz, seref yoksunu insanciklarmis.
Sen ne uzuluyorsun bu kadar?
Arkadasin metres olmayi kabul etmis zaten.
Yarin bir gun o adam baskasini bulur nasilsa.

Üff bide su igrenclige ask demezler mi ya!
Pisligin adinida ask koydular.

evet aşk ! mış bende iğreniyorum tüylerim diken diken oluyor
kendisi ikinci kadınım ben diye ağlıyordu herseyi farketti bitiricem dedi
ertesi gün aradı gidiyorum yanına dedi ! ben şok oldum
Umarım ve tek istediğim adam onu iğrenc hissettirir ve vazgeçer

ne diye üzülüyorum biliyor musun
bu kadar ahlak edep dersi veren ahlakına düşkün olan ve beni bu kadar seven fedakar biri nasıl bu hale geldi :S

bu yapılanın iğrenc olduğunun farkındayım bana sadece ne yapabileceğime dair öneriler verirseniz çok mutlu olurum allak bullak oldum

Mutsuzsa adam boşanırdı. Hala evli kalmazdı.
Bunlar boş laflar. Karşıdakini kandırmaya çalışmak,elde tutmaya çalışmak için uydurulan klişeler.
Öyle bi dünya yok yani.
Hem mutsuz olacak hem sevmeyecek ama hala evliliği sürdürecek? Ya he he...

Konuyu ailesine acin ve haddini bildirsinler. Baska turlu ne deseniz bos bu pis insanlara

ailesinden sadece elimde 60 yasında annesinin tel nosu var oda kalp sorunlu bir kadın ve böyle seyler ona o kadar uzak ki
daha da zarar vermekten ürküyorum ki arkadaşım annesine hiç özel birşeyini anlatmaz

aynısını dediğimde sunu dedi
Adam demişki ''bir yanda sen bir yandan da her gün yanımda uyanan ve benden sevgi dileyen bir çift göz''

adam resmen roman yazıyor ama insan sevgiye bu kadar aç olunca demek buna kanıyor

Ya bıraksın bu boş lafları. Arkadaşınız da bu laflara kanacak kadar saf mı?

Ya bıraksın bu boş lafları. Arkadaşınız da bu laflara kanacak kadar saf mı?

dedim ona
diyor ki bana öyle hüzünlü bakıyor ki sevdiğine inanıyorum
sevgiye açım ben diyor
yapabileceğim herşeyi yaptım gerçekten konuştum saatlerce
ben büyük konuşmayayım aşkımdan ölsem evli bir insana yan bakmam
Allah korusun
herkesin ailesi var

Hiçkimsenin karışmasına gerek kalmayacak.. asıl uyarı ona ilahi adalet olacak..

Çok uzun sürmez adamın macerası; sonunda arkadaşının poposuna tekmeyi basıp, sevgili karısının koynuna dönecektir..

• Aldatanlarinda hep ayni seyi söyler mutsuzum bosanacam bla bla. Karsidaki insanda kandiriömaya hazir ya bu bahaneye inanir hemen.. YAZIK böyle bir arkadasim olsa birak mesaj atmayi iyimisin demeyi ne halin varsa gör der hayatimdan cikartirim..
  • Sen neden agliyosunki , ayrica arkadasin dedigin kadar ahlakli olsa böyle bir ahlaksizliga imza atmazdi.....

Elinden gelen her şeyi yaptığına inanıyorsan,bırak o zaman artık.
Kendi bileceği iş. Sonra gelip sana ağlamasın da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…