- 20 Temmuz 2015
- 30
- 3
- 54
-
- Konu Sahibi caresizdost
o nası beni kaale almıyorsa bende onu almamalıyım haklısınYok kindarlık önermiyorum ben bencillik öneriyorum. Kin güdeceğin bir durum yok zaten ortada.
o nası beni kaale almıyorsa bende onu almamalıyım haklısın
keske bu kadar mantıklı olsam angelica
O insan musvettesi erkekte, arkadasinda ahlaksiz, karaktersiz, seref yoksunu insanciklarmis.
Sen ne uzuluyorsun bu kadar?
Arkadasin metres olmayi kabul etmis zaten.
Yarin bir gun o adam baskasini bulur nasilsa.
Üff bide su igrenclige ask demezler mi ya!
Pisligin adinida ask koydular.
Her insanın karakteri farklı farklı sende empati yeteneği çok yüksek bir insansın belli ki. Aslında güzel bir özellik ama fazlası yıpratıcı olur insan için.
en iğrencinden bir tecrübe değil miKendisi eder kendisi bulur. Bırak tecrübe etsin madem seni dinlemiyor
Konuyu ailesine acin ve haddini bildirsinler. Baska turlu ne deseniz bos bu pis insanlara
aynısını dediğimde sunu dediMutsuzsa adam boşanırdı. Hala evli kalmazdı.
Bunlar boş laflar. Karşıdakini kandırmaya çalışmak,elde tutmaya çalışmak için uydurulan klişeler.
Öyle bi dünya yok yani.
Hem mutsuz olacak hem sevmeyecek ama hala evliliği sürdürecek? Ya he he...
aynısını dediğimde sunu dedi
Adam demişki ''bir yanda sen bir yandan da her gün yanımda uyanan ve benden sevgi dileyen bir çift göz''
adam resmen roman yazıyor ama insan sevgiye bu kadar aç olunca demek buna kanıyor
Ya bıraksın bu boş lafları. Arkadaşınız da bu laflara kanacak kadar saf mı?
Merhaba arkadaşlar bu konuyu uzun süredir açmayı düşünüyordum çünkü artık içimde tutamayacağım
ikinci üyelik alarak yazıyorum üyelikten yönetimin bilgisi vardır
Çok sevdiğim bir arkadaşım hatta dostum diyeceğim tek insan o
O ki dini ahlaki değerlere aşırı bağlı bir insandır ama bu duruma nasıl düştü bilemiyorum.Benim en yakın dostum evli bir adamı seviyor
Tanışmaları arkadaşım cafe de otururken yanına gelmiş muhabbet etmiş o anda birşey yokmuş sonra ona skype hesabı almış adam oracıkta ''lütfen iletişimi koparmayalım senle demiş kültürlüsün donanımlısın harika ya vs '' demiş . Zaten iki saat sonra uçağı varmış ve gitmiş canlı görüşme bu kadar anlayacağınız
sonrasında arkadaşımı o hesaptan arayıp konuşmuş evli olduğunu ve istemediği bir evlilik olduğunu 2 senedir onun gözlerine sevgi ile bakan bir kadını incitmemek için bu zulüme dayandığını söylüyormuş
ve bizim kızı çok sevdiğini haykırıp duruyormuş
adam cinsel içerikli muhabbetlerde yapmış onla
detaya girmek istemiyorum çok üzülüyorum çünkü
ve bu yasak aşk en sonunda arkadaşımın su an onun yanına 15 saatlik yolu tepip gitmesi ile daha da çıkmaz hale geldi
her fırsatta o kadının ne kadar sevilmez olsada onun yerine koymasını söylediğim halde asla vazgecmedi ki Bu insan ahlaklı edepli biridir nasıl böyle hale düştü
kabuslarıma giriyor
bugün sabahtan beri ağlıyorum
o benim en sevdiğim dostum
onun bu yaptıklarına inanamıyorum bu bir kabus mu sizce
elim kolum bağlı
sadece iyi misin diye mesaj atıyorum arada yanıt veriyor çok üzülüyorum
Bir musibet bin nasihattan daha iyidir canım,en iğrencinden bir tecrübe değil mi
haklisinizBir musibet bin nasihattan daha iyidir canım,
Elinden gelen her şeyi yaptığına inanıyorsan,bırak o zaman artık.dedim ona
diyor ki bana öyle hüzünlü bakıyor ki sevdiğine inanıyorum
sevgiye açım ben diyor
yapabileceğim herşeyi yaptım gerçekten konuştum saatlerce
ben büyük konuşmayayım aşkımdan ölsem evli bir insana yan bakmam
Allah korusun
herkesin ailesi var