Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim tatlım ♡sahsen hıc bılgım yok cok gecmıs olsun demeye geldım
bı an once gecer ınsallah ya ...
İnşallah geçicidir canım. .Canım benim çok geçmiş olsun.
Bi arkadaş da demiş göğüs hastalıkları diye tabi mevsimselde olabilir ama bence bir görün sen yine..
canim cok kecmis olsun.acil sifalar diliyorum
eses noldu yaaa
iyileşirsin umarım çabucak.
şunu soyleyım ... oncelikle 1 lt suyu kaynat... içine 2 ym kaşığı nane at ağzı kapalı oda kaynasn sonra bulabilirsen doğal papatya ve kekik at 5-6 dk kapalı şekilde kaynasın.... battaniyenin altına gir tencerinin kapağını aç ... ama çok yakın tutma buhardan yanar yuzun burundan nefes al agızdan ver... bunu günde 3kez tekrar et... aynı tenceriyi bir gün kullanabilirsin karışımla... akıntın olacak sonrada duzeleceksin...
Teşekkür ederim. .
Araştırma hastanesi gibi daha donanımlı bir hastaneye gitmen gerekir bence cok gecmiş olsun...
Bahar geldi alerji olabilir. Kbbye gidebilirsiniz. Tip varsa alerji yada immunolojiye gidebilirsiniz.
Sağol tatlım Teşekkürler ✔Canım çok geçmiş olsun.
Yeni ortaya çıkan bir şey olduğu için geçici bir durumdur diye düşünüyorum.
Benim annem de küçüklüğünden beri kokuları almıyormuş.
Mutlaka bilen birileri vardır ben yardımcı olamadım.
Gecmis olsun
İnşallah kuzum Sağol ❤❤Geçicidir, hiç merak etme. Çok geçmiş olsun.
Toplu yerlerde de bulunma, biri pırt salar kokuyu alan geriler, sen kokuyu almadığın için öyle sabit durursun senden bilirler
Sağol tatlım Teşekkürler ✔
Teşekkür ederim. .
Toprak kokusunu çok severim ama artık onu da alamıyorum. . :/
İnşallah kuzum Sağol ❤❤
Sağol tatlım ♡Allah sifani verir insallah tekrar alirsin. Esimin bahar alerjisi var o da koku alamiyor bahar aylarinda
Tabi yaptır. Gögüs hastalıklarında yapıyolar. Kbb değil.Bilmiyorum. .
Hangi bölüme gitmeliyim?
Geçer mi ?
Kbb anlar sanmıştım. .
Alerjik test yaptırmalı mıyım?
Bakalım tekrar gideceğim geçmezse. .Tabi yaptır. Gögüs hastalıklarında yapıyolar. Kbb değil.
Geçmiş olsun bu alerju bu aylarda çıkar özellikle size fis fis vermeliydi ıstanbul üsküdar mehmet derman kbbMerhaba kızlarrr. .
Perşembe akşam kötüleştim. .
Cuma günü randevu aldım kbb gittim. .
Muayene oldum antibiyotik verdi. .
Boğazımda herhangi bir şey yok. .
Sadece koku alamıyorum. .
Pazar akşam acile gittik nefes darlığı için. .
Doktora durumu anlattım. .
Anemi ve troid için ilaç kullanıyorum. .
3tane de doktor yazdı, berbat midem bulanıyor diye ..
Anemi ilacı ile antibiyotik içilmez ki dedi ..
Bunu da başka bir doktor yazmıştı ..
Alerjik olabilir dedi ..
İğne yaptı ve yolladı. .
Şimdi gelelim derdime ;
Hiç koku alamıyorum ne yapmalıyım ?
Hangi doktora gitmeliyim?
Alerjik test yapılmıyormuş hastanenin birinde : (
Ne yapacağımı bilmiyorum. .
Kokuları almak ne güzel bir şey miş ..
Okuyan herkese teşekkür ederim. .
Kadınlar Günümüz kutlu olsun. .
AntalyaGeçmiş olsun bu alerju bu aylarda çıkar özellikle size fis fis vermeliydi ıstanbul üsküdar mehmet derman kbb
Sanmiyorum.alerjik rinitin alasi bende var.alttaki yemegin kokusunu bile alirim.bende gripten dolayı bir haftadır koku ve tat alma duygumu yitirdimm
benimkisi alerjik rinit sanırsam
bahar geldimi bunu hep yaşıyorumm
Bende yan apt pişen kahvenin kokusunu alırdım. .Sanmiyorum.alerjik rinitin alasi bende var.alttaki yemegin kokusunu bile alirim.
Baska bir sebepten olabilir
Kbb gittim ama fayda etmedi. .
Tıp Hastanesi antalyada. .
2buçuk saat uzak . .
Kbb gittim ama hiç fayda etmedi ..çok geçmiş olsun iyi bir kbbci de halleder diye umuyorum.
Kbb gittim ama hiç fayda etmedi ..
benim c,dd, anlamda alerjim var. dönem dönem kokul alamadığım süreçler vs.. burun spreylerinin bazısı bu konuda iyi gelebiliyor. bir başka doktora gidebilirsiniz. hatta aile hekiminize danışabilirsiniz bir de :) benim aile hekimim midemdeki sorunu çözen tek ilacı yazmışı umarım en kısa zamanda kolaylıkla çözüme kavuşursunuz..