Nefes alamıyorum, koku özelliğimi kaybettim : (

immunolojiye gitmen gerek. keşke kbb sevk etseydi seni bunu yapması gerek aslında direk gidemezsin çnkü uzmanlık gerektirdiği için dahiliye yda bakıldğn bölümn sevk etmesi gerek

O bölüm hastanede yok ..
Kbb da antibiyotik yazdı yolladı ..

Koku almak bile ne büyük nimetmiş , insan farkına varamıyor .
Çok geçmiş olsun , inşallah çabucak normale dönersin .

Koku almak bile ne büyük nimetmiş , insan farkına varamıyor .
Çok geçmiş olsun , inşallah çabucak normale dönersin .
Hakikaten öyle. .
Çok iyi koku alırdım ben . .
Sağolun inşallah geçecek. .

Bende gripten dolayı koku alamıyordum 2 haftadır. Eminönüne gittik hafta sonu, oradaki balık ekmeğin kokusunu bile alamadım düşün, Hakikatten ne güzel şeymiş koku almak. Geçmiş olsun arkadaşım

Bende gripten dolayı koku alamıyordum 2 haftadır. Eminönüne gittik hafta sonu, oradaki balık ekmeğin kokusunu bile alamadım düşün, Hakikatten ne güzel şeymiş koku almak. Geçmiş olsun arkadaşım

Öyle ya , hiçbirşey kokmuyor. .
Allah tüm hastalara şifa versin. .
Sağol teşekkür ederim canım ❤

Mevsim geçişlerinde bu tür rahatsızlıklar olabilir alerjik gibi görünüyo belli bi zaman sora tekrar gidin Dr

Canım benim çok geçmiş olsun.
Bi arkadaş da demiş göğüs hastalıkları diye tabi mevsimselde olabilir ama bence bir görün sen yine..

Bi kere benim de oldu 1 ay falan sürdü . Geçti . Allahım çöp kokusuna bile ıyy demem artık dedim

Saol tatlım seninde kutlu olsun
Derdine gelince grip falan mısın koku alamıyosun onu anlamadım bir sürüde ilaç kullanıyormuşsun oturduğun yerde bi üni.hastaneden randevu al kbb den araştırsınlar başka bi bölüm bakmaz heralde diye düşünüyorum araştırmadan yazdım bende bi araştırıyım şimdi:)

şunu soyleyım ... oncelikle 1 lt suyu kaynat... içine 2 ym kaşığı nane at ağzı kapalı oda kaynasn sonra bulabilirsen doğal papatya ve kekik at 5-6 dk kapalı şekilde kaynasın.... battaniyenin altına gir tencerinin kapağını aç ... ama çok yakın tutma buhardan yanar yuzun burundan nefes al agızdan ver... bunu günde 3kez tekrar et... aynı tenceriyi bir gün kullanabilirsin karışımla... akıntın olacak sonrada duzeleceksin...

Araştırma hastanesi gibi daha donanımlı bir hastaneye gitmen gerekir bence cok gecmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…