• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamıyorum, koku özelliğimi kaybettim : (

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.441
53.853
698
Merhaba kızlarrr. .:KK54:

Perşembe akşam kötüleştim. .:KK1:
Cuma günü randevu aldım kbb gittim. .
Muayene oldum antibiyotik verdi. .
Boğazımda herhangi bir şey yok. .
Sadece koku alamıyorum. .o_O
Pazar akşam acile gittik nefes darlığı için. .

Alerjik olabilir dedi ..
İğne yaptı ve yolladı. .

Şimdi gelelim derdime ;

Hiç koku alamıyorum ne yapmalıyım ?
Hangi doktora gitmeliyim?
Alerjik test yapılmıyormuş hastanenin birinde : (
Ne yapacağımı bilmiyorum. .
Kokuları almak ne güzel bir şey miş ..

Okuyan herkese teşekkür ederim. .:KK52:
Kadınlar Günümüz kutlu olsun. .:KK200:

Son düzenleme:
göğüs hastalıkları bölümüne gitmelisiniz.hem nefes darlığı için astım solunum testleri yapılır hem de deri üstünden yapılan diğer alerji testleri..
böyle bir saçmalık var ülkemizde alerji testlerini ,rinit dahi olsa kbb yapmıyor,devlet ödemiyor.ya immunoloji bölümü ya göğüs ya cildiye yapıyor.
sizde astım ihtimali de olduğuna göre en doğrusu göğüs.

göğüs hastalıkları bölümüne gitmelisiniz.hem nefes darlığı için astım solunum testleri yapılır hem de deri üstünden yapılan diğer alerji testleri..
böyle bir saçmalık var ülkemizde alerji testlerini ,rinit dahi olsa kbb yapmıyor,devlet ödemiyor.ya immunoloji bölümü ya göğüs ya cildiye yapıyor.
sizde astım ihtimali de olduğuna göre en doğrusu göğüs.
Cevabın için çok teşekkür ederim. .
Peki geri nefes alabilir miyim sizce?

Yaklaşık 5gündür ;

viks , kızartma , deterjan hiçbirşeyin kokusunu almıyorum şuanda ://

Bazı grip virüsleri buna sebep olabiliyomus. Birkaç haftaya geçer diye dusunuyorum.

bende gripten dolayı bir haftadır koku ve tat alma duygumu yitirdimm

benimkisi alerjik rinit sanırsam

bahar geldimi bunu hep yaşıyorumm

Cevabın için çok teşekkür ederim. .
Peki geri nefes alabilir miyim sizce?
tabi tabi...ben alerjiden bebekliğinden beri çeken biriyim.rinit,orta kulak iltihabı ve egzama,astım hepsi mevcut..
özellikle bahar dönemlerinden perişan oluyorum..ama ilaçlar sayesinden biraz daha iyiyim,hafifletiyor,sonrasında toprlıyorum..
astım için solunum testi yapılıyor,bende yok sanıyordum,test sonrası tıkandım kaldım müdahale ettiler:) inhaler vs kullandım daha iyiyim..dediğim gibi alevlenme dönemleri öncesinde önlem alınırsa daha kolay atlatılıyor.
şimdilik şunlara dikkat edin: toz,polen,ağaçlık alan vs den uzak durun. sigara içmeyin,içilen yerde durmayın.evi akşam saatleri havalandırın.tüylü hayvanlara yaklaşmayın.çarşaf nevresim 90 derecede yıkansın.yünlü kıyafetlerden uzak durun.

annem de oldu hic koku almıyorum diodu kbb doktoruna götürdük sürekli 1 sene falan cekti simdi sükür düzeldi doktor alerjik demişti yanlıs hatırlamıyorsam.insallah sizinde düzelir

tabi tabi...ben alerjiden bebekliğinden beri çeken biriyim.rinit,orta kulak iltihabı ve egzama,astım hepsi mevcut..
özellikle bahar dönemlerinden perişan oluyorum..ama ilaçlar sayesinden biraz daha iyiyim,hafifletiyor,sonrasında toprlıyorum..
astım için solunum testi yapılıyor,bende yok sanıyordum,test sonrası tıkandım kaldım müdahale ettiler:) inhaler vs kullandım daha iyiyim..dediğim gibi alevlenme dönemleri öncesinde önlem alınırsa daha kolay atlatılıyor.
şimdilik şunlara dikkat edin: toz,polen,ağaçlık alan vs den uzak durun. sigara içmeyin,içilen yerde durmayın.evi akşam saatleri havalandırın.tüylü hayvanlara yaklaşmayın.çarşaf nevresim 90 derecede yıkansın.yünlü kıyafetlerden uzak durun.

Sigara ve toz tıkıyor beni ..
Sigara içmiyoruz. .
Alttaki içiyor ben burda tıkanıyorum. .
Evim Ağaçlı içinde bir apt . .
Çok teşekkür ederim tatlım ❤

annem de oldu hic koku almıyorum diodu kbb doktoruna götürdük sürekli 1 sene falan cekti simdi sükür düzeldi doktor alerjik demişti yanlıs hatırlamıyorsam.insallah sizinde düzelir
bende gripten dolayı bir haftadır koku ve tat alma duygumu yitirdimm

benimkisi alerjik rinit sanırsam

bahar geldimi bunu hep yaşıyorumm
Sizede geçmiş olsun. .
İnşallah benimde düzelir. .
Harika koku alan burnuma noldu dedim. .

immunolojiye gitmen gerek. keşke kbb sevk etseydi seni bunu yapması gerek aslında direk gidemezsin çnkü uzmanlık gerektirdiği için dahiliye yda bakıldğn bölümn sevk etmesi gerek

Back