- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Her turlu olur canim yeterki kagit olsunn ve tarih..
Diger islemleri ben yapiyorum zatenn
Aynen ya cok fenaydi dun. Chrome kullaniyorum goz kirpiyor resmen gidip gidip geliyor. Guncelledim de rahatladim simdilik bakalim.Telefondan kasıyor benim de. Sitede bulunan reklamlar arka plan yüklemesi vs bayağı ağırlık yapıyor
sıkıntı yok biz seni anlarız
iyi geceler canım yarın konuşuruz artık
Play store giriyoruz
UC BROWSER ANDROİD TARAYICI İNDİR.
Ne kk dan atılırsın
Ne reklam çıkar
Ne de yavaşlarsın
Çok hızlı :)
Ne kusuru canım ya, benimde kopuyor ara ara..
Deli oluyorum
Ben de chrome kullaniyorum. Hic atilmadim henuz sayfadan kendim ciktim sinirimdenBundan önce chrome tarayıcı kullanıyordum telefonda..
Deli oluyordum resmen , klavye sorun , kk sürekli atıyordu beni dışarıya..
Bunun sayesinde kurtuldum şimdilik sorun çıkmadı
kaç kilo hedef kaça incek nuriye
Bugun tam listeyi vericem herkeseeee..Tamam o zaman tatlım yarın atarım ben de
Kaç kişi katıldı şimdilik
Tamam canim seni de ekliycem simdi telefondayim aksam pc ye gecince ekliycemm :)58 im 55 e incem margiş
Gunaydin canimmmmm kolay gelsinnnn :)Günaydın yavruşlar
aksamda kalma yararlı bilgiler yakaladim bende degerlendirim
birazda walk walk berilin deyimiyle
operim hepinizi bol sporu günler
Selam canimmmmm :) naberGunaydin bu arada herkeseee
Hayir canim bende hic reklam yok. Hatta reklam engelleyici kullandigima dair bilgi veriyor o yuzden rahat rahat geziniyorum telefonda :) o dediginden bana da oluyordu deli oluyordum ben..Aynen ya cok fenaydi dun. Chrome kullaniyorum goz kirpiyor resmen gidip gidip geliyor. Guncelledim de rahatladim simdilik bakalim.
O reklamlara da uyuz oluyorum ya
Reklam cikmiyor mu canim bunu kullaninca?
Bizim evde internet yok. Hatlarda var iste cok sacma bir aileyiz de biz. Bitiverdi. Gunu yakinmis da hemen yenilendi allahtan
Ben de chrome kullaniyorum. Hic atilmadim henuz sayfadan kendim ciktim sinirimden
Guncelledim dun simdilik dunku sacmaliklari yapmiyor.
Bu tipin tepesindeki yazi var ya gidip geliyo. Aynen oyleydi ekranim dun. Sasi oldum takip edicem diye
Yine sacmalarsa onerdigin uygulamayi indirip denicem. Katlanilir dert degil cunku
Kusmede yurumemezlik.etmede berilimmmmm :) tempo tempoooo bir kkiiiCadilar aksam bensiz musbbetin dibine vurmusunuz
Simdi küsüyümmü
Küsüpte walk Walk diye yürümemezlik ediyimmi
Selam canimmmmm :) naber
O zaman ben de onu deneyim yahu.Hayir canim bende hic reklam yok. Hatta reklam engelleyici kullandigima dair bilgi veriyor o yuzden rahat rahat geziniyorum telefonda :) o dediginden bana da oluyordu deli oluyordum ben..
Valla bende dun gece agri cektimm dayanamadim ilac aldim bugun daha iyiyim. Gecmis olsunnn salgin varBogazim agriyor hafiften Margam ya.
Senden naber :)
O zaman ben de onu deneyim yahu.
Ben ilac almak da istemiyorum antibiyotiksiz gecmiyor malesef..Valla bende dun gece agri cektimm dayanamadim ilac aldim bugun daha iyiyim. Gecmis olsunnn salgin var
Herkes nerdeee
Bugun basladim bakalim sporuma.
Ama bogaz agrim sebebiyle cok ter attiracak seyler yapamadim. Sirf isinma hareketleri ve bolgesel oldu. Leslie ablacim yok bugun. Iyilesene kadar da olmaz sanirim cunku terletiyor beni.
Bildirimimi yapayim.
50 jumping jacks
50 ip atlama
45 saniye wall sit
30 pelvic bridge
20 saniye plank
20 yarim şınav (destek noktasi parmak uclari degil dizler oluyor)
8 dakikalik karin videosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?