Nefes Al ! Nefes Ver !

Günaydin bonbonlar
Dünkü yoklamayi goremedim ama hepiniz yapmissinizdir biliyommmm

Cadilar aksam bensiz musbbetin dibine vurmusunuz
Simdi küsüyümmü
Küsüpte walk Walk diye yürümemezlik ediyimmi

Telefondan kasıyor benim de. Sitede bulunan reklamlar arka plan yüklemesi vs bayağı ağırlık yapıyor
sıkıntı yok biz seni anlarız

iyi geceler canım yarın konuşuruz artık
Aynen ya cok fenaydi dun. Chrome kullaniyorum goz kirpiyor resmen gidip gidip geliyor. Guncelledim de rahatladim simdilik bakalim.
O reklamlara da uyuz oluyorum ya

Play store giriyoruz
UC BROWSER ANDROİD TARAYICI İNDİR.

Ne kk dan atılırsın
Ne reklam çıkar
Ne de yavaşlarsın

Çok hızlı :)

Reklam cikmiyor mu canim bunu kullaninca?

Ne kusuru canım ya, benimde kopuyor ara ara..

Deli oluyorum

Bizim evde internet yok. Hatlarda var iste cok sacma bir aileyiz de biz. Bitiverdi. Gunu yakinmis da hemen yenilendi allahtan

Bundan önce chrome tarayıcı kullanıyordum telefonda..
Deli oluyordum resmen , klavye sorun , kk sürekli atıyordu beni dışarıya..
Bunun sayesinde kurtuldum şimdilik sorun çıkmadı
Ben de chrome kullaniyorum. Hic atilmadim henuz sayfadan kendim ciktim sinirimden
Guncelledim dun simdilik dunku sacmaliklari yapmiyor.
Bu tipin tepesindeki yazi var ya gidip geliyo. Aynen oyleydi ekranim dun. Sasi oldum takip edicem diye
Yine sacmalarsa onerdigin uygulamayi indirip denicem. Katlanilir dert degil cunku

Hayir canim bende hic reklam yok. Hatta reklam engelleyici kullandigima dair bilgi veriyor o yuzden rahat rahat geziniyorum telefonda :) o dediginden bana da oluyordu deli oluyordum ben..

Herkes nerdeee

Bugun basladim bakalim sporuma.

Ama bogaz agrim sebebiyle cok ter attiracak seyler yapamadim. Sirf isinma hareketleri ve bolgesel oldu. Leslie ablacim yok bugun. Iyilesene kadar da olmaz sanirim cunku terletiyor beni.

Bildirimimi yapayim.

50 jumping jacks
50 ip atlama
45 saniye wall sit
30 pelvic bridge
20 saniye plank
20 yarim şınav (destek noktasi parmak uclari degil dizler oluyor)
8 dakikalik karin videosu

Hadi bakalimm kolay gelsin..

Sol bacagimda fena bir agir olmasina ragmen sadece leslie yapabildimm bendee. Ahlaya ahlaya

Bugün bende kaçak moddaydim ama güzel bi yürüyüş yaptım 45 dk lik sabah leslie walk walk aksamda bi 3 mill daha
yediklerimede büyük ölçüde dikkat ediyorum artık 2 gündür....
Marga gecmis olsun canım dikkat et zorlama bacağını bi kaç gün yavaştan al sporu çok mu yuklendin acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…