• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes Al ! Nefes Ver !

Günaydin sekerlerim
Hafta sonu pek gelemesemde kk ya
Dün cayirlarda yan gelip yatsamda
45 dakika bantta yurudum
Epeyde benim böcükle parkta kosturdum biliyom yetmez ama yarin tam gaz basliyom
Bugun yururum yine sadece

selam kızlar evime geebildim spor yapamadım ama bol miktarda yürüdüm lüyorum. hava şahane sahiller capcanlı :)
akşam karın videoları araştıracağğım spora gitmediğim zamanlar evde yapacağım inşallah

Niye agriyor ki canim ya? Cok yuklenmeseydin daha fena olmasin? Kas agrisi mi yoksa incittin falan mi?
Gecen cok yuklendim 100 sguattan sonra boyle oldum. Sol bacagimda baldir kisminda resmen bir tas var sol tarafima donup yatamiyorum bile..

Ama bugun sporumu yaptim.
100 yapamadim 20 cektim bu bacakla..

Bugün bende kaçak moddaydim ama güzel bi yürüyüş yaptım 45 dk lik sabah leslie walk walk aksamda bi 3 mill daha
yediklerimede büyük ölçüde dikkat ediyorum artık 2 gündür....
Marga gecmis olsun canım dikkat et zorlama bacağını bi kaç gün yavaştan al sporu çok mu yuklendin acaba ?
Bir iki gun boyle oluyor sonra toparlaniyorumm. Yuruyus iyi geliyor agriyan kasim aciliyor gibi oluyor agriai diniyor

Günaydın KK nın fit olma yolunda azimle çalışan kadınları....:KK66::KK31::KK71:
Sporumm

50 jumping jacks
50 ip atlama
1 dakika wall sit
35 pelvic bridge
20 saniye plank
25 yarim şınav
8 dakikalik karin videosu
Oyyy oyyy güzel program görmeyi sevdiğimiz hareketler bunlar:21:
Bir iki gun boyle oluyor sonra toparlaniyorumm. Yuruyus iyi geliyor agriyan kasim aciliyor gibi oluyor agriai diniyor
9 sene Eskrim yaptım ozamanlarda çok yaşadım bu baldır problemini yürüyüşün iyi geldiğini hocam söylemişti harekete hiç ara verdirmezdi. Gevsetirmis ama dikkatli ol.yinede yüklenme gevşer gibi gelir daha da sertleştirmesin tatlım.:KK66:

Şu şınavı bi beceremiyorum ben ya :eek:
Maşallah program gayet iyi bence :KK73:

Ben de normal şınavı beceremiyorum yarım şınav kolay ama onu yaparsin :KK48:
Hic yoktan iyidir iste :KK48:

Gecen cok yuklendim 100 sguattan sonra boyle oldum. Sol bacagimda baldir kisminda resmen bir tas var sol tarafima donup yatamiyorum bile..

Squata ara mi versen sanki birazo_O
100Le baslamissin kotu olmus. Kas gevsetici falan sur bari.

Ben de normal şınavı beceremiyorum yarım şınav kolay ama onu yaparsin :KK48:
Hic yoktan iyidir iste :KK48:

O nasilmis bi bakayim hemen :KK28:

Vücut hamladigi icin boyle oluyor sanirim. Dikkat et Marga o_O
Bir tane kas gevşetici ic rahatlarsin. Istersen bir gün ara ver sadece yürüyüş yap. :KK19:

Margam bi tane video bulmuş leslie ablamızın hareketleri de var içinde ama daha fena terletti 11 dakika olmasına rağmen 6dk yapabildim :KK53::KK53:

Ama onun öncesinde danslı kardiyo 2 video yaptım 5er dk yapabldm tabi ikisi de :KK53::KK53::KK49::KK49:

30 da açık squat gece yine 30 squat yaparm yarm mekik denedim ıı ııhh :110: olmuyo belim ayrılıyo resmeen off beeee :mad::mad:

sporumu yaptım da geldim yolda çikolta yedim de geldim:)

35 dk yürüyüş
kol bacak bişiler ortaya karışık.

şimdi bacılar spora gitmediğim günler için araştılrmalar yapıyorum göbeğe yönelik meik dışında bişiler buldum inşallah onları da yapıcam.

Ben de bugün sporuma başladıımmm sonunda :KK68:

15 dk bisiklet (önceden dakika başına 1 kalori yakardım bisiklette şimdi 75 kalori anca yaktım çok hamlamışım çok :KK48:)
15 dk koşu bandında yürüyüş
20 squat
7 dk twist
4*10Abductor- Dış Bacak
4*10 Adductor-İç bacak
2*10 çakı
2*10 üst mide
2*10 Crunch Bench'te mekik
3*10 Butterfly
5 dk eliptical
Kapanış. :KK51:

Spora giderken gelirken olan yürüyüşte var tabi :KK73: