- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Küçük popo mu istiyorsun zaten
Hahaha o niyeee
ahaha
direk dansına geçiş :))) aslında yapabilsek şahane ahaha
ama o dansı yapabilmek için çok sağlam vücut şart :) evde kendi kendima yaparım artık :)Hahah aynen öyle direk deyince aklıma striptizci kızlar geliyor
Yapmayalım bence
ama o dansı yapabilmek için çok sağlam vücut şart :) evde kendi kendima yaparım artık :)
ahaha :)Evlenince kocana yaparsın hayatım
Direk derken?
Hahaha aklıma kötü kötü şeyler geldi benim
Ben de oklava ile yapıyorum evde yanlar için
Ya ben su koydugunuz videolarida yapcammmm optummmİyi gecelerminerva1988
Hahah tabi yokluğa göre geliştirilebilir seçenekler olması lazım
Uzun ince olan her şey
Ya ben su koydugunuz videolarida yapcammmm optummm
10 ar 10 ar yaptim sguat haric canim. Nasil zorluyor bu hareketler boyleeee :)Kolay gelsin canım
Tamam canim cok optum gorusuruzzziyi geceler kızlar sabahın köründe kalkıp işe gideceğim. ben hafta sonu yokum görüşürüz
10 ar 10 ar yaptim sguat haric canim. Nasil zorluyor bu hareketler boyleeee :)
Gecmis olsun canimPat die çıktım kızlar kusura bakmayın eşim rahatsizlandi....sabah sporumu yapar damlarim yanınıza....
Sende yap kuzum geciktirme yarin hepsini birdem yapicam valla Allah'in izniyleEvet basit gibi duruyor ama kasları iyi çalıştırıyor
Normal sporuna takviye oldu işte :)
Bir de ben başlasam iyi olacak yazıyorum ama tık yok
Sende yap kuzum geciktirme yarin hepsini birdem yapicam valla Allah'in izniyle
Saol tatlım iyi simdi hor hor uyuyo bende sonuçlarını bekliyorum sabah görüşürüz operim iyi gecelerGecmis olsun canim
Koydugum ilk videonun sonunda esneme hareketleri var canimm.Hastayım hayatım yarın son günüm.
Cumartesi de spora yazılcam orda başlarım diyorum
Bu arada bildiğin esneme hareketleri var mı spor öncesi? İlk gün spordan dönünce ağrıdan duramıyorum da orda pek esneme yaptırmıyorlar nedense
Kotu bor sey yoktur insallah gecmis olsunSaol tatlım iyi simdi hor hor uyuyo bende sonuçlarını bekliyorum sabah görüşürüz operim iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?