- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Canım sınırlandırma olduğu için bu kadar video yükleyebildim ana sayfaya..Daha çok video varda hepsi basen için kendime göre indirmişim
Ara ara yüklerim yine
Böyle video izlerken yapmak eğlenceli oluyor
Daha çok video varda hepsi basen için kendime göre indirmişim
Ara ara yüklerim yine
Böyle video izlerken yapmak eğlenceli oluyor
aynen bende de sıkıntı var ve mekik çekemiyorumEvet fakat mekik çekemiyorum ben belim ve boynumda sıkıntı olduğu için göbeği eriten tek şey de malesef mekik olduğu için
Onun beli çok hassas hiç biri ona göre değil bence..2. video zorlarmı ki?
Sırtın düz bir şekilde yerde olsa bacakların sağa sola hareket edecek
İmkanın varsa mekik aleti al , mekik çekmeyi sever hale gelirsin :)aynen bende de sıkıntı var ve mekik çekemiyorumgöbekte gitmiyor
mekik aletim var canım kaldırdım kenara çok zorlamam gerekiyor başka bişiler araştıracağım.İmkanın varsa mekik aleti al , mekik çekmeyi sever hale gelirsin :)
Canım direkle çalış istersen yan simitler içinmekik aletim var canım kaldırdım kenara çok zorlamam gerekiyor başka bişiler araştıracağım.
mekik aletim var canım kaldırdım kenara çok zorlamam gerekiyor başka bişiler araştıracağım.
Biraz ısınıp bu hareketleri yapsam nasıl olur..
Alışmam lazım :)
Onun beli çok hassas hiç biri ona göre değil bence..
mantıklı :) videolarda güzel araştırmaya devam . bacak basen yok üstte kocaman göbek var orantısızlık kötü gösteriyor. sizle gaza gelsim şu anda :)Canım direkle çalış istersen yan simitler için
Bu şekle girer miyiz kızlar
sinek siklet zaten nesine sıkılaşıyorsaBugün sen bayağı yapmışsındır daha yapma canım yorma kendini yarın yaparsın
Hmm yapmasın hiçbirini o zaman
Konu dışı edelim biz onu
mantıklı :) videolarda güzel araştırmaya devam . bacak basen yok üstte kocaman göbek var orantısızlık kötü gösteriyor. sizle gaza gelsim şu anda :)
sinek siklet zaten nesine sıkılaşıyorsa
incecik beli var türlü türlü sporları var
Küçük popo mu istiyorsun zatenBen bu kadar büyük toto istemiyorum işte
Hahaha o niyeeeHahah ayva göbeği varmış öyle deme
Şimdi diyet grubundakiler görse forumdan atarlar valla
Ben direkle yapıyorum hem kolay hemde işe yarıyor bence
Birde böyle düz durup bir sağa eğiliyorsun bir sola eğiliyorsun ..
İşte o hareket varya onuda seviyorum bel be yan yağlar için iyi geldiğini düşünüyorum
ahahaDirek derken?
Hahaha aklıma kötü kötü şeyler geldi benim
Ben de oklava ile yapıyorum evde yanlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?