- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bacak- Karın bölgesi
Basen-Alt Mide
Bacak-Karın kasları
Yatay squat
Margocum dedıgım hareketler buradaki karın hareketlerıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak- Karın bölgesi
Basen-Alt Mide
Bacak-Karın kasları
Yatay squat
Saol.kuşum yok yok salgın varmış bağırsak enfeksiyonu dikkat edin kendinizeKotu bor sey yoktur insallah gecmis olsun
Iyi kandiller tatlim
Hadi ya aman dikkat edin sizde bir daha tekrarlamaz umarim cok gecmis olsun..Gunaydin
Aksam.çok geç yattım hanimlar Anca uyandım şimdi ufaktan bişiler atistiriyim öğlene dogru spor beni bekler
Saol.kuşum yok yok salgın varmış bağırsak enfeksiyonu dikkat edin kendinize
Iyi kandiller tatlim
Tesekkurler canim benim hepimizin mubarek olsunn
Tamamcir ablacim col tesekkurler dun gece yaptim pek zorlanmadim sayilir alisirim bi iki gune..Margocum dedıgım hareketler buradaki karın hareketlerıydı
Istersen bır kac gün 10 arlı 2-3 set yapTamamcir ablacim col tesekkurler dun gece yaptim pek zorlanmadim sayilir alisirim bi iki gune..
Dun 10 yaptim bugunde 20 yaparim her birinden
Yaaaaaa berill
Yap yap yoksa resımdekı hatunu hayal etYaaaaaa berill
3 mill tamamlandı birazdanda mekik ve senin yolladigin hareketleri yapıcam
Ilk önce ufaktan başlıyor diyorum gitgide arttiririm
Hahahahahhaa aynen başucu fotosu yaptım bunu.....vazgeçmek yokYap yap yoksa resımdekı hatunu hayal et
Ay Allah'ım sana gelıyoz kılolar Kafayı yedırdıHahahahahhaa aynen başucu fotosu yaptım bunu.....vazgeçmek yok
Hop.bir ki üç
Amin hepimizin mübarek olsun :)Bu arada kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı geri çevirmesin inşallah :))
Bi ben mi kullanmıyorum şu programıKizlar Benim takimimin bir watsaap Grubu var
Burayada bir Spor grubumu kursak
Patron ne dersin
Olmaaaaaazzzzzzzzzzzz bugün başlaaaaaaaaaaaaaaaHıc hevesım yok spora gıtmeye desemmmm
Ikı aydır para yatıyor gıden yok
Ufaktan yan cızıyom gıbı gıbı
Pzt baslasam
Hahahaha