Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ayyy hoşgeldinn canımmm..ne zamandır işimiz yoğun hele sizz yani senle patoşş
çok yoğundunuz toplaşakk dedimm bugün işiniz pek yok anlaşılan...

ay sorma o işleri yoğun ki ne yoğun heleki patoş kaybediyo kendini kafamçokkarıştı ben bugün şimdilik masamdayım ondan rahatım canıma.s

Günaydınnnnnnnn......
Nbr nasılsınız cicişler...hafta sonunuz nasıl geçti..
ayyy sabah bi kalktımm kar bizim oralar ama kartalda bi gram yok ..
Irmak sabahları suratsız olur çok... uyandırırken kar yağmış annecim kalk dedim kıkır kıkır..tuvalete oturttum orda bile kikirdiyoo...:)))

Günaydınnnnnnnn......
Nbr nasılsınız cicişler...hafta sonunuz nasıl geçti..
ayyy sabah bi kalktımm kar bizim oralar ama kartalda bi gram yok ..
Irmak sabahları suratsız olur çok... uyandırırken kar yağmış annecim kalk dedim kıkır kıkır..tuvalete oturttum orda bile kikirdiyoo...:)))

günaydın şekerrrrrropuyorumnanaktan
ay evet kar çok güzel yağıyor sabahtan beri burda da hasret kalmışız vallahi kar görmeye a.s
valla canım hafta sonu yine klasik ayberk rahatsızdı dün acile götürüdk artık boğazalrından konuşamıyordu bugün evde okula gitmedi. hafta sonu da kbb a götürücez bakalım ne diyecek :uhm:

günaydın şekerrrrrropuyorumnanaktan
ay evet kar çok güzel yağıyor sabahtan beri burda da hasret kalmışız vallahi kar görmeye a.s
valla canım hafta sonu yine klasik ayberk rahatsızdı dün acile götürüdk artık boğazalrından konuşamıyordu bugün evde okula gitmedi. hafta sonu da kbb a götürücez bakalım ne diyecek :uhm:

ayy allahım o kadar kötümü oldu çocukk...sürekli hasta yaaaaa.
biran önce götürün bencedee

ayy allahım o kadar kötümü oldu çocukk...sürekli hasta yaaaaa.
biran önce götürün bencedee

evet canım ya hiç demez yavrum boğazım acıyor diye dün dedei artık acıyo diye zaten zor konuşuyodu bizde aldık götürüdk hemen boğazalrı iltihap yapmış ama bığazları şiştiğinden beri hep ağzı açık uyuyor burnu tıkalı yani o yüzden de geçmiyor boğazalrı işte bakalım hafat sonu götürüleim de artık geniz eti falan varsada yazı beklemicez hemen aldırcaz a.s

oh en sonunda gelebildimmmmm..yeşim ya sen niye jade oldun be..........

evet canım ya hiç demez yavrum boğazım acıyor diye dün dedei artık acıyo diye zaten zor konuşuyodu bizde aldık götürüdk hemen boğazalrı iltihap yapmış ama bığazları şiştiğinden beri hep ağzı açık uyuyor burnu tıkalı yani o yüzden de geçmiyor boğazalrı işte bakalım hafat sonu götürüleim de artık geniz eti falan varsada yazı beklemicez hemen aldırcaz a.s

ay geçmiş olsun fahriş...vallahi iş güç yoğun diye kimsenin kimseden hyaberi yok yaaaaaaaaa......
ayberkin rahatsızlığı o kadar ilerledimi....üzüldüm yaaaa

Kızlar tam kavuştuk ama ben yemeğe çıkıyorum gelicem sakın kaybolmayın bi yereee...
oyarımmm!!!

Kızlar tam kavuştuk ama ben yemeğe çıkıyorum gelicem sakın kaybolmayın bi yereee...
oyarımmm!!!

ay biz geldik sen gidiyon çabuk gel ya..tam buralar sakinken gel....

canım öyle istedii ...hehehhh..
Hoşgeldinnnnn bee hayatımm nihayett kavuştukkk...

hoş bulduk canım...saçma sapan şeyler yapmasana be jade ne yaaaaaaaaaa..sen dermanken tatlıdın

oh en sonunda gelebildimmmmm..yeşim ya sen niye jade oldun be..........

oooo kimler gelmiş kimler patoşcum senbi buralarda görmek ne şereffffffff :roflol::roflol: kız şükür gelebildin vallahialkisalkisalkis
canım ayberk bugün birazdaha iyi ama birhaftadır boğazlarından çekiyor dün acile götürmek zorunda kaldık artık işallah bakalım iyilerşir yarın okula gidicem diye tutturuyooa.s

oooo kimler gelmiş kimler patoşcum senbi buralarda görmek ne şereffffffff :roflol::roflol: kız şükür gelebildin vallahialkisalkisalkis
canım ayberk bugün birazdaha iyi ama birhaftadır boğazlarından çekiyor dün acile götürmek zorunda kaldık artık işallah bakalım iyilerşir yarın okula gidicem diye tutturuyooa.s

he gelebildim ama zor geldim bana burdan hiç mail gemiyo hayatım
aylardır girmemeşimmm. zor oldu vallahiiii.....bulmak konuyu..
ay o kadar çok t-rahatsız yani..inaşşal artık bu boğazlarına bi çare bulunur ya.. yavrum her kış..iğnelerle ilaçlarla boğuşuyoooo

he gelebildim ama zor geldim bana burdan hiç mail gemiyo hayatım
aylardır girmemeşimmm. zor oldu vallahiiii.....bulmak konuyu..
ay o kadar çok t-rahatsız yani..inaşşal artık bu boğazlarına bi çare bulunur ya.. yavrum her kış..iğnelerle ilaçlarla boğuşuyoooo

iyi hadi zorda olsa bulmuşun hayatımm şükürler olsunn:roflol:
canım valla hafta sonu kbb a götürcez işte dediğim gibi genizetinden şüpheleniyoruz ona baktırcaz a.s

X