günaydın bitanemm hoşgeldinn Şeniz
eh emelcim ağzındaymış sanki hayatım o da ne yüzsüz yaa işin gücün varr görmüyo sankii
bak onun yüzünden annenede yakalanınmışın yineeeeeee
klava:
klava:
klava:
evet kız ayberkde sevindi biliyomusun aşağıdakilere diyo hadi ben gidiyom yukarı iyi geceler size diyo sonrada diş fırçasını unutmuş aşağıda dur anne gideyim diş fırçamıda alayım geleyim ben o kalmış diyo yavrum. çekmecilerine bakıyo ayy annee bunlar benimmi diyoo hemen çamaşırlarını katladı çekmecesine koydu pijamalarını giydikten sonraa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet yani böyle oldu kayınvalidem tek bir laf bile etmedi. ama bi akşam öncesi ağzının payını verdim hayatım kaynıma diyoki aman diyo ne üzülüyomki ayberk gitti diye yat işte rahat rahat diyoo kaydirigubbakcemile3 sonra kaynımda bana dedei nerde yatıyo yanlızmı yatıyo dedi şimdilik berber yatıyoz ama bi 15 gün sonra yanlız yatacak dedim aman kayınvalide bi başaldı işte çocuğu tekbaşına bırakacaklar falan diye bende dedim istersen askere gidene kadar beraber yatalım dedim o da diyoki hayaır benle yatsın diyo bende hayır o olmaz yukarıda yatacak dedim iişte diyo bidaha çocuğun olursa bakmıcam alın kendi çocuğunuza kendiniz bakın falan dedi ya dedeim çocuk benim çocuk değilmi ister yanlız yatırırım ister beraber yatarız dedim sen biliyomusun ben geçen sene ayberki aşağıda bırakıp yukarı çıkıp yatmak ne kadar zor geldi diye o yüzden artık bırakamam çocuğumu dedim kışın da inmicez aşağıya dedim sustuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol::roflol: