Çok teşekkür ederim yorumun için. Bu aralar her şeyi üst üste yaşıyorum ve her şeyi kafama takıyorum maalesef. Aynen kalp çarpıntısı, heyecan, korku, o an nefes alamıyo gibi hissediyorum ve nefes alamam diye telaşlanıyorum ve yüreğim daralıyor sanki. Dünden beri 3 kere oldu bu. Bu şekilde devam ederse panik atak olmaktan korkuyorum.Sinirlerin bozulmuş senin... Afakan bastı diye tabir ettiğimiz durumu yaşıyorsun.
1. Yürek oynaması, çarpıntı, heyecan, tasa, iç sıkıntısı
canın neye sıkılıyor bilmiyorum ama duruma üzülmek yerine bir çözüm yolu üretmeye bak, yok hayır çözümü senin elinde değilse üzülmekten vazgeç ve kafanı başka şeylerle dağıtmaya bak.Hayatta hiçbirşey senden değerli değil...
Tanı konulsun diye yazmadım fikir alma amacıyla yazdım zaten. Teşekkür ederim yorumunuz için devam ederse gidicem doktora.sağlıkla ilgili şeyleri burdaki üyeler ne bilsin doktora gitmelisiniz
Çok teşekkür ederim yorumun için. Bu aralar her şeyi üst üste yaşıyorum ve her şeyi kafama takıyorum maalesef. Aynen kalp çarpıntısı, heyecan, korku, o an nefes alamıyo gibi hissediyorum ve nefes alamam diye telaşlanıyorum ve yüreğim daralıyor sanki. Dünden beri 3 kere oldu bu. Bu şekilde devam ederse panik atak olmaktan korkuyorum.
Haklısin sanırim canım. O kadar güzel anladin ki beni hiçbir şey anlatmadan. Artık kaldıramadığımı çok iyi anladın. Birkaç gün daha takip edip devam etmesi halinde doktora gitmek en mantıklısı olucak. Çok çok teşekkür ederim sana.Panik atak olup olmadığını ne biz ne sen bilebilirsin canım. İçinde bulunduğun durum belli ki gerçekten zor ve artık kaldıracak gücün kalmamış ki bu şekilde bir dışa vurum yaşıyorsun. İstersen bir psikologa git derdini anlat, hem biraz rahatlarsın hem bu yaşadığın sıkıntıdan bahsedersin. Yolun başındayken bazı şeyleri öğrenmek daha iyidir. Bunca derdinin arasında birde acaba panik atak mı oluyorum kuşkusundan kurtulursun.
Zaman zaman hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz, önemli olan bu durumu mümkün olduğunca az hasarla atlatmak bu yüzden bence hiçççç bekleme derim. Herşey güzel olacakHaklısin sanırim canım. O kadar güzel anladin ki beni hiçbir şey anlatmadan. Artık kaldıramadığımı çok iyi anladın. Birkaç gün daha takip edip devam etmesi halinde doktora gitmek en mantıklısı olucak. Çok çok teşekkür ederim sana.
İnsallah canım çok sağol. Allah hepimize guzellikler yaşatsın.Zaman zaman hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz, önemli olan bu durumu mümkün olduğunca az hasarla atlatmak bu yüzden bence hiçççç bekleme derim. Herşey güzel olacak
Evet 2 günde anlaşılacak birşey değil. Çok şukür şimdilik ölüm korkum yok. Sadece nefes alamadığım o an korku oluyo heyecanlanıyorum ve telaşlanıyorum nefrs alamadığım için. Takipte olucamPanik atak belirtilerini az çok ev arkadaşımdan biliyorum. Ama 2 günde anlaşılacak bir şey değil ki o. Onunda nefesi daralıyor, kalbi çok hızlı atıyordu. Ölücem ben diye korkuyordu. Kalabalığın içine giremiyordu. Metroya binemiyordu. Ben ona dedim panik atak olabilir misin diye ki öyle çıktı bunu en iyi doktora giderek anlayabilirsin.