Nedir bu velilerin sorunu

Sinif resmen cingene cadiri. Ogretmen neden susturamiyor velileri?
Canım veliler öyle ki çingeneler yine bunlardan iyi. Birşey deyince birin üstüne bin katıyorlar

Gördüğüm şu ;evde dövülen cocuk laftan anlamıyor,evde ezilen cocuk arkadaşına zorbalık yapıyor ,baskı gören yalan söylüyor aile zıvanadan cıkarıyor sonra ögretmen egitsin .
Oldu .
Canım bunlar çocuklarını resmen ogretmene karşı kışkırtıyorlar. Kendi istedikleri gibi öğretmen gelsin diyolar. Onun için de adama yapmadıkları kalmadi.

Görüyorsunuz ya hayatta yapılan kötülükler hızlıca görülüyor, sizin çocuğunuza kötü bir muamelede bulunamamasına rağmen gaza gelip sürü psikolojisi ile yaptığınız bir iftiranın bedeli de sizin çocuğunuza iftira atılması oldu, yazık.
Kötülük yapmayın ki kötülük bulmayın. O velilerin ipi ile de kuyuya inmeyin

Evde öğretmen hakkında kötü konuşulunca çocuklar öğretmeni saymiyorlar yeri geliyor iftira da atılıyor.. aslında çocuk evin aynası..
Bir arkadaş söylemiş çok doğru.. Evde en çok ezilen çocuk okulda en çok sorunu çıkaran oluyor.. Evde yapamadıklarını okulda yapıyor.. biraz dönüp kendimize bakmalıyız..
Hem öğretmen hem veliyim.. ikisi de çok zor maalesef.. Daha sakin ve iyi iletişim bulunsa tüm çocukların hayrına olur.. Ama yok illa dedikodu ve planlar olacak.. whatsapp grupları eskiden yoktu ve bahçede kazan kaynatirdi veliler.. şimdi iyice suyu çıktı..

Hayırdır arkadasim iftira attigimi kim dedi. Tam tersi iftira atmam için soylenen lafları, veliler soyluyor diye bildirdim oda veli yönlendirmesi diye kabul etmediler. Siz soylemisiniz, velide sizden duydugunu yazmis demişler.

Bu ülkede öğretmenlik kadar zor meslek yok. Bide bu ilkokul düşünün yani meslek lisesindeki öğretmenler neler neler yaşıyor

Aynen katılıyorum size. Bir görseniz once ders vermiyor diye yazdılar daha sonra cok ödev veriyor dediler. Zaten bu laflardan anladim nasıl dengesiz olduklarını

Aynen katılıyorum size. Bir görseniz once ders vermiyor diye yazdılar daha sonra cok ödev veriyor dediler. Zaten bu laflardan anladim nasıl dengesiz olduklarını

WhatsApp gruplarını hiç sormayın.Ben de hem öğretmen hem veliyim oğlumun veli grubunda Velilerin öğretmene karşı ne kadar iki yüzlü olduğuna sahit oluyorum.
Kedi grubumu da biraz serbest bıraksam neler yapabileceklerini tahmin edebiliyorum kulis üzerine kulis..

Tavsiyem şu ki sınıfınızı değiştirin. Hoca degisse bile manyak veliler huzur vermeyecek gibi duruyor

İnsanlar bildiğin kötü olmuş
Ekmekle yuvayla oynamaktan korkmaz olmuşlar
Allah ıslah etsin onları

Anneden babadan ne görse onu yapar çocuklar

Bir ogretmen olarak duyarliliginiz icin sizi tebrik ediyorum... bu whatsap gruplari adami ipe göturur. Hemen tum velileri gaza getirip her istediklerini yaptiriyorlar. Ama boyle aradan akilli veliler cikinca hic bisey yapamiyolar..

bazen kötüler birbirini bulur bu öğretmen toplumuda olur veliler toplumuda olur nasıl denk geliyorlar bende şaşırmış oluyorum en iyisi savaşmak ve adil olmak doğruları söylemek
insanların piskolojisi çok bozuk

Çok fazla vasıfsız kalitesiz kişilik problemi olan öğretmende var
Bunu unutmayın tacizci rüşvetçi aldığı bu cüzzi maaşı bile hak etmeyen çok öğretmen var
Veli kontrolü iyidir
Hatta gelişmiş ülkelerde okul aile birliği okullarda en etkin güçtür
Konudan bağamsızdı bu
Konu sahibi haksızlık karşısında duruşunuzu takdir ettim

Gördüğüm şu ;evde dövülen cocuk laftan anlamıyor,evde ezilen cocuk arkadaşına zorbalık yapıyor ,baskı gören yalan söylüyor aile zıvanadan cıkarıyor sonra ögretmen egitsin .
Oldu .
O kadar doğru ki evde dayak yediğinden emin olduğum bir çocuk var sınıfta beni hiç dinlemiyor sarıp sarmalayınca biraz dinliyor sadece. Evde her dediği yapılan çocuk ta istediği olmayınca ağlıyor ama ben uğraşa uğraşa düzelttim davranışlarını aile başta yok bilmem ne desede kabullendi zor gerçekten önce aile eğitimi.....

Aile eğitimi çok önemli,çocuklara doğru davranışlar kazandıracağız diye öğretime yeterli zamanı ayıramıyoruz ne yazık ki
Çocuklara matematik türkçe vereceğimiz yerine merhamet insanlık dersi versek dünya kurtulur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…