ayni sey, ayni yöntemlerden benimde basima gelmisti.. önce cok asiri bir kasinma yapti daha sonra saclarimi feci sekilde dökmüstü. dikkatli ol derim, birakinca bile aylarca devam ediyor bu... kendini toparlamasi cok zaman aliyor saclarin.
Vücuda fazla miktarda kükürt minerali alınması böbreklere zarar vermektedir.Ayrıca aşırı miktarda kükürt minerali alerjik deri hastalıklarına da sebep olabilir.
Fazla miktarda kükürt, baş ağrısı, boğaz yanması, mide yanması, kusma gibi etkiler gösterebilir.
Kükürt mineralinin fazlası astım hastalarını da olumsuz yönden etkiler."
Kafanda egzema olabilir, bir cildiyeciye göstermekte fayda var. Benim de ilk saçımda böyle yoğun kaşıntı varken pek önemsemedim, şampuanımla alakalı diye düşündüm taki 3 hafta sonra iyice azınca doktora gittim ve egzema çıkmıştı. Tam iyileşti derken, yazın yaptığım sinameki kürü tekrar azdırdı içindeki badem yağından olduğunu söyledi doktor. Şimdi kürü bıraktım ve saç derim düzene girdi.
benden mi bahsettin biLmem ama ben saçlarım kendim evde kalçama gelen saçlarımı omzumdan biraz asağıda kestim küt olcak şekilde. eski haline dönsün diye uğraşıyorum. önceeden hiç uğraşmazdım