Nedim Sarıfakıoglu

grkmsk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
1
0
35
Not: Aşağıda yazdıklarım tamamen kişisel deneyimime dayalı bana ait görüşlerdir. Herkes benzer tatsız tecrübeyi yaşayacak gibi bir çıkarımda bulunulmamalıdır. Bu tecrübem de doktoru başarısız bir doktor yapmaz. Sadece yaşadığım olayı paylaştım.

Merhaba, bu yorumu doktorlara yorum yazılan bir sitede olumsuz hiçbir yorum yayınlanmasına izin vermedikleri için mecburen buradan yazıyorum. Oraya gönderdiğim yorumu aynen kopyalayıp yapıştırıyorum. Ekşi'de de paylaşacağım gerekirse.

"Düzgün bir burnum olduğu halde daha kavisli olsun diye internetteki olumlu yorumlara güvenerek pek araştırmadan nedim bey'e rhinoplasty ameliyatı (burun estetiği) için gittim. Ameliyat olalı 1,5 yılı geçti. Son derece yamuk bir buruna sahibim şu an ve ameliyat sonrası da beni kesinlikle bilgilendirmedi. Mesela ben burnum kırılarak mı yapıldı bu ameliyat hala bilmiyorum. Bu süre zarfında 3 farklı KBB doktoruna gittim, çok üstünkörü yapıldığını söylediler ameliyatımın. Ve tekrar ameliyata ihtiyacım olduğunu, burun duvarlarımın yapışık kaldığını söylediler. Nasıl oluyor da bu doktor yorumlanan sitede bir tane bile olumsuz, veya 4 yıldız vermiş olan yorum bile olmaz aklım almıyor. Burnumun yamuk görünmesini geçtim, yukarısı ve aşağısı ince geliyor ve ortada kalınlık var. Ve o kısım düzleşti.

Kısacası burnumun yamuk ve kalın görünmesi için ödemişim o ücreti. Sadece yandan bakınca kavisli görünüyor, ama insanlarla ne yazık ki yüz yüzd iletişim kuruyoruz. Burnuma photoshop yapmadan fotoğraf koyamıyorum sosyal medyaya. Utancımdan estetik oldum bile diyemiyorum çünkü estetik gibi görünmüyor, kocaman yamuk ve ezik görünen bir burnum var. Hatta yeni tanıştığım bir kişi "ileride estetik düşünüyor musun?" bile dedi. Utancımdan "hayır bu burnu yaptırmak için para verdim" diyemedim. Umarım herkesin istediği gibi olur her şey. Kolay gelsin."

Son düzenleme:
Merhabalar, yukarıdaki yazı beni çok rahatsız etti. Ailesiyle beraber tanıdığım nedim bey, etik duyarlılık konusunda durmadan paylaşımlar yapan, tek başına sempozyumlar düzenleyen, kitaplar basan, kendini bilime ve hastalarına adamış bir hekim. Yakından tanıma şansım oldu, oradan eminim. Sosyal medyaya, sitesine, hasta yorumlarına bakın. Nasıl özenli bir bilim aşığı olduğunu görürsünüz. Hasta gizliliğine önem verdiği için hastalarının fotoğraflarını bile sosyal medyada paylaşmaz. Tüm amacı hastalarını korumak olduğu için yazıyı görünce vicdanen yazmak istedim. Yazıyı yazan arkadaşın bu rahatsızlığını Nedim Hoca'ya aktardığından bile emin değilim. Doktorları mı karıştırdı acaba?

ameliyattan memnun olmadığınızı, sonucun sizi mutsuz ettiğini kendisiyle paylaştıniz mi?
Sonuçta estetik ameliyatlardan doktorların ve hastaların beklentileri bazen örtüşmeyebiliyor ya da doktor çok iyi bir ameliyat yapsa da sizden kaynaklanan sebepten ameliyat başarısız da olabilir ya da başka bir ihtimal başarısız ameliyatta olabilir hepsi olası şeyler.
Nedim hoca profesyonel bir insandır, sonuçta doktorların sihirli degnekleri yok onlarda bizim gibi insanlar, mutlaka değiştirebilecek bir şeylerin olduğunu düşünüyorum ben.
Zira bende estetik ameliyat oldum hatta defalarca çok iyi doktorlarda başarısız ameliyatta yaşadım, Nedim hoca gerçekten işinde profesyonel bir insan size gerekli izahı yapacaktır. Geçmiş olsun

Yalnız hocayı övenler hep yeni üye ve makaleler hazır verilmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…