Nedense Memnun Değilim

çivi çiviyi sokmez arkadaşım, çiviyi pense soker, kerpeten soker, çekiç soker, ama çiviyle çiviyi nasıl sokeceksin?
hadi sok de gorelim

Yeni bişeye başlamadan önce eskisinin tamamen bitmesini bekleseydiniz öyle olmazdı.

Eskiyi unut yeniyi bırak. Eskisi sağlıklı bir ilişki değilmiş yenisi ise sen sevmedikten sonra dünyaları önüne serse kaç yazar yani.. Biraz yalnız kal.

Aklınızı başınıza alıp yolunuza devam etmeniz illa ilişkiyle mi olacaktı?
Yani bana biraz tuhaf geldi. Bu şekilde de gördüğünüz gibi devam edemiyorsunuz yolunuza
Ayrıca nasıl hemen unutup hemde gözünüzün önündeyken başkasıyla olabiliyorsunuz?
Sevme konusuna gelince nerden anladınız bilemiyorum ama öyle ışık hızıyla sevgi olmuyor
Yani bir ilgi ne bileyim güzel söz falan ( ilişkide olduğunu varsayarak söylüyorum ) sevmek olmuyor
Daha iyi günelriniz. Asıl sevgi kötü günlerdeki hal ve hareketlerle belli olur.
Birbirinizi kandırmamanız her ikiniz içinde daha hayırlı olur

çivi çiviyi sokmez arkadaşım, çiviyi pense soker, kerpeten soker, çekiç soker, ama çiviyle çiviyi nasıl sokeceksin?
hadi sok de gorelim
Hiç güleceğim yoktu alemsiniz.Konu sahibi arkadaşım bence şimdiki sevgilinizden ayrılın ve de kendinizi ruhunuzu kalbinizi dinlenmeye alın.Çünkü şuan yaşadığınız geçici bir heves ileride daha kırıcı olmamak adına en mantıklısı ayrılmanız.Eski sevgilinizde adı üstünde eski ,eskiyi eskide bırakmak gerek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…