Kızlar öncelikle hepinize merhaba. Konuya hemen gireyim. Ben 1 ay önce sevgilimden ayrıldım 20 şubatta ve eski sevgilimle her gün burun burunayız. 13 martta da başka biriyle çıkmaya başladım ve bu kararı alırken çok zorlanmıştım çünkü eski sevgilimi aldatıyormuşum gibi geliyordu. Her neyse sonra aklımı başıma topladım ve hayatıma devam etme kararı alıp 13 martta başkasıyla çıkmaya başladım. Bu yeni çocuk beni gerçekten seviyor, eminim ondan ama nedense benim aklım hala eskide
Yani aslında şöyle oluyor: Yeni çocukla konuşuyorum hiçbir sorun yok her şey yerinde ama sonra yalnız kalıyorum aklıma hooop eskisi geliyor. Eskisiyle de kötü ayrıldık zaten ama yine de pişman olur da gelir diye bekliyorum her gün. Belki bu yaptığım kötü bir şey ama aklımdan çıkmıyor. İşte bir de aynı ortamda bulunmak da üstüne tuz biber oluyor bana. Kaç gündür kafamda bu sorun sizce neden böyle hissediyorum? Yani bir tarafta beni çok seven ve bunu bana hep hissettiren biri, bir yanda da bana eski, iyi günlerde bile sevdiğini çok fazla hissettirmeyen, şu anda da umrunda olmadığım biri.. Aklımdan eskinin çıkmamasını neye yorumlamam gerek kafam çok karışık