- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi hayalethesap
Konu silmek yasak sakın silme ceza alırsın tekrar konu yerine gelirzaten silebilsem en başta onuda silerdim ya tekrar tekrar amann :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu silmek yasak sakın silme ceza alırsın tekrar konu yerine gelirzaten silebilsem en başta onuda silerdim ya tekrar tekrar amann :)
cezadan kasıt nedir mesela :) konu silinince tekrar açılmaacaksaKonu silmek yasak sakın silme ceza alırsın tekrar konu yerine gelir
evet onu fark ettimÇok heyecanlandim ayni msj i 3kere gondermisim bak:)
Sen silince ceza alıp gri oluyorsun buna banlanma diyoruz siteye girişin yasaklanıyor ve konu tekrar geliyor kilitli oluyorcezadan kasıt nedir mesela :) konu silinince tekrar açılmaacaksa![]()
Hahahhahaha superdi buCinsellik aldatma eşin işyerindeki kız aksiyon gelin görümce kv kp düğün takısı yoksa.....bizimle diyılsın
sesli güldüm :))Kaynim bana atladi de kosa kosa geliriz![]()
Kitap okumak istiyorum ama okuyamıyorum ya kitaplar tek arkadaşımdı şimdi alamıyorum elimeKonunu ayakta tutuyorum yalnız degılsın kız sevdım senı :)işin sakası tabı bosver sıkıldın mı ac konu ılk ben yazacagım .Kitap falan oku kafan dagılır ben okuyorum suan dur adını yazayım lavanta kokulu sevgım guzel bır seye benzıyor ama bu da dertlı bır kıtap sonu ıyı bıtse bari.
Ee yazmıyorsunuz dersen böyle olur:)Bi boşluktayım sormayın Bu arada diğer konularımada yetişemiyorum :-D
Oyy kıyamam. Yazdik bak :)Benim açtığım konulara neden kimse cevap vermiyor?