- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.041
- 133
- Konu Sahibi hayalethesap
asıl aksiyon bnde ama bakmayın işteSen de çok aksiyonsuzmuşsun be kızım...senin derdin neydi anlat bari insanlar gelmişken.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asıl aksiyon bnde ama bakmayın işteSen de çok aksiyonsuzmuşsun be kızım...senin derdin neydi anlat bari insanlar gelmişken.
buralarda bir yerlerde olması lazım amaH hayalethesap Nereye açıyorsun görsek cevap yazarız tabikide
Burası en çok takip edilen bölüm diğer bölümlerin takipçisi fazla değil en fazla 1 kaç yorum alırsın diğer topiklerdenburalarda bir yerlerde olması lazım ama![]()
yokk vazgeçtim gelmeyinKaynim bana atladi de kosa kosa geliriz![]()
1 yorum olsa yine iyiBurası en çok takip edilen bölüm diğer bölümlerin takipçisi fazla değil en fazla 1 kaç yorum alırsın diğer topiklerden![]()
Saka bi yana, konulari hep dogru yere acmissin ondan gelen olmamisyokk vazgeçtim gelmeyin![]()
Hic mi yorum almadın tüh ya bak şimdi üzüldüm1 yorum olsa yine iyi![]()
maalesef utandım şuan ama almamıştım ki 1 dk öncesine kadar :)Hic mi yorum almadın tüh ya bak şimdi üzüldüm![]()
hayırlısı ya ne diyelimSaka bi yana, konulari hep dogru yere acmissin ondan gelen olmamis
Bdvden baska bi yer yorum almiyor pek
Dur bende konuna bakiyim da yaziyim hayrimamaalesef utandım şuan ama almamıştım ki 1 dk öncesine kadar :)
Sen bu foruma yeniden aç yavrum konularını yardımcı oluruz tabi ben diğer forumlara hiç bakmıyorum şahsen
Bence bu topikten yeniden aç konu başlığı içeriği yeniden değiştirip yaz yoksa aynı konu olunca kapanıyor birisihaahahaa :)))
herkes bir güzin abla olmuş burdaBdv de olan konuların az da olsa yorum almış.
Bdvde olmayan konuları görmem pek.
Benim mekan burası dert anası ben![]()
zaten silebilsem en başta onuda silerdim ya tekrar tekrar amann :)Bence bu topikten yeniden aç konu başlığı içeriği yeniden değiştirip yaz yoksa aynı konu olunca kapanıyor birisi
Cinsellik aldatma eşin işyerindeki kız aksiyon gelin görümce kv kp düğün takısı yoksa.....bizimle diyılsın