- 13 Aralık 2014
- 303
- 103
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
-
Çok tesekkür ederim yorumunuz için.Yaaaa hakkten bu doktorların kafaları karışık düşünün 2 hafta arayla 3 farklı doktora muayene oldum ve 3 farklı sonuç çıktı.Kullanmaaaaa Doğum kontrol hapı o galiba sonuçları kötü olur zaten tedavi etmiyor durduruyor bırakınca yine başlıyor pko konusuna gelince ben bu konuda bi çok dr gittim bi kısmı tahlile göre pko Yok dediler ama bi kısmı yumurtalıkta sönmüş folikül yani kist var Şen'de pko var dedi bu dr larında kafası karışık galiba fikir ayrılıkları var
Yaaaaa hiç demeyin 4.ye gitsem o da çok farlı bir şey bulur kesin.4. ye gitsen ne diyecek acaba birinin bir dediği bir dediğini tutmuyor
geçmiş olsun canımYaaaaa hiç demeyin 4.ye gitsem o da çok farlı bir şey bulur kesin.
Doğal yolları denemeni tavsiye ederim özellikle hayır otu yağı soğan suyu gibi, bu arada pko da en etkili tedavi şekli şeker ilacıymış bu konuyu dr a sorun Doğum kontrol hapı yumurtalıkları baskılar Ve tembelleştirir kullanmanızı önermemÇok tesekkür ederim yorumunuz için.Yaaaa hakkten bu doktorların kafaları karışık düşünün 2 hafta arayla 3 farklı doktora muayene oldum ve 3 farklı sonuç çıktı.
çok teşekkür ederim çok sağolungeçmiş olsun canım
çok sağolun tesekkür ederim.Ahhh bu doktorlar ya kafamızı netleştirelim diye gidiyoruz kafamız daha çok karışıyor.Doğal yolları denemeni tavsiye ederim özellikle hayır otu yağı soğan suyu gibi, bu arada pko da en etkili tedavi şekli şeker ilacıymış bu konuyu dr a sorun Doğum kontrol hapı yumurtalıkları baskılar Ve tembelleştirir kullanmanızı önermem
Evet bende evde lazer yapıyorum her ay adet olunca tüylenme de olmuyor artık.En etkilisi lazer.Tüylenme için hiç ilaç kullanmayın direk lazerli epilasyon yaptırın
Zaten başladım epilasyonaTüylenme için hiç ilaç kullanmayın direk lazerli epilasyon yaptırın
Kız evde lazer nasıl yapıyorsun?Evet bende evde lazer yapıyorum her ay adet olunca tüylenme de olmuyor artık.En etkilisi lazer.
Çok tesekkürler.Bu arada size ne için verilmişti o hap tüylenme problmnden dolayı mıO haplardan kullanma canım beni de uyardılar birden kilo aldım yüzüm gözüm şişti.Adetimi düzensizleştirdi.Şuan zayıfladım biraz.Normal kilomdayım tüylenme azaldı.Kilo varsa kilo ver öncelikle.Ben o hapları kullandıkça pko etkisini göstermeye başladı çünkü kilo aldım aldıkça tüylenme arttı.Adetim düzensizleşti.
Tüylenmeden dolayı testes. horm .sınırdaydı..Keşke kullanmak yerine direk lazere gitseydim dedim. Şimdi kendim yapıyorum.Daha iyi oldu benim için.Çok tesekkürler.Bu arada size ne için verilmişti o hap tüylenme problmnden dolayı mı
Lazer aleti almıştım 5 sene önce kullanmayı bilmiyordum.Lazere gittim ögrendim evde karttuşunu alıp kendim yapıyorum.Kız evde lazer nasıl yapıyorsun?
Normalde zayıfımdır sporumu yaparım ihmal etmem.Adetlerim düzenlidir.Hiç bulaşmayayım madem o ilaçlaraO haplardan kullanma canım beni de uyardılar birden kilo aldım yüzüm gözüm şişti.Adetimi düzensizleştirdi.Şuan zayıfladım biraz.Normal kilomdayım tüylenme azaldı.Kilo varsa kilo ver öncelikle.Ben o hapları kullandıkça pko etkisini göstermeye başladı çünkü kilo aldım aldıkça tüylenme arttı.Adetim düzensizleşti.
Bu arada o tüyler Doğumda dökülüZaten başladım epilasyona
pahalı değilimi?çok iyi valla evde lazer çok pahalı değilse bende alayım ama 10.000 üstü diye biliyordum ben fiyatlarıLazer aleti almıştım 5 sene önce kullanmayı bilmiyordum.Lazere gittim ögrendim evde karttuşunu alıp kendim yapıyorum.
Bulaşma kesinlikle benimde adetlerim düzenli dr dese bile kullanmamNormalde zayıfımdır sporumu yaparım ihmal etmem.Adetlerim düzenlidir.Hiç bulaşmayayım madem o ilaçlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?