Cadde üzeri ise isterse 20.kat olsun yine toz gelir eve.Caddenin tozu geliyordur.Arkadaşlar evimde yattığım oda yola bakıyor, yatağımın altı acayip toz oluyor, altında topak topak tüycük birikiyor. Bu o odada yaşadığım için mi böyle? Ama tüycük neden? Saç yumağı falan değil, yoksa oda yola baktığı için daha mı tozlu (bu arada 5. katta oturuyorum, yani yol direkt etkileyemez aslında) Diğer odalarımı da düzenli havalandırırım ama böyle tüy yumakları oluşmuyor.
Nedense neden süpürün gitsin.
Buna takılmanız garip geldi.
Ben cadde ustunde oturuyorum. Vizir vizir isleyen bir cadde. Sadece yerler perdeler ve balkon mazottan dolayi kirleniyor. Tuy topaklanma bende hic olmaz. Duzenli olarak temizligimi yaparim. Koltuklarima kadar supurge tutarim O sizin dediginiz tuyler topaklar ev esyalarinizdan battaniye vs.den kaynaklaniyor.Arkadaşlar evimde yattığım oda yola bakıyor, yatağımın altı acayip toz oluyor, altında topak topak tüycük birikiyor. Bu o odada yaşadığım için mi böyle? Ama tüycük neden? Saç yumağı falan değil, yoksa oda yola baktığı için daha mı tozlu (bu arada 5. katta oturuyorum, yani yol direkt etkileyemez aslında) Diğer odalarımı da düzenli havalandırırım ama böyle tüy yumakları oluşmuyor.
Garip degil arkadasim. Genelde yatilan odalarda olur bu tur tozlanmalar. Arkadas halisini battaniyesini duzenli temizlememesinden kaynaklaniyor olabilir.Çünkü bir yerde tozun sebebinin insan kalıntıları olduğunu okumuştum, saç deri döküntüsü vb. Niye takılmayayım ki bir odanın diğerinden bariz şekilde daha fazla tozlanması bence garip
Yok yok gayet normal bir durum.büyük ihtimalle hazırladığınız saç yaptığınız kıyafet koyduğunuz vs oda yattığınız odadır.ekstradan bunlar da sebep olur tozlanmaya.bizde de var aynı sıkıntıÇünkü bir yerde tozun sebebinin insan kalıntıları olduğunu okumuştum, saç deri döküntüsü vb. Niye takılmayayım ki bir odanın diğerinden bariz şekilde daha fazla tozlanması bence garip
Garip degil arkadasim. Genelde yatilan odalarda olur bu tur tozlanmalar. Arkadas halisini battaniyesini duzenli temizlememesinden kaynaklaniyor olabilir.
Yatak odası tozlanmaya daha yatkındır.Baza altlarinda toz daha çabuk toplanıyor.
Ben de hep merak etmisimdir neden yatak altı yani ?
Bilimsel bi açıklama bekliyorum. :)
Neden masa altı , koltukların altı değilde neden yatağın altı ?
Yukarida bende bunu anlatmaya calistim. Yatilan odalarda olur genelde degilmiYatak odası tozlanmaya daha yatkındır.
Açık zemine basınca ayağınızın rüzgarıyla tozlar daha sıkışık alana doğru gider. Orda birleşir hav oluştururlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?