Neden yayorsunuz kzlar ?

allah öyle ıstedıgı ıcın yasıyoruz hepımız
ve allah yasadıgımız sure ıcersınde ıyı seyler yapmamızı ınsanlıga faydalı işler yapmamızı ıstıyor
ve yaptıgın fayda kadar fayda göruyorsun
bılgısayar oyunları gıbı
dogru adım at puanları topla hesabı ama hayat hata affetmıyor oyuzden cook dusunerek adım atmamız gerekıyor

Allah bu cani imtihan etmek icin yaratti, bizde dogru seyler yapip, saglam imana sahip olmaya calismaliyiz. Herseye sukredip, bol bol dua etmeliyiz ki Rabbimize laik olalim..

rabbim doğ dedi doğdum canımı alana kadarda yaşıycam bu zaman içinde yaptıklarımda tek tek karsıma çıkıcak bunu bilerek yaşamaya çalısıyorum ..

çiğ yumurtaya can veren rabbim aso kulunuda yaratmış iştegökler ağlamış ben doğdum die-tatlicadiarzu-:roflol:
yaşıyorum çünkü varım varsan düşünüyorum düşünüyosamfisfisfisya bu böyle sürer gider iştegamyoncuiremsu

hayatı sevdiğim için ve de Allahın bana verdiklerini çok sevdiğim için yaşıyorum!!!!gamyoncuiremsu

Allah bizi kendine kulluk edebilim diye yarattı...kulluk etmenin yanında hayat şartları var tabi...bi amaç için yaşıyorum elbette ama bazen çok boş geliyo herşey,yarına çıkcagımız belli degil.. oyüzden biraz daha rabbime yakın olmaya çalışıyorum elimden geldiğince...
herşeyiyle yaşamak çok güzel opuyorumnanaktan

bana göre çok kapsamlı bir soru olmuş ve aynı şekilde geniş bir cevabı var.. pati ye katılıyorum tamamen

var oldugumuz içiçin insan oldugumuz iççin yaşıyoruz..çook şükkürrr bu bedene can veren yarabbiiim............................

geldik gidiyoruz

yaşıyoruz yani sebep belli dünyaya gelen yaşıyo sonrada gidiyo

manevi olarak aşkım için sevdiklerim için ama asıl varoluşumuz aşikar:ecrin_bebek:

zevkli değil mi yaşamak bir sürü haz var hayatta... hadi onları geçtim. geçmiş ve geleceği düşünerek sürekli mutsuz oluyoruz. oysa bi kitapta okumuştum şimdi şu an mutsuzluk hissedebilir misin. önemli olan şimdi'de yaşamak o yüzden. ben şimdide yaşamak için yaşıyorum :)

insanız ve rabbım alana kadar yasayacagız..aılem sevdıklerım bu hayatta yaptıgım butun herseyı sevmeye calısıyorum yerı geldı hastalıgı bıle kabullenıyorum yasamak guzelllll herseye ragmen

Bedenimiz bize emanet.Ona en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz.Kendimiz ailemiz için yaşıyoruz...

Allaha iyi bir kul ve çocuklarıma faydalı , iyi bir anne olmak için yaşıyorum.ınşaallah muvaffak olabilirim bu ikisinde de.

imtahan icin geldik ve gidicez hepimiz rabbim bizi bunun ici yaratti. bu dunyanin kotuluklerine ve gecici zovglerine uymamamiz daha iyi olur sevgiler.

neden yaşıyoruz RABBıM bizi insan olarak yaratmış çok şükür ALLAHA kul olmak için yaşıyoruz ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…