Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben sorudan çok ruh halinde takıldım kaldım canım ya sen yaşamaktan zevk almıyorsun, kimseyi sevmiyorsun ve sevilmediğini düşünüyorsun anladığım kadarıyla bunlar depresyon belirtileri ama geçici endişelenme toparlanmak için ne yapman gerekiyorsa yap yoksa sonra yorgun düşüyor insan.. bu hayatın sevilecek yönlerini görmeye başladığında kendini iyi hissedecek ve neden yaşadığını düşünmeyeceksin bile.. yaşıyoruz işte desekte.. aslında tek bir nedeni var: yaratıcımıza kul olmak..
önceden olsa amaçlarım için derdim ama amaçlarımın bir kısmı gerçekleşince aslında hayatın sadece amaçlardan oluştuğunu anladım .hedefinize ulaşınca bu muymuş diosunuz
mecburum yaşamaya seçme gibi bi hakkım olsaydı yaşamıyor olmayı seçerdim.. mutsuzm kısaca tek sığındığım rabbim dua ediyorm ona kurtulmk için bu zor durumdan..
Psikolojik problemlerinin üstesinden gelmiş biri olarak öncelikle kendimi beğendiğim ve sevdiğim için yaşıyorum ve beni gerçekten sevdiğine inandığım sevdiğim için...Uykudan uyanır uyanmaz aklıma gelen ruh ikizim adına kendime daha bir özentili davranarak hayata köklü tutunmak psikolojimi olumlu etkiliyor. Birileri için yaşamak hiç bana göre değil ama işin içine gönlümün prensi girince renk değişiyor. Son altı yıldır beni değiştiren erkek için ölmeyi bile istemiyorken ölümün de kaçınılmaz olduğunu an be an yaşamış biri olarak zor da olsa kabulleniyorum. Acısıyla ve tatlısıyla hayata tutunmak gerek...
aslında aldığımız her nefes buna cevap ama alırken farkına varamıyoruz. yaşamak için yaşatmak için çok neden var güzellikler var ama biz hep ters taraftan baktığımız için nedensizleştik sanıyorum..
Hayatla mucadele etmek her zaman hosuma gitmistir.. oyleki kolay olani hic sevmedim sevmiyecegimde sanirim.. hic bi zaman kaybettigimde pes etmedim tam tersine bu beni kamciladi ve suanki basarimin tek sebebi eskide yasadigim basarisizliklardan olusuyor. Peki istediklerimin hepsine ulasabildimmi? Buna imkan yok.. yavas yavas istediklerime ulasicagimi dusunuyorum, belkide zamanla o istediklerim sekil degistiricek ve farkli seylere yonelicem ama aklimda hep bi hedefim olarak.
Bu sorunun cevabı aslında kişinin neden düyanda bulunduğunu ,neden yaratıldığını sorgulamasıyla alakalı bişi. Tabiki ben önce RABBıM için ,ona layık bi kul olmak için yaşıyorum...inşlh. Beni var etmiş ve bu boşa değil. Boş boş yaşamamız için yatratmadı bizi dimi ama.hepimizin bi çabası bi amacı ,bi hizmeti var . Hem dünyalık hem ahiretlik . Sonrasında ise evladım ,eşim ,annem ve sevdiklerim için
ıyilerden olabilmek için yaşıyorum. ıyi kalabilmek için mücadele ediyorum ben... Kolay gibi görünse de en zoru iyi olmak. Hakka hukuka dikkat ederek, doğruluğu elden bırakmayarak, salih ameller işleme çabası ile yaşayabilmek...