Gebeliğe Hazırlık Neden yaptığım her test silik çizgi çıkıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bende klomen kullandım iki defa artı femara da kullandım bende de ise yaramadı ama bu sefer adet söktürücü ilaç kullandım gebe kaldım reçeteyi okuduğumda eğer vücut hamile kalmassa adet görmeye yarar ama eğer içerde döllenmiş bir sperm varsada onu tutundurmaya yariyor diye yani tabiki her şey Allah'tan yani rabbim ne dilerse o olur.bu arada karından muayene oldum inşallah size de nasıp eder rabbim pes etmeyin

He bide bende enfeksiyon varmis 18 inde hem belaya bakıldı hem buna ilaç verdi ve fitil verdi onları kullandım çok şükür geçti enfeksiyon ama ya hamileysem bir zarari olmusmudur acaba

He bide bende enfeksiyon varmis 18 inde hem belaya bakıldı hem buna ilaç verdi ve fitil verdi onları kullandım çok şükür geçti enfeksiyon ama ya hamileysem bir zarari olmusmudur acaba
Cmm her şey rabbimin takdiri düşünsene ben adet söktürücü kullandım ona rağmen bişey olmadı gebeymisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…