• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden yapar bir insan bunu

Herkese merhaba öncelikler , erkekler neden ayrıldıktan sonra can yakmaya çalışırlar neden yapmasını istemediğiniz şeyleri yaparlar ve en önemlisi neden eski sevgililerinin hepsiyle takipleşir neden yani neden? Bir gün eski sevgilisiyle takipleşir sonra takipten çıkarır ardından yine takip eder falan nedir böyle olan erkekler neden yapar bunu neden.
Çok doldum çünkü eski sevgilim eski sevgilisiyle canımı acıttı yetmezmiş gibi neler neler yaptı niye niye . Şimdi yeni sevgilisi var sanırım ama neden
Nedeni belli ayrıldığınız için :KK51:

Aslında hayır. Şöyle ki beni sürekli ekleyen o ve ben kabul etmiyorum. Aslında kabul etmek istiyorum ana o an bana yaptıkları geliyor ve en doğrusunun kabul etmemek olduğunu düşünüyorum. İçimde kalanları ona söylemem ve rahatlamam gerekiyor. Artık onun elini tutamam.
Icinde kalankari soylesen de o bundan etkilenmeyecek. Sen sadece bos yere nefes tuketmis olacaksin.
Bak ben bosandim. Akdatildim. Eski esim uc yil sonra ailemi ozledim diye geldi. Her katil gercekten iyice oldurdum mu diye cinayet yerine bir donermis. Eski es de oyle. Ve ben icimdeki herseyi soyledim. Sandim ki soylemedik birsey kalmadi. Oglumun istegi uzerine 4 ay gorustuk. Beraber kahvaltilara, sinemaya faman gittik. 4 ay sonra tekrar gitti. Muhtemelen bosluktaydi ve tum bosluktaki erkeklerin eskilere sardigi gibi geldi ve sevgilisiyle arasi duzelince tekrsr gitti. Ve anladim ki ben aslinda icimdeki herseyi dokmemisim. Ne soylersem soyleyim icimde soylenecek hep birseyler olacakti. Gerek yok. Sus. Evren baskasi araciligiyla senin siyleyeceklerini soyletir. Bir sey degisir mi, hayir. Donse de bosluktan doner ve tekrar biter. Kaliteli bir birliktelik bitmiyor cunku. Ugrastigina, kafa yorduguna degmez. Enerjini kendine harca.

Eski diyorsun bırak eskide kalsın yenisine sağlık eski ile ilgilenmem bile o kim k... Benim canımi acıtacak yenisine sağlık onun canı acisin

Sana da istek atan çocuk değil mi bu??
Demek ki tüm eski sevgililerini takip etmek adetiymis.
Bir gizem daha çözülmüş oldu

Sana da istek atan çocuk değil mi bu??
Demek ki tüm eski sevgililerini takip etmek adetiymis.
Bir gizem daha çözülmüş oldu
Evet. O kadar haklısnız ki bi şey diyemiyorum. Kendimde farkındayım ama işte durduramıyrum teşekkür ederim 🙏🏻 ♥️

Asıl soru erkekler bunu neden yapar değil, "siz neden ayrıldığınız insanı adım adım takip ediyorsunuz" olmalı bence. Yaptığı her şeyi sizi hedef alıp yaptığını düşünme sebebiniz nedir? Belki adam tamamen sizden bağımsız olarak, kendi aleminde takılıyor. Bunu neden yapıyor sorusunun cevabı da çok basit; hayatına devam ediyor işte. Devam etme şekli de sizi ilgilendirmez ki. Acı ama gerçek. Aynısını yapmanızı öneririm.

10 ay oldu ayrılalı ama unutamıyorum onu ne yapsam da yok olmuyor
Kuzum on ay içerisinde ne yaptı diye bakar hakkında konular açarsan unutamazsin tabi bırak. Konuşmayı dusunmeyeceksin.bile on aydır unutamadigini 1 ayda unuturum dusunmezsen hayatından çıktı gitti gerisinden sanane?takinti olmuş gibi geldi bana

Beni unutmaya aklından çıkarmayan adam 1 ay sonra nişanlandi belki 1 ay bile surmemistir yaaa yedek kulübesinde bekletms kadini....

Onunla olmayacak biliyorum ama özlüyorum işte elimden bi şey gelmiyor ki unutamıyorum
unutursun cnm sen öyle sanarsn gerçekten unutuyorsn aklına bile gelmeyecek günler olacak biraz sabret sabırlı ol acını yaşa kaçma acından alışıyorsun zaten

Back