neden toparlanamıyorum ölcek gibiyim :(

pembe26_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
2.610
4.645
83
30
öncelikle zaten bilen bilir beni. eski konularımı okuyun lütfen çunkü anlatcak halim mecalim kalmadı :(
13 gündür annemin evindeyim 6 aylık evliyim. anneme gelme sebebim %80kayınpederim %20 eşim. kayimpeder cahil, herkesle dalga geçen, oğlunu benden kıskanan, cimri, oğlunu gećim kapısı gören biri.
eşim önce gururdan aramadı sormadı. aradı ama bişey yokmuş gibi. bende konusmadım cevap vermedim.
babam çok kızdı bu kadar mı seviyordu seni diye.
aradan 7 gün geçti. annemi aramış ben mahvoldum. çok özlüyorum yapamıyorum size gelebilirmiyim diye. sonra babamı aramış hata ettim size gelmek istiyorum diye. kabul ettiler.
ben gelir gelmez psikiyatriye gittim hap ve damla kullanıyorum. ama doktor bile sen iyisin eşinle babası gelsin onların ihtiyacı var dedi.
her neyse toparlanamıyorum ben ölcek gibiyim.
eşim geldi 2 gün bize. dön nolursun ben değiscem diyor. aile terapistine gidelim ben değişcem. hep alttan alcam. seni el üstünde tutcam diyor. ama asıl sebep babası ama annesi babası ne aradılar ne aracı oldular. esime güvenemiyorum.6 yıl cıktık 6 ay evliligimiz surmedi. dügun öncesi ailesi ve evimizle ilgili sözlerini tutmadı. şuan da annemler temiz uygun bi eve cıkana kadar sen kalma bizde diyor ben iki taraftada kalırım bu sehre gelince diyor 1 saat uzağız ailelere.babamı uyarıyorum dinlemiyor yapcağnı yapıyor diyor.
hala ben bişey yapmadım diyomuş babası.
esim bir sürü sözler veriyor. aglıyor ben seviyorum değiscem diyor. ailem ailem demicem hep diyor. ama ben 10 gün olmuş geleli diyorlarmış gelelim sende kalalım. ben yokum o evde. benim evime gidip esyamı kullancaklarmış. sinir krizi gecirdim akşam ne demek gelip kalcaz ben daha boşanma davası açmadım. kıyafetim iç çamaşırım o evde diye.
babası heryeri karıştrıyor çünkü. gitcek benim iç camaşırlarıma kadar bakcaklar. eşim diyo hala babam laf söylediyse alttan al.
ailen gelcekse ben gidip tüm esyamı toplucam dedim. yarın toplucam arabayla gidip. ama sürekli ağlamak halsizlik. üzgün olmak vicdan azabı çekmek çok ağır geliyor.

dönsem gelecekten korkuyorum. yeni evli olduğumu bilmediğim gibi. anne olduğumu bile burnumdan getirecekler.

kocam çok üzgün bende öyle. ama bi insan ne yaparsa yapsın huyu değismez diyorum. psikolog aile terapisi degistrmez bi insanın huysuzluğunu diyorum. o değiscem diyor. şans vermedim işin özeti.

ama çok çook kötüyümm
 
Bir insan nasıl ölçek olabilir acaba diyerek okudum konuyu

Eşinle sorunun yok
Babasını uzaklaştırman gerekiyor evliliğinizden
 
Niye başka yerden bir ev tutmaya yanaşmıyor ki esiniz? Kp esyaniza kadar nasil girer?
 
birde diyorum ki. esimde huysuz insan sevmiyor istemiyor kimseyi bana hep agresf hep ana babacıydı. diyorum şuan dönmesem 2 ay ağlarım geçer. döndüğümde ömür boyu aglıcam. ama kalbime söz gecmiyor
 
Eşinize sorun bakalım.Babasıyla aranıza koyması gereken mesafenin farkında mı?Ve bunu sağlayabilecek mi?
 
Bir insan nasıl ölçek olabilir acaba diyerek okudum konuyu

Eşinle sorunun yok
Babasını uzaklaştırman gerekiyor evliliğinizden
uzak durmuyor. tek çocugum diyor. 1 hafta sonu rahat bırakmıyor ayrı şehir olduğu halde
 
Eşinize sorun bakalım.Babasıyla aranıza koyması gereken mesafenin farkında mı?Ve bunu sağlayabilecek mi?

koyamıyor. hemen duygu sömürüsü. kıskanıyo eşimi. hep birlikte olmak istiyor. biz erkek tarafıyız deyip. hep üstünlük yapmaya calısıyor
 
Eşiniz ayrı ev tutmayana dek dönemezsiniz o zaman. Zaten öyle iç içe saygısız insanlarla nereye kadar

yanlıs anladınız. zaten evler ayrı. hatta arada 1 saat mesafe var. ama adam gelip burası benim evip deyip heryeri karıstrıyor. benim evimde bana diyor uykun geldiyse yat. vs telefonla günde 10 kez arıyor eşimi. beni şikayet ediyor sürekli
 
yanlıs anladınız. zaten evler ayrı. hatta arada 1 saat mesafe var. ama adam gelip burası benim evip deyip heryeri karıstrıyor. benim evimde bana diyor uykun geldiyse yat. vs telefonla günde 10 kez arıyor eşimi. beni şikayet ediyor sürekli
Ayyy ömür törpüsü o Ne ya
Belalı Kaynana gibi
 
o konuşur diyo. ben zaten sana yaptıği haksız seyler için söyleniyorum diyo. o söyler susmaz. sende duymazdan gel diyo bana.
benim babam da yapsın sende duymazdan gel de sende..

yerinde olsam sınır koymadan asla dönmezdim eve
 
dönmedim zaten. dönmediğim için bu kadar kötüyüm. sanki biri kalbimi eliyle sıkıyor

eşinle aranda bir şey yok
onun bu konudaki ezikliği dışında
kesin sınır koyarsa biz çağırmadan giremezsiniz eve demeden onlar umursamayacak
imkanınız varsa daha da uzaklaşın kp deli midir nedir
 
İyi akşamlar pembe hanım.Göz gezdirirken profilinizde sağlık personeli olduğunuzu gördüm.Meslektaşmışız.Konunuz için birkaç cümle ile bende katkıda bulunmak isterim.profilinizdeki sabretmek ile ilgili güzel sözü okudum. Size açıp bu sözü tekrar okumanızı tavsiye edeceğim.Hayatta hepimiz birşeylerle sınanıyoruz.Eşinizle aranızda sevgi varsa diğer sorunlar zamanla çözülür zaten.Ama şu konuda haklısınız insanların huyu değişmiyor.Biz bakış açımızı olaylara yaklaşımımızı değiştirip
kendi huzurumuzu kendimiz sağlayabiliyoruz.Haklı olduğunuz konularda elbette sessiz kalmayacaksız ama öfkeyle ve hiddetlede fevri kararlar almamalısınız.
 
Back