Neden Tek Taş ?

tek taşı seviyorum..
nişanımda(2005 haziran) sırataş ile birlikte taktı kayınvalidem bana..
pırlant artık çok pahalı değil kızlar..

25 yaşıma geldim, hayatımda bir gümüş yüzük alan bile olmamıştı benneyaptımki
Ama bir hafta önce evlilik teklifi ile parmağıma takıldı tektaşım :jeyyar:

Tektaşsız olmaz bence.
Çok zarif ve kibar duruyor.
Belki de şıkır şıkır parlaması bizi cezbeden.Eşim nişanlandığımızda almıştı geçen yıl,hep de takarım.

tek taşımı kendim aldım:) ve bana tektaşı almasını hiç istemdim biz beş taş aldık:)

hayatımda hiç bi zaman "tek taşım olsun" hevesim olmadı
ama nişanlım sağolsun birlikte geçirdiğimiz ilk doğum günümde hediye olarak aldı bana:asigim:
onun için çoooook büyük bir manevi değeri var yüzüğümün
ölene kadar parmağımda kalacak

25 yaşıma geldim, hayatımda bir gümüş yüzük alan bile olmamıştı benneyaptımki
Ama bir hafta önce evlilik teklifi ile parmağıma takıldı tektaşım :jeyyar:

Püüüüü En Yakın Köprü Nirrdeeee Atacam Kendimii Aşşaaaa Nasılll Kıskandımmmm Çatladım Ortadan Çoookkk Sinirlendim -tatlicadiarzu-

bana ev alacaksa değerimi daha iyi anlarım yani ve ya araba,ama olay maddiyatsa o.soksa ev alır yüzük alır araba alır bunlar alıp da sadakati olmayan insanlar çok o yüzden tek taş tekimsin bitanemsin falan anlamına da gelmiyo bence.beni el üstünde tuttuğunu sadakatinin olduğunu hal ve hareketleriyle belli etmesi yeter.

o kazulet gibi tektastansa bi balik bi kelebek daha guzel
ki zaten bende de bi balik var :)

elde zarif durdugundan
adet oldugundan
evlenmeden takmıycam dediğim yüzüklerden biridir tek taş..

valla bana almadılar almıyorlar da..
kendim alacak maddi güce sahibim ama eşim almalı bence; temmuzda ufak tefek borçlarımız da bitiyor ondan sonra yerim başının etini artık :)

Bence tek taş sevdigin adamı simgeliyor..
ben o taşa baktıkça içinde onu görüyorum :)))
Sevgilim bana almıştı doğum günümde ama sözlenirkende ayrı aldı ..
çünkü öncekinin anlamıyla şimdiki benim için çok ayrı......
Benim 2 tek taşım varrr.... digeride öyle duruyo...
satsammı acaba :roflol: :roflol: heheeee

ben tekmiş çiftmiş taşları maşları sevmem...şakkıdı
bana o bi kalbini versin yeter...:asigim:
onun hem maddi karşılığı yok.....a.s.
hem bi ömür bana lazım olan o taşı çakılı değil.....:1hug:
he almadımı aldı ama almasada hiçbişey değişmezdi....

Ben tek taş yerine arabayı tercih edenlerdenim. Şöyle küçük bir nisan micra veya pego107 süper olurdu. Ha illa tek taş almak istiyorsa 10.000 dolarlık bi tek taş alabilir tabiii. Ama ilerde arabayıda almazsa satıp ben alırım valla:))

Tek taş değerli evet, ona kanmam için almak zorunda.. :) Ama asla bir araba kadar değerli olamaz.. :)naniknanik

oy cnm bnm ne güzlde demişsin öyle...

aynen walla...maddiyat içeren hç bşey onun benım yanmda olmasndan daha degerlı degl

ne olursa olsun erkekler bile tektaşın önemini biliyorlar ki bana aşkım altınbaş tan pırlanta tektaş almıştı 8 ay önce ama işyerinde taşım düştü 1 gün sonra buldu arkadaşlar ama çok üzüldükk ve garantisi taşı için geçerli değilmiş şimdi korkuyorum takmaya öylece duruyor bence ne olursa olsun pırlanta almayın derim çünkü garantisi yok önemli olan taşı değilmi zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…