Neden Tek Taş ?

wala benim tek tasın görüntüsü hoşuma gidiyordu çok kibar buluyordum normalde altın gümüş falan takmadığım için bu arada tek taşın pırlanta olduğunu da bilmiyordum fiyatını öğrenince yok olmazzzzz alma dedim ama şimdi parmağımda çok beğeniyorum gercekten cok kibar

bende çıkarken eşim bana yüzük alsın diye öyle hevesleniyodumki gümüş bile olsa yeter diyodum kendi kendime.Benim canım eşim bana çıkma yıldönümümüzde pırlanta bi tek taşla evlenme teklif etti.Manevi olarak inanılmaz bir mutluluktu benim için.

bende sevgilimden tek taş isteyim bana şukadarcık bişey alsan yeterli biliyomusun diyom almıyo uyus klava: şaka bi yana tek taş almasını isterdim sevgilimin neden bilmiyorum ama aldığı en değerli hediye olarak sayardım.....

İnşallah alır.Gerçekten tek taş insana kendini özel hissettiriyor.

a.s.hiç ölee bi özentim olmadı açıkçası. yani ne bileyim olsada olur olmasada. tek taştan daha önemli ve acil ihtiyaçlarım var sanırım o yüzden herhalde.....a.s.

pırlanta tek taşlar cok pahalı, yenı yıl dıye indirim yapmıs bı marka ama taşı gozukmuyor ve ozellıksız bır yuzuk, bence gerek yok askım tek tas aldı bana pırlanta deil 14 ayar beyaz altın neyıme yetmıyor :))
ayrıca pırlanta tektas alcagına mını cooper cabrıo (kırmızı) tercıh ederım sırnaşık şey

hiç önemli değil benim için olsa ne olur olmasa ne olur
genel anlamda takı takmayı sevmem:1closedeyes:

tek taşın ayrı bir havası var ya.bende illaki tek taş diyenlerdenim
3 taş 5 taş aldırdım ama tek taş almıyor benim eşim:mymeka:
şeytan diyor ki git hepsini sat kocaamann tek taş yaptır :icecream:
şaka bir yana alma imkanı olmasaydı tek taş diye tuturmazdım ama almışken tek taş olsaydı:dilcikar:

malesef aşk sevgi daha önemli diyemicim :dilcikar:
öle diyen biri olsam aldırmazdımjeyyar

Tek taş öyle değerli ki bnm için..ama bir o kadarda acı verici..bence manevi gücü çok yüksek bi takı..Bir alından öpmek kadar anlamlı..eski sözlümde almıştı bana..ve ayrıldık..Şimdi bir başkasının bana takması yada ilerideki evliiğimde ilişkilerimde öylesine acı verecek öylesinee içimi kanatacakki anlatamam...birbirlerinden emin olmadan takılmaması gerekir die düşünüyorm..:çok üzgünüm:

bizde haftaya sözlenicez fakat benmki almıyor bana ya üfff..
artık pırlantasız tek taşla idare edicez

canım aşkım benı kırmadı uygun fıyata guzel bı tektaş aldı ılerıde parası daha çok olunca tasıda buyuturuz artık:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…