- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
Slm arkadaslar esimle eski sevgili aile baskisi vs seyler yuzunden yasamadigimz bisey kalmadi. Bir kizim var 2 yasinda..eskisine gore cok iyiyim..onun eski sevgilisini buralarda heo bisey duyup duruyorum hakkinda. ayni evde yasamislar tatile gitmisler..bana gore ciddi esime gore olmayan iliskisini cok kiskanmistim.aile ve cevrenin etkisiyle...aradan bi sene daha gecti tum olaylardan ben atlattim herseyi kabul ettim..ama hayatinda hep ve ilk beni sevdigini soyluyor ama ben inanmiyorum..hayatinda ilk bana asik olsaydi baskalarylada tatillere gitmez evi paylasmazdi..yani hayatimin gercek askini bulmusken kaybettigimi dusunuyorum her neyse simdi bu konulari acmiyorum eskisi kadar ailesiylede ikimizde gorusmuyoruz..hersey yolunda..ama ben hala herkese kin tutuyorum psikolojim hala bozuk...aklima gelenleerle sinir aninda yapilan soylenenlerle basetmeye calisiyorum nasil yapicami bilmiyorum...esimle boyle konular acilinca cok buyuk kavga cikiyor..o ona sonsuz guvenmemi ne dusunursem naparsam bana olan askinin degismeyecegini soyledi...ama ben buna inanamiyorum..bana her sabah msjlar yazar gelince oper eve hergun isten defalarca arar..ama bana cok kotu seylerde yapip soyledi kavgalarimizda hangisine inanmaliyim..secgiye insanlara herseye inancim bitti..3 senedir ailesinin bana demedigi bisry kalmadi esim kufur hakaret etti kus kaldik baristik gene aynilar ailesi drgismedi. sadece biz yiprandik ozellikle ben..esimlede olanlar beni tas gibi biri yapti nese doluydum...artik okadsr soguk oldumki butun kotulukleri olmadan kendimi hazirliyorum korkuyorum insanlardan ailesi beni maffetti baska bir ulke baska bir dil ve kulturun icinde boyle seykerle bogusmak cok zordu esimle aramiz simdi iyi ben onunla hic vir problem konusmadikca ailesi ve kiz arkadaslari eski kiz arkadaslari hakkinda..ama ben unutamiyorum soylenen yapilanlari unutamiyorum daha az dusunuyorum ama unutamiyorum..kizimiz var pek sosyal bi hayatimiz yok cocuk uyuyunca o ayri odada ben ayri. bu bizim yeterince iyi bi es olmadiginizimi gosteriyor sizce?biri arkadasim bendeydi gecen bana acidigini soyledi...yemege bile gidwmiyoruz cocuk agkiyo falan kalkiyoruz...hep evde...acaba boyle seylerinde etkis varmi sizce bunlari unutamamda..kafam cok karisik...bana bisey soyleyin dusuncelerimle bas etmek icin ailesini bile reddetti benim icin ben ezilmeyeyim diye bana saygisiz olduklari icib bu adam beni seviyor mu neden emin olamiyorum hala neden??yaomam gerwkwn odaklanmam gereken baska seyler var ama kafam bir turlu dsgilmiyor esim ve eski sevgilisinin yassdiari bazen aklima geliyor dusubmemeye cakisiyorum ablasini annesinin teyzesinin uvey annesinin yaptiklari uyjularim kaciyor..ben bu adami seviyorum ve yeniden inanmak istiyorum..ilk basta onu tanidiginda o masum hayallerimi geriye istiyorum...ona yeniden inanmak o drgismedi baska seyler degisti...ben bunu gercekten istiyorum gozlerine sen benim ben seninim sdemeyi deli gibi ssrilmayi..icinden gekiyor ama yapamiyorum her zaman ona cok kizginimm.o bana o iliskilerinin degersiz oldugunu soylesede benim anladiklarim baska..degerli olmayan bi kizi neden ayni evde yassrsinki ne icin...busrin cevabini bulsam hersey cozulecek...ailesi ile olanlar hersryi ubutmayi cok istiyorum..kafama takmamayi duzelmis yeni yeni topalnmisken geriye dusmemeyi bazi anlarda dik durmayi istiyorum...
Son düzenleme: