Yani ne bileyim hırıltı sesi gibi çok yüksekde değil ama nedense bir içim huzursuz oluyor anlam veremiyorumNasıl bir ses ki rahatsız edici
evet tam tarif edemiyorum ama hırıltı gibiHırıltı mı ? İlk kez duydum hırıltı çıkaranı.
Evet biliyorum kadının daha çok ses çıkardığını da biliyorum bunun istemsiz olduğunuda anlayabiliyorum… ama anlam veremediğim şey elimde olmadan huzursuz hissediyorum o sesi duyunca erkekte belkide altında yatan çocukluktan kalan başka bir şey var bilmiyorum o ses beni anlam veremediğim şekilde huzursuz hissettiriyor acaba tek bende mi diye merak ettimYav işte boşalırken istemsiz çıkarilan inleme bundan da rahatsız olanı ilk kez duyuyorum ki kadın çok daha fazla ses çıkarır sessiz olur mu yahu
Orgazm olurken çıkarılan sese takılmamalısın bence. Rahatsız oluyorsan konuşmalısın.evet tam tarif edemiyorum ama hırıltı gibi
Nasıl bir ses çıkarıyor peki? Ah oh gibi miYaklaşık bir yıldır partnerimle ilişkim var hayatımda sadece cinsellik anlamında bu kişiyle oldum sürekli bir ilişkimiz yok bir araya geldikçe birlikte olabiliyoruz bazen ayda bir bile oluyor. Rahatsız olduğum konu partnerimin boşalma esnasında çıkardığı ses neden bundan bu kadar rahatsız oluyorum bilmiyorum ama bu tarz sesler hep oldu olası beni korkutup huzursuz hissettirmiştir belki de altta yatan başka bir sebep var bilemiyorum. Aslında çok çok bir ses çıkartmıyor ama nedense erkeğin o sesi çıkartmasından hoşlanmıyorum sanırım oda bilerek yapmıyor bunu o anda gelişen bir şey ilişki esnasında bende de çünkü bazen böyle oluyor elimde olmadan çıkarıyorum yoksa ben de çıkartmaktan sonrasında çok rahatsız duyuyorum ve kendimi kötü hissediyorum ama partnerimin bu konuyla alakalı rahatsızlık duyduğunu sanmıyorum hatta bence hoşuna bile gidiyor ama nedense aynı şeyde ben ondan rahatsız oluyorum kendimi çok huzursuz ve kötü hissediyorum bu durumu da onunla paylaşmak istemiyorum çünkü baktığınızda belki de ilişki esnasında ben daha çok ses çıkartıyorum onu da kırmak istemiyorum çok seviyorum ama neden bu kadar rahatsız ve huzursuz hissettigimi bilemiyorum acaba tek bende mi oluyor bu durum
İnleme ve hırıltı arasında fark var ama. Hırıltı deyince ciğeri dolmuş biri geldi aklıma meselaEvet biliyorum kadının daha çok ses çıkardığını da biliyorum bunun istemsiz olduğunuda anlayabiliyorum… ama anlam veremediğim şey elimde olmadan huzursuz hissediyorum o sesi duyunca erkekte belkide altında yatan çocukluktan kalan başka bir şey var bilmiyorum o ses beni anlam veremediğim şekilde huzursuz hissettiriyor acaba tek bende mi diye merak ettim
O zaman ancak bunu dr çözebilir çünkü sessiz ses çıkarmadan sex bilemiyorumEvet biliyorum kadının daha çok ses çıkardığını da biliyorum bunun istemsiz olduğunuda anlayabiliyorum… ama anlam veremediğim şey elimde olmadan huzursuz hissediyorum o sesi duyunca erkekte belkide altında yatan çocukluktan kalan başka bir şey var bilmiyorum o ses beni anlam veremediğim şekilde huzursuz hissettiriyor acaba tek bende mi diye merak ettim
Kız sende ya ne uzattın ne hırıltısı boşalirkenki ses iste rahatlama sesiİnleme ve hırıltı arasında fark var ama. Hırıltı deyince ciğeri dolmuş biri geldi aklıma mesela
Tam öyle de değil aslında böyle hırıltılı bir tonla inleme şekilde çok da sesli bir şekilde değil ama bilmiyorum herkeste bu böyle mi kimileri bundan zevk alıyormuş çıkan sesten ama nedense beni huzursuz ediyorNasıl bir ses çıkarıyor peki? Ah oh gibi mi
Ne dicek boşalirken nefesini tut muOrgazm olurken çıkarılan sese takılmamalısın bence. Rahatsız oluyorsan konuşmalısın.
Hahahaİnleme ve hırıltı arasında fark var ama. Hırıltı deyince ciğeri dolmuş biri geldi aklıma mesela
Niye hırıltı dedi o zamanKız sende ya ne uzattın ne hırıltısı boşalirkenki ses iste rahatlama sesi
İmmmmTam öyle de değil aslında böyle hırıltılı bir tonla inleme şekilde çok da sesli bir şekilde değil ama bilmiyorum herkeste bu böyle mi kimileri bundan zevk alıyormuş çıkan sesten ama nedense beni huzursuz ediyor
Konuş deme kızıyor bi tane sarı bombeeSeks esnasında çıkan sesler beni daha çok istekli yapıyor hoşuma gidiyor. Partnerimin de ses çıkarması hoşuma gider. Kadınların inlemesi de onların hoşuna gidiyor. Bu konuyu partnerinle konuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?