• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden öyle yaptı?

Hemsirehanim55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
1
3
6
27
Bugün flörtümün evine gittim birden sevişmeye başladık ama ben hiçbişey yapmadım. O bana hiç beni elle şeyimi tut falan demedi, kulağımı boynumu göğüslerimi yaladı öpüştük falan. Sonra bana dedi ki seni boşaltmaya çalıştım. Bi erkek neden böyle der?

Bu arada konuyu yanlış yere açmışsın bak cinsellik kısmına açman gerekiyordu şimdi en az 3 gün ban yiyeceksin bir de Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gelecek seni siteden atacak değer mi be ?? Değer mi sorarım sana aç bi +18 film otur izle be abicim ne gerek var böyle kadınlar kulübü falan o_O

Bugün flörtümün evine gittim birden sevişmeye başladık ama ben hiçbişey yapmadım. O bana hiç beni elle şeyimi tut falan demedi, kulağımı boynumu göğüslerimi yaladı öpüştük falan. Sonra bana dedi ki seni boşaltmaya çalıştım. Bi erkek neden böyle der?
Durduk yere kendini bir bok zannetmis ondan oyle boş konusmus baska bi aciklamasi yok :)

Back