- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
Bende cok zorlu bir cocukluk ve genclik gecirdim ailemden ayrildiktan sonra daha da kötüye gitti hayatim. Istiyorum ki herseyi unutayim kafama takmamaya calisiyorum olmuyor surekli uyuma hissi geliyordu önceden sanirim bunlar depresif oldugum icin oluyordu. Doktor doktor gezdim bu uyumanin sebebi ne olabilir diye hicbir aciklama bulamadim. Uyku benim hayatimi ele geçirmişti. Cok sinirli aşırı agresif ve paranoyak denilecek sekilde herseyi kafaya takan herkez benim hakkimda konusuyor diye düşünen biri haline geldim. Aslinda herkezin hakkinda iyilik yapmak isterim hatta etrafimdaki insanlar kendin icin hicbisey yapmiyorsun diye kizar bana ama bu düşünceler hayatimi mahvediyorBen EMDR diye bi terapi aldım bırakın çocukluğu anne karnından başladık gözlerimi kapadım ve hep o yaşlarda kendimi hayal ettim tam filmlerdeki gibi değil ama gerçekten var öyle bi yöntem. Ve çoğu konuda kendimi suclamami azalttı bi çok setin yetistirilme seklinden kaynaklı olduğunu söyledi ama ne yazikki tedaviye devam edemedim en yakın zamanda tekrar başlıca m inşallah