• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden olur bu titremeler

Ben EMDR diye bi terapi aldım bırakın çocukluğu anne karnından başladık gözlerimi kapadım ve hep o yaşlarda kendimi hayal ettim tam filmlerdeki gibi değil ama gerçekten var öyle bi yöntem. Ve çoğu konuda kendimi suclamami azalttı bi çok setin yetistirilme seklinden kaynaklı olduğunu söyledi ama ne yazikki tedaviye devam edemedim en yakın zamanda tekrar başlıca m inşallah
Bende cok zorlu bir cocukluk ve genclik gecirdim ailemden ayrildiktan sonra daha da kötüye gitti hayatim. Istiyorum ki herseyi unutayim kafama takmamaya calisiyorum olmuyor surekli uyuma hissi geliyordu önceden sanirim bunlar depresif oldugum icin oluyordu. Doktor doktor gezdim bu uyumanin sebebi ne olabilir diye hicbir aciklama bulamadim. Uyku benim hayatimi ele geçirmişti. Cok sinirli aşırı agresif ve paranoyak denilecek sekilde herseyi kafaya takan herkez benim hakkimda konusuyor diye düşünen biri haline geldim. Aslinda herkezin hakkinda iyilik yapmak isterim hatta etrafimdaki insanlar kendin icin hicbisey yapmiyorsun diye kizar bana ama bu düşünceler hayatimi mahvediyor

Benimde sürekli kalbim çarpıyordu sanki birsey olacakmış gibi....
Sinir desen hat safhada zaten...
Canim konularına tam bakamadım ama zor bir dönemden geçiyorsun sanırım mutlaka git doktora herşeyi anlat ilaç kullanınca bir nebzede olsa rahatlarsın
Tesekkur ederim insallah bunlar gececek ben yeni bir hayat kuracagim...

Arkadaşlar benimde başımda bir titreme var ve neden olduğunu bilmiyorum sırf etrafımdakiler farketmesin diye kendimi sıkıyorum kasıyorum ve bu birden kafamı attırmasına neden oluyor vede karşımdaki konışurken bile bazen odaklanamıyorum çünkü kendime takılı oluyo aklımdan bu bayadır var kendimi çok kötü hissediyorum insan içine bile çıkasım gelmiyo toplumdan uzak duruyorum hep ve bu içime kapanmama neden oluyor hayatım alt üstnde oldu bu yüzden ne yapıcam bilemiyorum yardımcı olun lütfen ve böyle birşey yaşayan var mı yazsın bana????

Kizlar hayatim cok karmaşık onceki konularimi okuyanlar bilir oncelikle bunu belirtmek istedim.
Sürekli bir titreme ve deprem oluyormuş gibi hissetmelerle uyaniyorum ve artik surekli uyuyan uyku istegi duyan ben uyuyamıyorum çünkü her an o hislerle uyanacağım diye korkuyorum.Hatta artik uyanik oldugumda dahi titreme soguk soguk terleme yaşıyorum. Hormon vs bir sürü tahlil yaptirdim birsey çıkmadı ne olacak benim bu halim :KK43:
Yardimlariniz icin simdiden teşekkür ederim
benden bitane daha varmis acaba her hangi birseyi asiri stres yspmis yada uxulmus ve bilinc altiniza atmis olabilirmisiniz ? bana ozellikle tek yatarken olurdu kalkip lambaya baktigim cok olmustur depremmi oluyo diye yatak zangir zangir titrerdi benimle evlenince duzeldim ben bidaha olnadi

Cok super denilen bir psikologa gittim yazik oldu parama da zamanima da toplamda 3saat yol kat ettim ve doktorun bana dedigi şey bir dahaki seansta konuşalım. Bu aralar problemlerimden dolayi sanirim daha fazla olmaya basladi benim

Cok super denilen bir psikologa gittim yazik oldu parama da zamanima da toplamda 3saat yol kat ettim ve doktorun bana dedigi şey bir dahaki seansta konuşalım. Bu aralar problemlerimden dolayi sanirim daha fazla olmaya basladi benim
universite hastanelerini deneyin derim

Back