Neden olur bu titremeler

Vanilyalikahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
435
301
53
Kizlar hayatim cok karmaşık onceki konularimi okuyanlar bilir oncelikle bunu belirtmek istedim.
Sürekli bir titreme ve deprem oluyormuş gibi hissetmelerle uyaniyorum ve artik surekli uyuyan uyku istegi duyan ben uyuyamıyorum çünkü her an o hislerle uyanacağım diye korkuyorum.Hatta artik uyanik oldugumda dahi titreme soguk soguk terleme yaşıyorum. Hormon vs bir sürü tahlil yaptirdim birsey çıkmadı ne olacak benim bu halim
Yardimlariniz icin simdiden teşekkür ederim

Psikiyatriye gidiniz ,sinirseldir ,norolog gormediyse birde ona gidebilirsiniz

Daha önce yaşadın mi depremi filan?
Psikiyatriste gitmelisin canim baksana yaşam kaliteni düşürmeye başlamış uyumaya korkuyorsun...

Panik atak geldi aklıma. Benim de bi ara oluyordu takintilarjmin çok yoğun olduğu zamanlar. Ya da vertigo falan gibi bişey olabilir mi acaba kulak cinlamasi falan var mı

Daha önce yaşadın mi depremi filan?
Psikiyatriste gitmelisin canim baksana yaşam kaliteni düşürmeye başlamış uyumaya korkuyorsun...
Deprem yaşamadım hiç aslinda ölüm korkum yoktur. Fakat gecen gün gece araba kullanirken yalnizdim sokaklar bomboştu kendi kendime konuşuyor oldugumu farkettim. aklimdan geçenler herhalde ben öldüm galiba hic araba dahi geçmiyor gercekten öldüm demeye başladım. Cok sinirli bir insanim normalde de ama bu aralar daha da agresiflestim

Canim panik atak olabilir...
Mutlaka doktora gitmelisin bende çok agresif bir insanım 1 yıldır ilaç kullanıyorum şimdi daha iyiyim...
Çok geçmiş olsun...

Canim panik atak olabilir...
Mutlaka doktora gitmelisin bende çok agresif bir insanım 1 yıldır ilaç kullanıyorum şimdi daha iyiyim...
Çok geçmiş olsun...
Panik atak ilaclari kullaninca biraz olsun sinirim geçer mi? cok zor donemler geçirdim hayatim hep cok zor oldu bazen şizofren gibi hissediyorum kendimi sacma sapan seyler geciyor aklimdan, hipnoz yöntemiyle gecmisimi sildirmeyi bile düşündüm.

Cok siddetli deprem yasadim. Yikim falan olmadi ama ben bir yil boyunca aynen dediginiz gibi oluyodum. Kalbim yeeinden firlayacak terimi tam bana göreydi.ama gecti sonra

bana da oluyor bazen hemen son depremlere bakarım olmuş mu diye, aslında depremden de pek korkmam, ülkemizde olan o yıkıcı depremlerin hiç birinde olay yerinde de değildim, demekki bilinçaltımızda o korku var, belki çocukluktan gelen bişeydir

Belki de aklima cocuklae duymasindaki psikolog geldi simdi cocukluguna inelim diyo du ya :)

Psikiyatrik ilaçlar 10 15 gün içinde etki eder büyük oranda rahatlama sağlar hissetmeye devam etsen bile sende yarattıgi etki azalir en azından. Uyandırsa Bile seni onemsemeyip uykuna devam edersin falan mutlaka iyi etkisi olur. Regl yaklasiyosa ondan da artmıştır bende öyle oluyo takintilarim

Belki de aklima cocuklae duymasindaki psikolog geldi simdi cocukluguna inelim diyo du ya :)
olabilir canım ben izmirde doğdum büyüdüm o zamanlar bayağı kötü depremler olmuştu sokaklarda yatmıştık falan, çocukken o kadar etkinmediğini düşünüyorsun ama öyle olmuyo o işler işte bilinçaltında:)

Ben EMDR diye bi terapi aldım bırakın çocukluğu anne karnından başladık gözlerimi kapadım ve hep o yaşlarda kendimi hayal ettim tam filmlerdeki gibi değil ama gerçekten var öyle bi yöntem. Ve çoğu konuda kendimi suclamami azalttı bi çok setin yetistirilme seklinden kaynaklı olduğunu söyledi ama ne yazikki tedaviye devam edemedim en yakın zamanda tekrar başlıca m inşallah

Benimde sürekli kalbim çarpıyordu sanki birsey olacakmış gibi....
Sinir desen hat safhada zaten...
Canim konularına tam bakamadım ama zor bir dönemden geçiyorsun sanırım mutlaka git doktora herşeyi anlat ilaç kullanınca bir nebzede olsa rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…