Neden olabilir? Cevabı siz verin bana lütfen...

Elbet soracaklar bu durum boyle gitmiycek emin olabilirsin ... yasayan biri olarak soyluyorum... ne zaman hic umrumda olmadilar , o zaman ben onlarin umrunda olmaya basladim ama artik is isten gecmisti..

Benim kayınvalidem de devamlı görüşelim ister mesela hastaneye gitsem çıkınca hemen buraya gel hadi der evlerimiz uzak olduğundan her fırsatı değerlendirmek ister ben mesafemi tatlı dille koydum

Elbet soracaklar bu durum boyle gitmiycek emin olabilirsin ... yasayan biri olarak soyluyorum... ne zaman hic umrumda olmadilar , o zaman ben onlarin umrunda olmaya basladim ama artik is isten gecmisti..

Canım senin dediğin çıktı. Bugün ısrarla hayret ettim kv ve kp aradılar telefonum ısrarla çaldı. .cevap verdim seninle konuşalım sesini duyalım dedik dediler. Olan olaylardan konuştular kızları hakkında aranıza girmek istemediler biraz yatışın diye. Zamana bırakalım dedik hep birlikte diye düşündüler dedi. Onlar beni hep alttan alarak konuştular hatalar oldu evet ama uzamasın huzursuz olmayalım dediler. Bende; beni seven sever Sevmeyen de keyfi bilir dedim. oğlunuzu dinlediniz birde beni dinleyin dedim. konustum bende asla lafın altında ezdirmedim kendimi. Çünkü haksızlık eden oğulları..
Hayırlısı artık..kızları içinde seni arayacak konuşacaklar dedi. Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Kalp kırıldı sadece izleyeceğim.

Sağol canım

Benim kayınvalidem de devamlı görüşelim ister mesela hastaneye gitsem çıkınca hemen buraya gel hadi der evlerimiz uzak olduğundan her fırsatı değerlendirmek ister ben mesafemi tatlı dille koydum

En güzeli mesafe zaten. Bende mesafeliydim ama merhametli yanım çok ağır basardı. Hele bu olanlardan sonra dahada mesafe koydum..

Aranızda ne yaşandı , şuan eşiniz size yuvasına karşı nasıl bilmiyorum ama madem bosanmayacaksiniz yazık ediyorsunuz yuvaniza.

Olan olmuş, biten bitmiş. Ve şuan en önemlisi, başını önüne eğen, yaptıklarından utanan bir eşiniz var. Utanmak çok kıymetli, nesli tükendi.

Lütfen şu üçüncü kişileri atın hayatınızdan.. Onlar için birbirinizi kırmayın. Eğer kurtarmaya değer bir yuva varsa ortada en azından daha fazla aranıza soğukluk koymayın.

Bırakın yasaklayan yasaklasin. Akıllı olun. Böyle asıp kesen insanların hayatimdan çıkması ne iyi deyin ve şükür edin.

oz guven yoksunu olduklari icin

Yorum için sağol arkadaşım. Evet kendisi utanıyor yaptığı hatadan dolayı. Ve bugün anne babasıda aradı konuştu beni o olaylarla ilgili. İlkkez konuştum çünkü hep susmuştum. Bu sorunu çözelim hata hepimiz için uzatmayalım sizin mutlu olmanızı isteriz başka derdimiz yok dediler. Artık zaman gösterecek samimi olup olmadıklarını. Hayırlısı.

boşverin bence siz eşinizle ve çocuklarınızla mutlu olmaya bakın hayatınıza dahil olmak isteyen (eşinin tarafı yani)gelir olur istemiyolarsada olmazlar siz çekirdek ailenizle mutluluğun doruklarında yaşayın

Hangi aklı başında insan sırf başkasının istediği olmasın diye kendinin hic mutlu olmadigi bir durumu surdurur, çocuklarını boyle mutsuz bir ortamda büyütür, onlara aslinda en büyük kötülüğü bizzat kendisi yapar?

Savundugunuz dusuncelerinizin mantikli bir tek yanı yok. Siz saniyorsunuz ki kan kusup kizilcik serbeti ictiginiz size madalya takacaklar, cocuklariniz size ileride teşekkür edecekler hayatınızı akıllara zarar sacma bir inat ugruna mahvettiginiz icin. Siz o cocuklarin gerçekten bir sey fark etmediklerini mi dusunuyorsunuz? Eger öyleyse cocuklarinizi cok kucumsuyorsunuz. Onlar her seyi gayet hissederler.

Elbette bir yıkım olur cocuklariniz icin fakat bu su anki mutsuz atmosferden daha kotu olmayacak.
Hayatinin tum iplerini boyle saliveren, susan, susan ve yine susan, "cefakar"likla ömrünü heba etmeyi karistiran kadinlara aciyorum ve hayret ediyorum.

Mutsuzluk oldu elbette. Ama karşımda hatasının farkında olan defalarca özür dileyip birdaha asla böyle birşeye izin vermeyeceğini söyleyen eş var. Ve gerçekten son aylarda olumlu yönde değiştiğini de bana ispatlayan eş. Beni o mutsuzluktan çıkarıp seni mutlu edeceğim kırgınlıklarına merhem olacağım diyen bir eş. Kendini bile affetmiyor hala. Zararın neresinden dönülürse kardır dedi. Artık seni asla üzmeyeceğim kesinlikle utanıyorum kendimden. Biz bir aileyiz sen ben çocuklarımız diyorsa bende tabiki onun çabasını bir görmek izlemek isterim. Konuştuk uzun uzun ve sözler alındı. Aileside hatalarının farkında ve beni arayıp dil döktüler seni asla kaybetmek istemiyoruz diye..
Bende o kadar susup da ağzını açmayan aciz bir Anne değilim elbette. 2.şansı verdim kendisine. Birdaha böyle bir olay tekrar ederse bu sefer zaten biteceğini anladı. Bakalım izleyip göreceğiz.
Hatalarından utanan biri var karşımda. Bu zamanda hatasından utanan az kişi kaldı bir arkadaş yazmıştı konuma. Şuanki durum budur. AYRICA birileri art niyetlice istiyor diye yuvamı yıkmam. Ancak ben istersem ayrılırım. Mantığıma ters gelir baktım sahiden hatalar tekrarlanıyor o zaman herkes yoluna. Çocuklarıma niye işkence çektireyim? O kadar da değil

Sağolun yorumunuz için.

hmm demek çocuklarınız babalarına çok düşkün.... inanamıyorum şu an şok geçiriyorum.

Siz babasız veya anasız çocuk nasıl büyüyor biliyormusunuz da dile kolay bir sekilde hemen boşan diyorsunuz. Evlilikler de problem olmadan ömrümü geçiyor sanıyorsun. Aldatma, şiddet, Alkol ve kumar olmadığı sürece neden boşansın. Düzelmeyecek bişey değil. Siz eşinizin her hatasında boşanırsanız yaşınız 40 olmadan kaçıncı alırsınız bilemeyiz artık. Peki çocuklar neden boşandıklarını sorguladıklarında...baban beni savunmadı babaanneme ve dedene mi diyecek. Asıl siz kötü örnek oluyorsunuz genç nesile...Sabır ve fedakarlık insan ilişkileri için önemlidir...

Esin bes para etmez karaktersiz biri. Diyelim ki fevri bir sekilde ailesine kavganizi anlatti, barisinca da gidip konusmaliydi. Ama konusamiyor cunku tekrar ediyorum karaktersiz.

O halde cok cok sınırlı tutun iliskinizi ailesiyle. Esiniz artik hiçbir seyi karsi tarafa iletmesin. Hatasini anlamis olmasi guzel, fakat size illa ki herkesin icinde ozur istiyorsaniz ya o "herkesi" kafanızin yok edin, ya esinizi ikna edin. Umarim daha guzel bir gelecek sizi bekliyordur.

Bana o yorumu yazan arkadaş bekardı sanırım. Dediklerinize katılıyorum. Sağolun arkadaşım.

Evet arkadaşım bundan sonra artık çok çok mesafe olacak zaten ailesi ile aramızda. Bazen her şerde bir hayır vardır derler ya; bu bize büyük bir ders oldu. Özür dilediğini bana karşı hata ettiğini söylemişti zaten anne ve babasına. İnşallah Sağolasın temennilerin için..

Esin bes para etmez karaktersiz biri. Diyelim ki fevri bir sekilde ailesine kavganizi anlatti, barisinca da gidip konusmaliydi. Ama konusamiyor cunku tekrar ediyorum karaktersiz.

Çok ağır olmuş bu yorum. "Beş para etmez karaktersiz biri".. Neyse

Ailesinden Anne ve Babasıyla zaten konuştu hatalı olanın kendisi ve bizzat anne ve babasının olduğunu iletmişti yüzlerine. Ama kardeşlerine karşı sessiz kalıp susuyordu. Onlar bana saygısızlık ediyor eşim susuyor. Bu konuda kırgınım zaten.

Canım sormuşsun ya kim ailesinin mutlu olcağını bile bile yuvasını yıkar, hangi kadın bunu kendine yapar diye.. Ben yaptım... 7 senemi sırf ailesi mutlu olsun diye sildim attım. Neden mi?? Çünkü benim yuvamda huzur kalmadı ailesi yüzünden. Senin anlattıklarını çerez niyetine yedim ama sindiremedim... Böyle senin gibi kurdum da kurdum.. Neden beni savunmadı kocam neden hep ezdi ailesinin karşısında aslandı eve gelince kedi.. Neden neden neden'lerle yedim kendimi. Sonra bir silkelendim ve dedim ki kendime "Ben iyi bir insanım. Eger hakettigim degeri, takdiri görmüyosam hakkaniyetli not vericiler yoksa etrafımda.. Hayatımında merkezinde yer yok onlara. Çünkü ben hiçbirşeyi kimseden iyi bir not almak için yapmadım. Yapmıycam da.. Yüreğimdekini yaşadım. Öyle de yaşıycam. Benim için ben önemliyim. Ailem önemli.. Ve unutmayın bi insanın bize nasıl davranması gerektiğini biz belirleriz..
Hırsını, yuvanı ne olursa olsun kurtarma çabanda bir kadın olarak her zaman destekçin olurum.. Maksat mağdem üzüm yemek bağı koparmayalım dimi :) Yeter ki sen özsaygını özgüvenini yitirme. Hayatından çıkarma imkanın varsa eşinin ailesini çıkar.. Eşine sevgin azalmış olabilir. İnan kırıntısı bile varsa içinde savaşmaya değer. İnat için değmez... En azından yarın öbür gün eşin bu kararla geldiğinde yüzüne tükürüp sevgiye kayıtsız kalabilecek kadar çocuklarını yuvanı yıkacak kadarmışsın bu kadarcık adammışsın der ASLAN GİBİ devam edersin yoluna.. Dualarım sizinle. Hakkınızda hayırlısı olsun. Gönlünüzde razı gelsin..

Azicik karakteri olan, adam gibi axam olan biri karisini zor duruma dusurmez.

Kocanizi pamuklara sarma asamasina gecmissiniz, araniz duzelmis anlasilan. Ne diyim mutluluklar size o halde...

Dünyanın en sığ yaklaşımı...Tebrikler ufkumu açtınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…