Neden olabilir? Cevabı siz verin bana lütfen...

Ağlattın beni be arkadaşım
Sıcaklık hissettim yüreğimde okurken ..Güçlüymüşüm sahiden ama kalbim paramparça...Hak etmiyor eşim beni.
Allah razı olsun duaların için. Sağ ol

Ben yanlış yapmışım dedi. Son derece üzgün görünüyor utanıyor kendinden görüyorum. Ama bana büyük yanlış yaptı. Gururumu kırdı güvenimi yerle bir etti. Ben asla onu aileme kötülemedim var ya şu bayan halimle onun için kaçkere annemi babamı karşıma aldım ya. Kaçkere kırdım onun için. Bunu da diyorum yüzüne ama adamda tık yok. Ben anasını babasını kardeşlerini kırsın demiyorum da ayrıca ama beni savunması koruması kollaması lazım ben neden onun ailesine kendimi ifade edeyim bana düşmez ki bu.
Beni ailesi ile arasında hep maşa yaptı.
Çok ama çok üzgünüm. Yok o süper koca herşeyi o bilir o olgun mantıklı ona göre.

Ben herkezi affederim belki ama kendimi asla affetmiycem ben nasıl böyle bir kişilikle evlendim diye. Ama kader isyana girmekten korkuyorum

Ben yanlış yapmışım dedi. Son derece üzgün görünüyor utanıyor kendinden görüyorum. Ama bana büyük yanlış yaptı. Gururumu kırdı güvenimi yerle bir etti. Ben asla onu aileme kötülemedim var ya şu bayan halimle onun için kaçkere annemi babamı karşıma aldım ya. Kaçkere kırdım onun için. Bunu da diyorum yüzüne ama adamda tık yok. Ben anasını babasını kardeşlerini kırsın demiyorum da ayrıca ama beni savunması koruması kollaması lazım ben neden onun ailesine kendimi ifade edeyim bana düşmez ki bu.
Çok ama çok üzgünüm. Yok o süper koca herşeyi o bilir o olgun mantıklı ona göre.

Ben herkezi affederim belki ama kendimi asla affetmiycem ben nasıl böyle bir kişilikle evlendim diye. Ama kader isyana girmekten korkuyorum.. Akşam sorucam beni kötülerken neler dedi herşeyi anlatmasını istiycem

Ben herkezi affederim belki ama kendimi asla affetmiycem ben nasıl böyle bir kişilikle evlendim diye. Ama kader isyana girmekten korkuyorum.. Akşam sorucam beni kötülerken neler dedi herşeyi anlatmasını istiycem

Bence sorma arkandan neler dedigini. Bu konusmalari bilmek seni dahada yipratir. Dedigim gibi esinden bosanmak istemiyorsan ozaman onun bu yaptiklarinin nedenini sorgulamak daha dogru olur.
Belki arkasinda kendi caresizligi, sevilme istegi yatiyordur. Belki sana zamaninda guveni kirilmis oda seni suclu gormus olabilir. Aklina baska birileri girmis olabilir..

Siz esinizin ailesine karsi sayginizi koruyun. Elbet onlarda anlar. Benim ablamin eside oyleydi enistem ablami kotulerdi kendini iyi gostermek icin. Simdi kim iyi kim kotu cok iyi anladilar. Ablamin kayinvalidesi ogluna seni dogurcagima tas dogursaymisim diyor.

Canım bak
Bu öyle bir dert ki
Sen bunu bu şekilde düşünmeye devam edersen Allah korusun inan ruh sağlığını bozarsın
Eşinin yapısı belli çünkü
Senin bu yöndeki beklentilerini ömür boyu karşılayamayacak
Ne güzel üç evladın varmış
Allah sağlık versin onlara odaklan
Umursama
Benim eşim bana Dedi ki hiç unutmuyorum "ben aranıza asla girmem aklın varsa sen iyi geçinirsin"
15 yıllık evliyim hiç mi sorun yaşamadım
Elbette yaşadım ama bir defa eşime demedim ( yalnız benim kayınvalidem dünya iyisidir bir görümce ve iki elti var problemli)
Uzun lafın kısası sırf bu sebebten eşini harcama ona bilenme
Eşine fırsat bırakma kendin hallet
Bir de onları vurabileceğin tek silah umursamamaktır sen onları umursama emin ol onlar sana bel bağlayacak ama bu beklentiyle hareket etme gerçekten umursama gör bak herşey ne güzel olacak

Sağol canım Allah razı olsun
Sabırlı ol diyorsun bana. Umursama ve yola devam et.. Allahımın da bana verdiği güçle inşallah şu geçtiğim zor günleri atlatırım..
Düşünsenize Babam yeni göçmüş gitmiş bu alemden üstüne eşim ailesi ile bir olup bana o acım da neler yaptı.. birde yüzüme bakıp ben seni kötüledim aileme kızma dedi. Kalakaldım o acıyla...

Hayırlısı canım dediklerini tekrar tekrar okuycam. Yorumlarınız değerli benim için. Hepiniz sağolun

Umarım anlarlar ama sanmam. Artık anlasalarda kırılan kırılıyor birkez. Kalbim eşimde dahil hepsine kırıldı.

Ağlattın beni be arkadaşım
Sıcaklık hissettim yüreğimde okurken ..Güçlüymüşüm sahiden ama kalbim paramparça...Hak etmiyor eşim beni.
Allah razı olsun duaların için. Sağ ol
Amin canım benim amin sağolasın Allah senden de razı olsun.
Senin ne halde olduğunu az çok tahmin ediyorum. Gerçekten eşin gibi adamlar senin gibi güçlü kadınları haketmiyor
Rabbim çok çok güzel hayırlı kapılar açsın sana, Rabbim o minik yavruların hürmetine selamet versin.
Rabbim böyle kötü insanlara da fırsat vermesin.

Evet güçlü biriyim eşim basireti bağlanmış pısırık. Güçlü olmak yoruyor insanı canım. Allah razı olsun bu güzel içten dualarına eksik olma. Senin de işin gücün rast gitsin inşallah ömür boyu...Sevgiler

AYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEENNN AH AHHHH

Hiç yok mu eşini ailesine karşı koruyup kollayan? Önünde aslan gibi durup hertür fesatlardan,kötülerden eşini koruyan?
Öyle eşi olan bayanlar kocalarınızın değerini bilin. Sırtınız Asla yere gelmez. Ben ve benim gibi niceleri bu konuda yalnızız...

Oyle olmuyor canim. Kimsenin hayati dort dortluk degil. Kocasi iyi olan da baska sorunlardan cekiyor.

Oyle olmuyor canim. Kimsenin hayati dort dortluk degil. Kocasi iyi olan da baska sorunlardan cekiyor.

Anladım canım.
Ama insanın kocası iyi ve elini asla bırakmıyorsa Allahın izni ile sorunlar aşılır. .Hayat zaten zor birde böyle sorumsuz eşler olunca; inanın yaşamdan zevk alamıyor insan....

Aynı pısırık benimde başımda var ailesine karşı tek bir cümle kuramıyor...ben şuan zamana bıraktım olanları ve eşimi izliyorum sonrasında ne olacağını bilmiyorum.. sizde sakinleşip zamana bırakmayı deneyin ailesinin ne dediğini de umursamamaya çalışın

Eşin neler dediyse artık zoraki seninle oldugunu dusunuyorlar. Bosanamiyorum, yapisti bana cocuklari bahane ediyor dedi belki? Ailesine bosa kiziyorsun bence. Esin vermis onlara gazi belli.

Eşinizin yaptığı çok çocukca bir hareket evde yaşananlar anneye kardeşe anlatılırmı ayrıca görümcelerinin seni engellemesi kaynananın konuşmaması hiçte umrunda olmasın sende onlardan uzak dur senin asıl sorunun eşinin tavrı onunla ciddi bir şekilde kpnuşmalısın

Sağol Arkadaşım.. Çok zor bu şekilde izlemek. Allahtan güç diliyorum Sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…