• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kv le sinaniyorum

Ayy keşke benimde bi bebişim olsada kalabalık kalabalık mevlüd yapsak ne güzel tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkart bence hiç stres yapma:KK48:

herkes salonda oturmak zorunda değil ki koridora yan odaya da oturabilirler

hep böyle olur mevlütlerde

Evet sizlerden tecrube edindigim kadariyle tum mevlutler kalabalik oluyormus o yuzden sikinti etmicem kisi sayisini.. Sadece tavri sinir bozucu

Canm benim öncelikle Rabbim evladini analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Kv gelince eşini arayıp söylemesi hoş değil tabi şeytan al telefonu kafasına vur bile diyebilir ama uyma sen şeytana :KK71:
Canm böyle zamanlarda hersey bir şey der zaten siz bilirsiniz şeklindedir genelde giriş cümlesi ama herseye herkes karışır. Sıkma o güzel canını böyle anlar her zamn yaşanmıyor. Kalabalık olunca güzel olur kimse demez Ayy sığmadık diye.
Benimde kalabalıkti herkes salonda oturmuyo ki canm koridora sandalye koyduk sığmayan yere oturdu falan. Yani kısaca öğün geldiğinde o ufacık evde dahi herkese bi şekilde bi yer çıkıyo hiç merak etme canmm
Al yavrunu yanına bu güzel günün tadını çıkar. Sonra mevlüdünü düşündüğünde keşke yada bi üzüntü kalmasın içinde.
İnsiallah hersey gönlünce olur canm :KK68:

Kalabalığı bende sevmem. Ayrıca daha önce hiç görmediğim kayınvalidemin komşularınında evime gelmesini lüzumsuz buluyorum. Benim tanıdığım kişiler yeterli bence. Kayınvalidem daha yeni evliyken 15 tane komşusunu zorla kahvaltıya getirerek bütün haklarını kaybetti zaten.

Yo ben yapiyorum da oyle demis iste
Karışma hakkını nerden buluyor, mevlüt sizin değil mi, kaç kişi isterseniz o kadar çağırırsınız. Bu arada herkes mevlüt kalabalık olur demiş, ne alakası var. Ev sahibi nasıl isterse öyle olur.

Şimdiye kadar çok mevlude gittim her yerde yaşlılar salonda oturma odasında yakın akraba genç kadınlar mutfakta bi kısmı ortalıkta çocuklarla meşgul geri kalan genç kısım yatak odasında bebek odasında oturdu ben yatakodasinda yatağın üstünde oturduğunu çok bilirim hic de aklıma beni buraya oturttular diye gelmedi mevlutde böyle şeyler aranmaz herkes bi koltuğa oturcak en güzel şekilde agirlsncak diye bide yok dert etmeyin

• Beğen
Reactions: lra
Kalabalik tabiki guzel. Ama oyle davetlerde yerde oturulmasini yan oda yatak odasinda oturulmasini sevmiyorum. Zaten salon disindakilerde kurani dinleyemiyo.

Ben olsam 2 defa yapardim. Kv ayri kendi aileme ayri. Herkeste salona rahatca sigardi.

Boşuna sinir olma kalabalık olsun illa herkes salondamı olcal mutfakta diğer odada olur biz kızımla oturm odasındydık durmadı kalabalık die

Yok kv simdi temizlige bile kadin tut hoc ugrasma cocukla dedi mevlutte birseyler yapacagini hic sanmiyorum dolma yapariz dedm sen bilirsin dedi hic ben yaparim yardimederim bile demedi kacar oyle seylerden ama bn onu sikinti etmiyorum yinede sadece oturtucak yer bulamamktan korktum
bence öyle yemekli degilde pilavlı yaptır klasık hem daha kolay ulur hatta daha iyi kaynanan ugrasmasın annen halan teyzen kim varsa onlar yapsın tatlıyıda spariş hazır yaparsın ayranlarıda bimden alırsın tamam

ıyı tarafından bak kuzum 50 kişi 50 hedıye demek:KK70: ınsan evladına hedıye gelınce cok sevınıyor...
şaka bır yana hıç takılma bırak ıstedıgını cagırsın...baska odan varsa daha genc olanlar orada oturur...yere otururlar bırsey olmaz sıkıntı etme
aman cnm emin ol biizm kadınlarımız eski kadınlar özellikle alıyopazardan 5 10 liralık bisey getiriyo ben onu pamuk gibi yeni dogmus cocuga giydirmem gelirken 10 lira para getirse daha iyi yada muz alsa süt alsa valla bin kat daha iyi

O kadar insan bi eve nasıl sığacak?

Kalabalık daha güzel de bir sınırı olmalı .

Herkes başka odada birbirinden bağımsız çocuklar ortada kim nereye oturacağını şaşırırken ne zevki olacak . Ancak sizi strese sokar bu durum .

aman cnm emin ol biizm kadınlarımız eski kadınlar özellikle alıyopazardan 5 10 liralık bisey getiriyo ben onu pamuk gibi yeni dogmus cocuga giydirmem gelirken 10 lira para getirse daha iyi yada muz alsa süt alsa valla bin kat daha iyi

olsun herkesın durumu farklı....5-10 lıra dahı olsa zaten emın ol eskımeden bebegın buyuyecek....benım kızıma kendımın en pahalı yerlerden aldığım kıyafetlerıde komşunun pazardan aldığı takımlarıda yepyenı kaldı ....ben gıydırdım ayrım yapmadım yapmamda....şimdi ihtıyacı olanlara verıldı bıle hatta...bu kadar evhamlı olmamak lazım yasadıkça anlıyoruz

Ben ilk esimin tarafini cagirdim sonra kendi cevremi.O kadar kalabalikla ugrasmak cok zor,kimse de memnun olmuyor zaten.Bebegim zaten hic durmazdi oyleyken bile zorlandim...

40 mevludunde mi öyle oluyor. Yanı gecelik giyip yatak odasında mi oturuyor anne :eek:r
bebek mevlüdleri bizde hep öyle olur sahsen allah nasip ederse oan göre sık bi gecelik takımı alıp üstüne hos bi sabahlık saten pike takımın ve ben hazır olucam mevlüde

hatta en son bebegi alıp dua ederlerya anneside arkasında olur sabahlıgı üstünde kusagında tasır

Back