- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
Yo ben yapiyorum da oyle demis isteBu ne demek ya, ev sahibi mi kendisi? O mu yapıyor mevlüdü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yo ben yapiyorum da oyle demis isteBu ne demek ya, ev sahibi mi kendisi? O mu yapıyor mevlüdü?
Oyleymis arkadaslarda oyle dediherkes salonda oturmak zorunda değil ki koridora yan odaya da oturabilirler
hep böyle olur mevlütlerde
Karışma hakkını nerden buluyor, mevlüt sizin değil mi, kaç kişi isterseniz o kadar çağırırsınız. Bu arada herkes mevlüt kalabalık olur demiş, ne alakası var. Ev sahibi nasıl isterse öyle olur.Yo ben yapiyorum da oyle demis iste
bence öyle yemekli degilde pilavlı yaptır klasık hem daha kolay ulur hatta daha iyi kaynanan ugrasmasın annen halan teyzen kim varsa onlar yapsın tatlıyıda spariş hazır yaparsın ayranlarıda bimden alırsın tamamYok kv simdi temizlige bile kadin tut hoc ugrasma cocukla dedi mevlutte birseyler yapacagini hic sanmiyorum dolma yapariz dedm sen bilirsin dedi hic ben yaparim yardimederim bile demedi kacar oyle seylerden ama bn onu sikinti etmiyorum yinede sadece oturtucak yer bulamamktan korktum
aman cnm emin ol biizm kadınlarımız eski kadınlar özellikle alıyopazardan 5 10 liralık bisey getiriyo ben onu pamuk gibi yeni dogmus cocuga giydirmem gelirken 10 lira para getirse daha iyi yada muz alsa süt alsa valla bin kat daha iyiıyı tarafından bak kuzum 50 kişi 50 hedıye demek ınsan evladına hedıye gelınce cok sevınıyor...
şaka bır yana hıç takılma bırak ıstedıgını cagırsın...baska odan varsa daha genc olanlar orada oturur...yere otururlar bırsey olmaz sıkıntı etme
aman cnm emin ol biizm kadınlarımız eski kadınlar özellikle alıyopazardan 5 10 liralık bisey getiriyo ben onu pamuk gibi yeni dogmus cocuga giydirmem gelirken 10 lira para getirse daha iyi yada muz alsa süt alsa valla bin kat daha iyi
iyide sen zaten biseyyapmıcan git geceliklerini yatak odansa prenses gibi otur annen kaynanan yengeler hizmet edicek sen odandan cıkmıcan ki bak keyfine
40 mevludunde mi öyle oluyor. Yanı gecelik giyip yatak odasında mi oturuyor anne r
Bu zamana kadar gittiklerimde anneler gayet süslü püslü karşıladı misafirlerle oturdular hizmet etmeye yardım etmediler sadeceAaa ilk defa duydum , mantığı ne ki ?
Gelenek falan mı ?
bebek mevlüdleri bizde hep öyle olur sahsen allah nasip ederse oan göre sık bi gecelik takımı alıp üstüne hos bi sabahlık saten pike takımın ve ben hazır olucam mevlüde40 mevludunde mi öyle oluyor. Yanı gecelik giyip yatak odasında mi oturuyor anne r