• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kv le sinaniyorum

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
198
Kizimin 40 mevludunu okutucam sordum buna sen kalabalik mi olucaksin yoksa sadece yengelermi dedim.. Cagirmak istiyrsan herkesi cagir ama bana sayi ver bende akrabalarimi ona gore cagiracagim dedm. Yok on kisi oluruz biz onu gecmez dedi ok o zaman ben bi 20 kisi cagiracagim daha fazlasida sigmaz ztn eve dedim
2 gun snr bize gel diye tutturdu gittim bende kocasi anasi var oturuyoruz mevludde ne dagiticaz fln die konusuyoruz kp kimleri cagiriyorsunuz dedi kv saydi 16 kisi. Birsey demedim. Bi yarim saat snr diger odada anasi sordu kimler geliyor diye bu sefer sayi oldu 22. Dedim ki cok olduk ya bana 10 kisi dedin "aman birsey olmaz " dedi komsu geldi kapiya onada mevludumuz var gel torunumu gor dedi bode israr ediyo ki annenide getir tek kalmasin oda ok gelirim dedi olduk 24 snr bana donup 2 komsusu var ztn bunu cagirdim digerine soylemesem olmaz 1 kisiden ne cikar onuda cagririm diyip sayiyo 25 e cikardi haliyle sinir oldum tamam ben bnm akrabalarimi cagirmayacagim soylediklerimede iptal oldu diyecegim bi annem gelsin yeter dedim. Olmaz diyo nasil sigcaz diyorum yere battaniye sereriz oturur herkes dio istemiyorum israr ediyo ki battaniye bile sersem sigmayiz yani insanlara eziyet etmenin anlami yok benim sadece teyzem ve kizlari annem ananem ablam 10 kisi benim ev 30 kisiyi bile sikisik halde alir. Simdide bna telefon acmis cagir herkesi sigdigimiz kadar sigariz diyo hayir dedim esimi arayip bni sikayet etmis bi mevlud yapicam burnumdan getirdi tadimi kacirdi demis he esim agzinin payini vermis o ayri smd size soruyorum kabahat bende mi bnm salon 22 m2 salon m2 ye 2 insani asiyoruz yahu..

Edit: buradaki yorumlardan anladim ki mevlut dedigin ztn kalabalik oluyormus salonda oturmasi gerekmiyormus herkesin..geriye sadece dedigi ile yaptigi bir olmayan kv kaliyor..tesekkurler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kızımın mevlüdü
80 kişiydik
Konuşmanım başında kvalidem 20 kişi demişti
Düğün gibi mevlüt yaptık cokta güzel oldu sıkma canını o zamanki stresime deymemiş gayette güzel oldu
Güzel ağırladık herkesi.
Bu günler bidaha yaşanmıyo tadını cıkar

Kizimin 40 mevludunu okutucam sordum buna sen kalabalik mi olucaksin yoksa sadece yengelermi dedim.. Cagirmak istiyrsan herkesi cagir ama bana sayi ver bende akrabalarimi ona gore cagiracagim dedm. Yok on kisi oluruz biz onu gecmez dedi ok o zaman ben bi 20 kisi cagiracagim daha fazlasida sigmaz ztn eve dedim
2 gun snr bize gel diye tutturdu gittim bende kocasi anasi var oturuyoruz mevludde ne dagiticaz fln die konusuyoruz kp kimleri cagiriyorsunuz dedi kv saydi 16 kisi. Birsey demedim. Bi yarim saat snr diger odada anasi sordu kimler geliyor diye bu sefer sayi oldu 22. Dedim ki cok olduk ya bana 10 kisi dedin "aman birsey olmaz " dedi komsu geldi kapiya onada mevludumuz var gel torunumu gor dedi bode israr ediyo ki annenide getir tek kalmasin oda ok gelirim dedi olduk 24 snr bana donup 2 komsusu var ztn bunu cagirdim digerine soylemesem olmaz 1 kisiden ne cikar onuda cagririm diyip sayiyo 25 e cikardi haliyle sinir oldum tamam ben bnm akrabalarimi cagirmayacagim soylediklerimede iptal oldu diyecegim bi annem gelsin yeter dedim. Olmaz diyo nasil sigcaz diyorum yere battaniye sereriz oturur herkes dio istemiyorum israr ediyo ki battaniye bile sersem sigmayiz yani insanlara eziyet etmenin anlami yok benim sadece teyzem ve kizlari annem ananem ablam 10 kisi benim ev 30 kisiyi bile sikisik halde alir. Simdide bna telefon acmis cagir herkesi sigdigimiz kadar sigariz diyo hayir dedim esimi arayip bni sikayet etmis bi mevlud yapicam burnumdan getirdi tadimi kacirdi demis he esim agzinin payini vermis o ayri smd size soruyorum kabahat bende mi bnm salon 22 m2 salon m2 ye 2 insani asiyoruz yahu..
iyide sen zaten biseyyapmıcan git geceliklerini yatak odansa prenses gibi otur annen kaynanan yengeler hizmet edicek sen odandan cıkmıcan ki bak keyfine

şimdi sayı vs olayı bana garip geldi

mevlüt benim bildiğim kalabalık olur

herkes çağrılır uygun olan gelir

çocuk getirmeyin diye rica edilir belki

gelen de salonda değil tüm evde oturur

koridora bile sandalye atılır minder atılır oturulur

maksat bir arada olmak

kv nin tarzı hoş değil 10 deyip 25 e çıkması vs de

canını sıkma olur geçer gider

Cnm bnm salonum 18 metrekare senin evden daha kucuk mesela 50 kisiyi askin vardi bebek mevludum ve yerlere oturuldu battaniye serdik vs. Cok guzel oldu hic stres yapma biseycik olmaz her cagirdiginda gelmiyo zaten..

Benim kızımın mevlüdü
80 kişiydik
Konuşmanım başında kvalidem 20 kişi demişti
Düğün gibi mevlüt yaptık cokta güzel oldu sıkma canını o zamanki stresime deymemiş gayette güzel oldu
Güzel ağırladık herkesi.
Bu günler bidaha yaşanmıyo tadını cıkar
Gercekten mi? Evin musaitti heralde bende kalabalik olsun isterimde insanlar nerede oturacak bilemedim :/

Cnm bnm salonum 18 metrekare senin evden daha kucuk mesela 50 kisiyi askin vardi bebek mevludum ve yerlere oturuldu battaniye serdik vs. Cok guzel oldu hic stres yapma biseycik olmaz her cagirdiginda gelmiyo zaten..
Ya cok endise ediyorum sigmayiz diye sende 50 kisi agirlayabilmissin demekki mevlutler kalabalik oluyor gercekten..

Kotu bi niyeti yok gibi geldi bana tatlim ya,hani sizinkiler gelmesin de dememis.. ogluna sikayet ettigini okudugum anda bogazina kaynar yag dokme istegi olustu sadece :-)
Hayir demiyorda tamam bende uzak insan cagirmayayim da sende cagir
Rahatca cagir insanlarini diye

şimdi sayı vs olayı bana garip geldi

mevlüt benim bildiğim kalabalık olur

herkes çağrılır uygun olan gelir

çocuk getirmeyin diye rica edilir belki

gelen de salonda değil tüm evde oturur

koridora bile sandalye atılır minder atılır oturulur

maksat bir arada olmak

kv nin tarzı hoş değil 10 deyip 25 e çıkması vs de

canını sıkma olur geçer gider
Yani dedigin gibi herkesin salonda oturmasi gerekmiyorsa sigariz aslinda ama ne biliyim kurani dinleyecekler basinda duracaklar sandim

Aman be canim dert ettigin seye bak...
Millet kapi disinda kalmaz merak etme...
Zaten bir kisim mutfaktan cikmayacak...
Odalar koridor derken daha kac kisi daha alir evin...
Hayirli olsun bebegin bu arada ...
Rabb'im anali babali buyutmeni nasip etsin ♡

İnsanlar yemeye içmeye salonda oturmaya gelmiyo ki evin her yerinde otururlar neresi müsaitse hole varsa başka odalarda da otururlar gençler varsa onlar zaten yardım ederler gençler oturucak yer aramaz yerdede otururlar dert etme yardım eden çok olur kalabalıkta daha şen şakrak geçer :KK68:

iyide sen zaten biseyyapmıcan git geceliklerini yatak odansa prenses gibi otur annen kaynanan yengeler hizmet edicek sen odandan cıkmıcan ki bak keyfine
Yok kv simdi temizlige bile kadin tut hoc ugrasma cocukla dedi mevlutte birseyler yapacagini hic sanmiyorum dolma yapariz dedm sen bilirsin dedi hic ben yaparim yardimederim bile demedi kacar oyle seylerden ama bn onu sikinti etmiyorum yinede sadece oturtucak yer bulamamktan korktum

Kötü niyet göremedim ben bunda. Birine söyleyip birine söylenmeyince alınır diye çağırmak zorunda kalmıştır. Kuzenimin 50 ye yakın kişi vardı, yere oturdular, kimsenin de eziyet çekiyorum diye düşündüğünü sanmıyorum amaç bir arada olmak zaten. Dert edilecek bir şey değil ki bu.

Hic canini sikma kv kotu dusundugunu dusunmuyorum sonucta 5 cayina gelmiyor kimse mevlut elbet kalabalik olacak gerekir se yerde de oturulur evin girisindede dusunsene her zaman kalabalik guzel toplum ne zaman ele gececek

Aman be canim dert ettigin seye bak...
Millet kapi disinda kalmaz merak etme...
Zaten bir kisim mutfaktan cikmayacak...
Odalar koridor derken daha kac kisi daha alir evin...
Hayirli olsun bebegin bu arada ...
Rabb'im anali babali buyutmeni nasip etsin ♡

Amin canim Allah sanada nasip etsin
Yani ben herkes salonda olmali diye dusundum anladim ki salon disi yerlerde olurmus

3 oglumu hayirlisiyla sunnet ettirecem sonrasinda mevlut yapilacak...evim kucuk olmasina ragmen bir cok kisiyi davet etmeyi dusunuyorum sonucta her zaman bir araya gelinmiyor boyle guzel anlar her zaman yasanmiyor

gün yapmıyorsun ki canım sen mevlüt yapıyorsun hazırlıklarını fazladan yaparsın gerekirse artacak kadar yap gelen gelsin kimse oturacak yer bulamadığı için kırılmaz bence böyle bir günde. hatta ne kadar kalabalık olursa o kadar güzel olur bence

ıyı tarafından bak kuzum 50 kişi 50 hedıye demek:KK70: ınsan evladına hedıye gelınce cok sevınıyor...
şaka bır yana hıç takılma bırak ıstedıgını cagırsın...baska odan varsa daha genc olanlar orada oturur...yere otururlar bırsey olmaz sıkıntı etme

Back