İncelikli cevabınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten de belirttiğiniz gibi, bana bırakılan en güzel "miras" bu..Allahtan babacığına rahmet, Sevenlerine sabır ve sağlıklı uzun ömür diliyorum.
Çok duygulandım canım. Bir babanın evladına bırakabileceği güzel bir miras.
Ruhu şadolsun.
.........en büyük keyfim, kitapçıdan yeni alınmış 4-5 tane kitapla ve bir fincan sıcak kahve ile oturmak, cicilerimi incelemek, okuyacağım sıraya göre dizmektir.
ardından bol miktarda çikolatayla yatağa girip gece boyunca kitapları devirmek gelir. sabah olduğunda kitabım bitmemişse mümkün olduğunca o günün işlerini iptal etmeye çalışırım...
benim problemim biraz aç gözlü olmam kitap konusunda...
goblenci .!.:en büyük keyfim, kitapçıdan yeni alınmış 4-5 tane kitapla ve bir fincan sıcak kahve ile oturmak, cicilerimi incelemek, okuyacağım sıraya göre dizmektir.
ardından bol miktarda çikolatayla yatağa girip gece boyunca kitapları devirmek gelir. sabah olduğunda kitabım bitmemişse mümkün olduğunca o günün işlerini iptal etmeye çalışırım...
benim problemim biraz aç gözlü olmam kitap konusunda...
püsküüt .!.:Bu konuyla ilgili komik bir de anım var.. Geçen sene bir edebiyat dergisinde, Milan Kundera hakkında bir yazı okuyordum. Okuduğum bir paragraf beni deliye çevirdi. O zamana kadar sadece bir kitabını okumuş olduğum Kundera'nın kitaplığımın bir bölümünü doldurmasına karar verdim ve hiç unutmam 9 kitabını birden aldım.
Allahım kendim gibi insanların olduğunu görmek çok mutlu etti beni a.s
püsküüt ve fragola, sizleri tanıdığıma gerçekten çok sevindim... aynı frekans kolay kolay yakalanmıyor insanlarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?