Neden kadınlar böyle ,?

Bende sizin gibi kadınların hemcinslerini bu boklama sevdasını anlamıyorum. Herkes çok pis bir siz temizsiniz alkış size! Bildiğiniz cinsiyetcisiniz işte başlık şaka gibi.Erkekler püri pak geziyor sanki en pis kadın ortalama bir erkekten daha temizdir emin olun. Mühendisim iş ortamımda hep erkek vardı hepsi de leş gibi kokardı burnum artık alışmıştı ter kokusuna.
Ayrıca milletin kilosundan size ne yahu size ne çok hadsizsiniz bir de millet de sizin gibi gömer belki diye başlık açmışsınız pes!

Benim diş minemde küçüklükten beri bir problem var dişlerim sarı. Günde 2 kere fırçalarım dişlerimi, diş hekiminde düzenli temizlik yaptırırım ama sarı yani sadece lamine yaptırırsam beyazlar. Beyazlatma işlemi bile işe yaramıyor. E ben şimdi pis mi oluyorum anlamadım çok şekilci bir milletiz. Lamine de yaptırabilirim bu arada maddi durumum müsait ama istemiyorum kendimle barışığım. Lamine yaptırıp dişimi fırçalamasam demek ki daha temiz olacakmışım

O farkı nasıl anlıyorsunuz acaba diş hekimisiniz galiba yoksa milletin ağzını mı inceliyorsunuz? Belirli bir mesafeden belli olmaz da o durum.

Savunan yok cinsiyetçilik yapıyor

Çok haklisiniz.
Benim oğlum yıllarca kan şurubu kullandı. Her gün mutlaka fırçalar dişlerini ama hala rengi beyaz değil. Bu kadar ilaç kullan, üstün bir de insanlar arkandan konuşsun.
Eleştirmek en kolay şey malesef.

Deodorant kokusu
Ter kokusu

İyiymiş
İstediğin yerden anlayınca cevap mı yazmış oluyorsun. Bedeni tanımaktan duştan da bahsediyorum geri dönüp oku istersen. Deodorant temizlik değildir yerine de geçmez. Ben kimsenin deodorant kokusu yüzünden saatlerce baş ağrısı ve mide bulantısı yaşamak zorunda değilim. Kimseye ter kokun diye bir öneri de vermedim. Deodorantı temizlik zanneden zavallılar yüzünden bu haldeyiz. Astımı olanlar var alerjisi olanlar var. Siz deodorant kokmak istediğiniz için kaç kişiyi zehirliyorsunuz açın okuyun tavsiyem.

Siz şimdi konu açınca hijyen seferberliği başladı tüm ülkede.
Kimse koksun gezsin demiyoruz da, her aklımıza geleni de konu açmıyoruz.
Derdiniz yok, canınız sıkılıyor heralde diyeceğim ama konularınızı hatırlayınca o ihtimalde yok. En iyisi 2. Çocuğu yapın.

Bazı insanlar da sırf süslü görünmek için hava 40 dereceyken polyester, şifon vs bluzlar giyiyor. Kaliteli şeyleri almak imkansız gibi ama bu da bu sıcakta naylon giyinmeyi mantıklı kılmıyor gözümde. Leş gibi ter kokusundan baygınlık geçiriyoruz sonra.
Lütfen en azından şu havada pamuklu penye kıyafetler giyin ki en azından İsmail Türüt gibi terlemeyin.

Katılıyorum
Katılıyorum
Diş hekimi olmaya gerek yok. Azıcık aklı olan ve gözü bi miktar gören herkes anlar
Diş hekimleri kaç sene fakültede boşuna dirsek çürüttü o zaman. Kafalar pırıl pırıl

Teşekkürler okumama gerek yok çünkü ben deodorant kullanmıyorum.

Diş hekimleri kaç sene fakültede boşuna dirsek çürüttü o zaman. Kafalar pırıl pırıl
Karşınızdaki kişi gülerken dişlerinin temiz mi pis mi olduğunu anlayamamak sizin sorununuz hanımefendi. Emin olun diş hekimleri bunun için dirsek çürütmüyorlar. Google'da bile bulabilirsiniz temiz diş/kirli diş nasıl olur diye. Böylece ilk görüşte anlayabilirsiniz diş hekimliği okumadan

Benim ciddi allerjim var deodorant, parfüm vb.şeylere.
Parfüm kokusu aldığım anda uzaklaşıyorum ortamdan. Yine de akşama kadar hasta geziyorum.
Keşke insanlar sadece temiz koksalar. Keşke parfüm şişesine batmadan önce bizim gibileri düşünceler.
Ben üstünüm çünkü özsaygım var demekle olmuyor işte. Dışarıya da saygı lazım.

Alakası yok. Dişleri sarı yapan ilaçlar var. Günde 3 kere de fırçalasa rengi düzelmiyor yada doğuştan dişlerinin rengi sqrı olan var kaplama dışında beyaz yapamaz onu. Çok biliyorsunuz.

Ben üstünüm çünkü özsaygım var demekle olmuyor işte. Dışarıya da saygı lazım.
Djdj sjsjs gayette oluyor. Ben bakımsız pis insanlardan üstünüm. Aslında çok açık yazıyor ne demek istediğim ama herkes anlamak istediği yerden anlıyor

Roll on zararlı. Teninize direkt olarak kimyasal sürmenin sünnet olduğunu sanıyorsanız hayatta size başarılar dilerim. Yarım bilgi bilgi değildir.

Alüminyum ve parabensiz olanları da mevcut ne alıyorsak içeriğe bakıyoruz herhalde hanımefendi o zaman baştan aşağıya şampuandan kremlere kadar yediğimiz hazır gıdalara kadar herşeyde bir zarar var önemli olan bilinçli tüketici olmak. Ayrıca kimyasal olmayıp birçok şey de kullanmak mümkün maksat güzel kokmak değil mi? genel olarak söyledim sünnet değil mi sünnet sonuçta ee Diş temizliği de aynı şekilde öyle insanın kendisine saygısı varsa dikkat etmeli zaten. teşekkür ediyorum yarım bilgi de olmadığımı düşünüyorum zira.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…