- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.263
Benim diş minemde küçüklükten beri bir problem var dişlerim sarı. Günde 2 kere fırçalarım dişlerimi, diş hekiminde düzenli temizlik yaptırırım ama sarı yani sadece lamine yaptırırsam beyazlar. Beyazlatma işlemi bile işe yaramıyor. E ben şimdi pis mi oluyorum anlamadım çok şekilci bir milletiz. Lamine de yaptırabilirim bu arada maddi durumum müsait ama istemiyorum kendimle barışığım. Lamine yaptırıp dişimi fırçalamasam demek ki daha temiz olacakmışımDiş renginin temizlikle alakası olmadığını bilecek kadar konuya aşinasınızdır diye düşünüyorum.
Kullanılan ilaçlar, dişin kendi rengi, gen vs derken çocukluğundan itibaren dişi beyaz olmayanlar var.
Herkes o acılı beyazlatma işlemini yaptırmak zorunda mı?
Laminelere falan girmiyorum yani, sağlıklı bir dişi illa güzel görünsün diye hebamı etmeli, hayret bir şey ya.
Milletin ayranı yok içmeye, biz diyoruz tahterevanla git ….
O farkı nasıl anlıyorsunuz acaba diş hekimisiniz galiba yoksa milletin ağzını mı inceliyorsunuz? Belirli bir mesafeden belli olmaz da o durum.Jdjdjddjdjsj benim kastettiğim de bembeyaz dişler değil elbet. Fırçalanmamaktan üzeri tortu bağlamış dişler. Yoksa herkes gitsin özel işlem yaptırsın demiyorum.
Her gün fırçalanıp da kendi rengi sarı olan dişler belli zaten onlara kimse bir şey diyemez. Ben bakımını yapmayanlardan bahsediyorum. Pek çok mesajımda o şekilde bahsettim zaten anlaması zor değil zannımca
Savunan yok cinsiyetçilik yapıyorYorumları okudum millet 2 bölünmüş.
Kokmayalım arkadaşlar dikkat edelim. Yaşasın hijiyen.
Kim daha fazla kokuyora niye takıldınız.
Ben mağazalarda deneme kabinlerine kadınlardan sonra giriyorum. İçlerinde köpek ölmüş gibi kokuyorlar.
Sıra bekleyip kadınlar wc giriyorum.Bu kadınlarımız üst baş makyaj tip herşey düzgün ama o şekilde nasıl bırakırlar. Afedersin orkidin kanın ortada. Sifonu çek allahın cezası. Parayla mı bu da.
Kokmayalım arkadaşlar. Pisliği de savunanlar sizi de yazdım bir kenara. Artık sizi hep bu konuyla hatırlayacağım
Çok haklisiniz.Diş renginin temizlikle alakası olmadığını bilecek kadar konuya aşinasınızdır diye düşünüyorum.
Kullanılan ilaçlar, dişin kendi rengi, gen vs derken çocukluğundan itibaren dişi beyaz olmayanlar var.
Herkes o acılı beyazlatma işlemini yaptırmak zorunda mı?
Laminelere falan girmiyorum yani, sağlıklı bir dişi illa güzel görünsün diye hebamı etmeli, hayret bir şey ya.
Milletin ayranı yok içmeye, biz diyoruz tahterevanla git ….
Diş hekimi olmaya gerek yok. Azıcık aklı olan ve gözü bi miktar gören herkes anlarO farkı nasıl anlıyorsunuz acaba diş hekimisiniz galiba yoksa milletin ağzını mı inceliyorsunuz? Belirli bir mesafeden belli olmaz da o durum.
İstediğin yerden anlayınca cevap mı yazmış oluyorsun. Bedeni tanımaktan duştan da bahsediyorum geri dönüp oku istersen. Deodorant temizlik değildir yerine de geçmez. Ben kimsenin deodorant kokusu yüzünden saatlerce baş ağrısı ve mide bulantısı yaşamak zorunda değilim. Kimseye ter kokun diye bir öneri de vermedim. Deodorantı temizlik zanneden zavallılar yüzünden bu haldeyiz. Astımı olanlar var alerjisi olanlar var. Siz deodorant kokmak istediğiniz için kaç kişiyi zehirliyorsunuz açın okuyun tavsiyem.Deodorant kokusu
Ter kokusu
İyiymiş
Roll on zararlı. Teninize direkt olarak kimyasal sürmenin sünnet olduğunu sanıyorsanız hayatta size başarılar dilerim. Yarım bilgi bilgi değildir.Enazından roll on kullanılsın litfenn... Rahatsız edici değil güzel kokmak sünnettir.
Bugüne kadar hiç bir konuya konu sahibinin eski konularına bakarak cevap vermedim.Savunan yok cinsiyetçilik yapıyor
KatılıyorumBurda yazmak yerine o an o kadına sorsaydın?
Yoksa cesaretmi edemedin?
Millete karışmak yerine kendi hayatına bak.
Belki kadın sabahtan akşama kadar yorucu işte çalışıyor, deodorantta kullansa kokar. Belki dişçiye gidecek durumu yok.
Yada belki gerçekten pis.
Sonuçta alıp evine götürmeyeceksin. Uzak durursun olur bitet.
Ayrıca pislik sadece dış görünüş değil. Seninde üslubun pek temiz sayılmaz.
KatılıyorumBende sizin gibi kadınların hemcinslerini bu boklama sevdasını anlamıyorum. Herkes çok pis bir siz temizsiniz alkış size! Bildiğiniz cinsiyetcisiniz işte başlık şaka gibi.Erkekler püri pak geziyor sanki en pis kadın ortalama bir erkekten daha temizdir emin olun. Mühendisim iş ortamımda hep erkek vardı hepsi de leş gibi kokardı burnum artık alışmıştı ter kokusuna.
Ayrıca milletin kilosundan size ne yahu size ne çok hadsizsiniz bir de millet de sizin gibi gömer belki diye başlık açmışsınız pes!
Diş hekimleri kaç sene fakültede boşuna dirsek çürüttü o zaman. Kafalar pırıl pırılDiş hekimi olmaya gerek yok. Azıcık aklı olan ve gözü bi miktar gören herkes anlar
Teşekkürler okumama gerek yok çünkü ben deodorant kullanmıyorum.İstediğin yerden anlayınca cevap mı yazmış oluyorsun. Bedeni tanımaktan duştan da bahsediyorum geri dönüp oku istersen. Deodorant temizlik değildir yerine de geçmez. Ben kimsenin deodorant kokusu yüzünden saatlerce baş ağrısı ve mide bulantısı yaşamak zorunda değilim. Kimseye ter kokun diye bir öneri de vermedim. Deodorantı temizlik zanneden zavallılar yüzünden bu haldeyiz. Astımı olanlar var alerjisi olanlar var. Siz deodorant kokmak istediğiniz için kaç kişiyi zehirliyorsunuz açın okuyun tavsiyem.
Roll on da kimyasal deodorant da kimyasal. İçerik okumayı biliyorsanız tabi.Teşekkürler okumama gerek yok çünkü ben deodorant kullanmıyorum.
Karşınızdaki kişi gülerken dişlerinin temiz mi pis mi olduğunu anlayamamak sizin sorununuz hanımefendi. Emin olun diş hekimleri bunun için dirsek çürütmüyorlar. Google'da bile bulabilirsiniz temiz diş/kirli diş nasıl olur diye. Böylece ilk görüşte anlayabilirsiniz diş hekimliği okumadanDiş hekimleri kaç sene fakültede boşuna dirsek çürüttü o zaman. Kafalar pırıl pırıl
Benim ciddi allerjim var deodorant, parfüm vb.şeylere.İstediğin yerden anlayınca cevap mı yazmış oluyorsun. Bedeni tanımaktan duştan da bahsediyorum geri dönüp oku istersen. Deodorant temizlik değildir yerine de geçmez. Ben kimsenin deodorant kokusu yüzünden saatlerce baş ağrısı ve mide bulantısı yaşamak zorunda değilim. Kimseye ter kokun diye bir öneri de vermedim. Deodorantı temizlik zanneden zavallılar yüzünden bu haldeyiz. Astımı olanlar var alerjisi olanlar var. Siz deodorant kokmak istediğiniz için kaç kişiyi zehirliyorsunuz açın okuyun tavsiyem.
Roll on deodorant kadar kokmuyor haliyle en çok zararı çevreden çok kullanana veriyor. Bırakın bunun kararını da ben vereyimRoll on da kimyasal deodorant da kimyasal. İçerik okumayı biliyorsanız tabi.
Alakası yok. Dişleri sarı yapan ilaçlar var. Günde 3 kere de fırçalasa rengi düzelmiyor yada doğuştan dişlerinin rengi sqrı olan var kaplama dışında beyaz yapamaz onu. Çok biliyorsunuz.Karşınızdaki kişi gülerken dişlerinin temiz mi pis mi olduğunu anlayamamak sizin sorununuz hanımefendi. Emin olun diş hekimleri bunun için dirsek çürütmüyorlar. Google'da bile bulabilirsiniz temiz diş/kirli diş nasıl olur diye. Böylece ilk görüşte anlayabilirsiniz diş hekimliği okumadan
Djdj sjsjs gayette oluyor. Ben bakımsız pis insanlardan üstünüm. Aslında çok açık yazıyor ne demek istediğim ama herkes anlamak istediği yerden anlıyorBen üstünüm çünkü özsaygım var demekle olmuyor işte. Dışarıya da saygı lazım.
Roll on zararlı. Teninize direkt olarak kimyasal sürmenin sünnet olduğunu sanıyorsanız hayatta size başarılar dilerim. Yarım bilgi bilgi değildir.