Neden kadınlar böyle ,?

Alakası yok. Dişleri sarı yapan ilaçlar var. Günde 3 kere de fırçalasa rengi düzelmiyor yada doğuştan dişlerinin rengi sqrı olan var kaplama dışında beyaz yapamaz onu. Çok biliyorsunuz.
Djdjsjdjsjdn gerçekten biliyorum. Tüm yorumlarımı okumuş olsaydınız neyi kastettiğimi anlardınız. Dişlerin temiz mi pis mi olduğunu anlayacak kadar aklım var çok şükür

Benim ciddi allerjim var deodorant, parfüm vb.şeylere.
Parfüm kokusu aldığım anda uzaklaşıyorum ortamdan. Yine de akşama kadar hasta geziyorum.
Keşke insanlar sadece temiz koksalar. Keşke parfüm şişesine batmadan önce bizim gibileri düşünceler.
Ben üstünüm çünkü özsaygım var demekle olmuyor işte. Dışarıya da saygı lazım.
İşte anlatmaya çalıştığım bu. Suya sabuna dokunmak tüy temizliğine dikkat etmek zor geliyor millete. Deodorant kullanmayanı eleştiriyorlar bir de. Parasını geçtim yaramayan insanlar var sizin gibi benim gibi. Ailemde astım hastaları var bizim evde hiç kimse deodorant kullanmıyor. Kimse de ter kokmuyor. Gidip duşumuzu almayı biliyoruz çünkü. Ben duş jeli bile kullanamıyorum kokusu mahvediyor. Normal kalıp sabun kullanıyorum koku filan da yok. Hava çok sıcaksa her gün değilse gün aşırı duşumu alırım. Dışarı çıkarken baştan giyinir eve gelince kirliye atarım. Ben deodorant kullananlara pis demiyorum ama onlar kullanmayanlara diyince bana bir geliyorlar. Herkes kaldıramıyor alerjisi olan var astımı olan var. Kimin ne sıkacağına bunlar karar veriyor galiba. Otobüslerde çok parfüm kokusu olup da beni tıkadığı için iki durak önce inip yürüdüğümü biliyorum. Benim yaşadığım kötü değil onların yaşadığı kötü sanki. Öyle bir üstten tavır.

Djdjsjdjsjdn gerçekten biliyorum. Tüm yorumlarımı okumuş olsaydınız neyi kastettiğimi anlardınız. Dişlerin temiz mi pis mi olduğunu anlayacak kadar aklım var çok şükür

Ya pattis ne uğraşıyorsun biz seni anladık tortulu diş diyor tortulu ayyy bunu eğitimsiz kişiye de söylesen anlar be arkadaşım.

İstediğin yerden anlayınca cevap mı yazmış oluyorsun. Bedeni tanımaktan duştan da bahsediyorum geri dönüp oku istersen. Deodorant temizlik değildir yerine de geçmez. Ben kimsenin deodorant kokusu yüzünden saatlerce baş ağrısı ve mide bulantısı yaşamak zorunda değilim. Kimseye ter kokun diye bir öneri de vermedim. Deodorantı temizlik zanneden zavallılar yüzünden bu haldeyiz. Astımı olanlar var alerjisi olanlar var. Siz deodorant kokmak istediğiniz için kaç kişiyi zehirliyorsunuz açın okuyun tavsiyem.
Deodorant kıyafete sıkmayınca çok kokmuyor bence ama insanlar deodorant ya da parfüm sıkarken abartıyor. Burnunun alıştığı için bir süre sonra kendisine kokmadığını bile bilmiyor birçok insan. Birkaç saatte bir sıkıp duruyorlar parfümü.

Alüminyum ve parabensiz olanları da mevcut ne alıyorsak içeriğe bakıyoruz herhalde hanımefendi o zaman baştan aşağıya şampuandan kremlere kadar yediğimiz hazır gıdalara kadar herşeyde bir zarar var önemli olan bilinçli tüketici olmak. Ayrıca kimyasal olmayıp birçok şey de kullanmak mümkün maksat güzel kokmak değil mi? genel olarak söyledim sünnet değil mi sünnet sonuçta ee Diş temizliği de aynı şekilde öyle insanın kendisine saygısı varsa dikkat etmeli zaten. 🫠 teşekkür ediyorum yarım bilgi de olmadığımı düşünüyorum zira.
Dini boyutuna girmeyin boşuna. Kendine zarar veren şeyler kullanmak mekruh maddesine göre değişir haram olanları da var. Ben kendi adıma içerik okumayı bildiğim için rast gele birşey kullanmam paketli gıda yerine evde doğal hazırlamaya gayret gösteriyorum herkesten aynı gayreti bekleyemem. Ama bana gelip de kimse kimyasal birşeyi savunmasın hakkı yok. Kendinize ne isterseniz yapın beden sizin başkasına da zarar vermeye hakkınız yok. Ayrıca deodorant kullanmıyor diye önüne gelen herkesi pis diye nitelendirme hakkına kimse sahip değil. Bu konuda çok fazla genelleme var sanki temiz olmak için deodorant zorunluymuş gibi tavırlar. Deodorantsız da gayet temiz olur insan suyun sabunun yerini biliyorsa.

1- Bence Türk erkekleri kadınlardan çok daha pis. Büyük bir çoğunluğu banyodan banyoya yüzünü şampuanla yıkıyordur. Ağır sigara ve ter kokuları oluyor, öyle ki kışın bile kokmayı beceriyorlar. Yani belli bir yaşında altındaki kadınlar tırnağından seç teline kadar özenli artık. Sokakta gördüğün kızların geneli güzel, hoş ve bakımlı. Bakımlı ve hoş görünen erkekler ise öyle çok fazla değil.
2- Evet, ter kokmanın güzellenecek bir tarafı yok. Sıcak havalarda her gün duş alınıp deodorant sürülmeli. Yoğunluk vs. buna bahane değil. Bir duş 5-10 dk sürüyor, abartmayalım.
3- Diş fırçalamaya gelirsek de tabi ki fırçalanmalı. Ama rengiyle yargılanmamalı. Bazı ilaçlar sarartıyor maalesef.
4- Siz neden milletin kilosuna karışıyorsunuz? Obezite sağlık sorunudur, tabi ki sağlık için tıbbi yardım almalı ve adım atmalılar. Ama yardım istemeden, sorulmadan görüş beyan etmemelisiniz. Kimsenin ağırlığını siz taşımıyorsunuz neticede.

Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .

:işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:

kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,

Canan Karatay is that you?

Yukarıdaki iki alıntıya bakarak bile konu sahibinin masum olmadığını anlayabilirsiniz. Ama konu temiz / pis kavgasına ve sen pisleri savundun’a dönmüş klasik BDV :işsiz:

Kimsenin pis insanları can hıraş savunduğunu sanmam, kast edilen yoğun bir gün geçirmiştir, iki dakika bile fırsatı olmamıştır türünden bir şey bence. Elbette bokuyla oynayan pisleri kimse sevmez burada kast edilen insanlık hali bence.

Başlığın kadınlar olarak açılmış olması da falso bence, erkekler kadınlardan daha kötü sigara, ter hatta ikisi ve sperm karışımı kokuyorlar 🤮 nadirdir benim kötü kokan kadına rastladığım ama insanın temizi pisi elbette vardır.

Bir de bazı arkadaşlar olayın sosyolojik boyutuna da değinmiş bence onlar da haklı toplumca mutsuzuz, herşey lüks ya kaş bıyık almak nasıl 100 lira olur aklım almıyor! Boya minimum 500-1000 arasında, deodorantlar olmuş 100 TL o da en ucuzu. Biz yaşamıyoruz survive ediyoruz demişler kısmen de haklılar ama bence engel olmamalı kişisel hijyene.

Deodorant kıyafete sıkmayınca çok kokmuyor bence ama insanlar deodorant ya da parfüm sıkarken abartıyor. Burnunun alıştığı için bir süre sonra kendisine kokmadığını bile bilmiyor birçok insan. Birkaç saatte bir sıkıp duruyorlar parfümü.
Evet abartılı sıkıyorlar kadından önce deodorantının kokusu geliyor karşımdan yürüyor yanımdan geçiyor. Ben etkileniyorum. Herşeyin aşırısı zararlıdır. Duşunu düzenli alan insanın deodoranta ihtiyacı olmaz. Deodorantı temizlik ile bağdaştırıp kullanmayanları pis olarak genellemeleri sinirimi bozdu. Deodorant kullanmıyorum piste değilim. Kişisel temizliğimi düzenli yapıyorum. Deodorant kullanmadığım için kimse bana pis diyemez.

Linçleyecekseniz de linçleyin. İstediğiniz kadar sabah duş alın, koku önleyici herhangi bir ürün kullanmadığınız sürece terleyince kokuyorsunuz arkadaşlar. Ya yanınızda sabun taşıyacaksınız aralıklarla koltuk altınızı lavaboda yıkayacaksınız. Ya da ürününüzü banyodan sonra sürüp hayatınıza kokusuz devam edeceksiniz. Ayrıca her ürün parfümlü ve zararlı maddeler içermiyor. Ben eczaneden temin ediyorum roll-onumu, gayet de memnunum.
Kokmadığını iddia edip kokan bir sürü kişi gördüm. Güya doğallık taslıyor ama doğal doğal milletin burnunun direğini kırıyor. Toplumda yaşıyorsanız başkasını rahatsız etme hakkınız yok.

Katılıyorum konu sahibine benim de midem bulanıyor, benim de sabah 8 akşam 8 çalıştığım işler oldu hatta bir dönem sabahtan gecelere kadar aşırı mesai olan bir proje vardı 6 ay boyunca canım çıktı. Kiloya bir şey diyemem bazılarının sağlık problemi oluyor kontrol edemiyorlar vs. Ama koku meselesi çok önemli. Ağzı kokan ter kokan o kadar insan var ki harbiden metrolarda, dayanılacak şey değil insanın biraz kendine saygısı olur

Linçleyecekseniz de linçleyin. İstediğiniz kadar sabah duş alın, koku önleyici herhangi bir ürün kullanmadığınız sürece terleyince kokuyorsunuz arkadaşlar. Ya yanınızda sabun taşıyacaksınız aralıklarla koltuk altınızı lavaboda yıkayacaksınız. Ya da ürününüzü banyodan sonra sürüp hayatınıza kokusuz devam edeceksiniz. Ayrıca her ürün parfümlü ve zararlı maddeler içermiyor. Ben eczaneden temin ediyorum roll-onumu, gayet de memnunum.
Kokmadığını iddia edip kokan bir sürü kişi gördüm. Güya doğallık taslıyor ama doğal doğal milletin burnunun direğini kırıyor. Toplumda yaşıyorsanız başkasını rahatsız etme hakkınız yok.

Sadece roll-on yeter zaten ozonu daha da fazla delmeye gerek yok.

Kimse konuda pisliği savunmuyor. İnsanların yedi yirmi dört yanında da her an böyleler gibi saçma sapan tespitler konuşmalar..

Kadınlar diyerek temizliğe bir cinsiyet atfedilmesi de trajikomik. Temiz olmak cinsiyet meselesi değil. İnsanların ağzını ayırıp bakmadan kim tartar vs anlayabiliyor bu da komik. Superman duvarın arkasını görüyor bunlar da milletin ağzının içinin röntgenini çekiyor galiba.

X