Neden kadınlar böyle ,?

Pis olmanın parayla ne ilgisi var yahu ??
Bi sabun ve su da mu bulamıyordunuz pisliği öve öve bitirememişsiniz
Ben sizin pisliğe karşı duruşunuzu içten içe destekledim hatta yorum yazdım buraya,lakin kızlar sizin eski konularınızı hatırlattı siz genel olarak kadınlara karşı önuargılıymışsınız bu hoş değil

İşte bunu diyorum resmen yemek artıkları hala diş eklerine yapısmıs pis insanlar ya

Kocaman bir sanane demek istiyorum. Burada sanane yazanlara demek ki pissiniz de ondan böyle yazanlara da akıl fikir diliyorum. Deodorant beni çok rahatsız ediyor mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor kendime sürmeye bile tahammül edemiyorum otobüslerde vs kokuyu duydukça başım zonkluyor midem kötü oluyor saatlerce yemek bile yiyemiyorum. Deodorantı güzel kokmak için sıktığını sananlar bindiğiniz toplu taşımalarda başkalarına zarar veriyorsunuz ve ozon tabakası da sizin gibiler yüzünden delindi zaten.

Günlük duşunu alan insan kendi bedenini tanıyor ise nasıl kokmayacağını bilir ona göre hakaret eder.

İçinde zibilyon tane zararlı kimyasal olan şeyi nasıl savundunuz anlamıyorum ben. Hatta fiyatları çok uçmuş herkesin alacak durumu olmayabilir. Gerçekten konu neresinden tutsam elimde kalır.

Ya bi konuda da sizin kızlar eski konuları hatırlatmasın vallahi bu olmazsa ölebilirler o hastalığa yakalanmışlar benim kafınlarla sorunum yok ki pis insanlar diyorum zaten ama evet kadınların daha temiz olmasını isterim neden bilmiyorum sanırım hiç yakıştıramadıgım için .
Keşke sizin kızlar hayatlarında hiç yüzünü dahi görmedikleri birisinin eski konularını hafızalarında tutmaya harcadıkları eforu spora temizliğe harcasalar.
Daha fazla okuyup yazıp ta kendimi yormayacağım çünkü anladım ki herkes pis ve bunu seviyor ne diyeyim aynen devam
Ne dense boş pis insana

İşte euro ile 100 olan bizde 4500 olunca her alanda kalitemiz düştü.
Mümkün mertebe getirtmeye çalışıyorum, duty free den indirim reyonlarına yapışın, kapın getirin diyorum ben ama uygun fiyatlı ki günümüz ekonomisinde 700 800 e kadarı uygun diye görebilirim, çok güzel kokanlar var.
Malum parfümlerin şişeleri asıl para eden şeyler, edp değilse çoğu esans işte.
Zara çok tutuluyor, bilindik parfümlerin benzeri zaten.
İyi bir öneri olabilir o.
ne diyim haklısınız belki.25 binlik parfümde var 13 binlik de.onlara nazaran 1.500 gözüme uygun geldi

Gün geçmiyor ki yeni bir ulusa sesleniş vakası yaşanmasın. Şimdi demezler mı adama siz misiniz bir temizlik neferi?? Yani tamam ter kokusuna leş dişlere bayıldığımdan değil ama yani üstten üstten ben bakımlı temizim siz pasaklı paçozlarsınız deyince başınız göğe mi erdi? Yine pisliği savunduğumdan değil ama dünyanın sonunu da fazla hijyen merakı getirecek benden demesi.

Deodorant kokusu
Ter kokusu

İyiymiş

Biz niye pis olduk şimdi durduk yere yahu hem de size katılmadık diye?

Kendimizi mi anlatalım, kendimizden yola çıkarak toplumu değerlendiremeyiz anlatmak istediğimiz bu sadece!

Aynı fönle 3 gün gezen, kuaföre fön düzeltmeye giden kadınlar nerede, onları görünce temiz sanıyorsunuz ama siz…

Enazından roll on kullanılsın litfenn... Rahatsız edici değil güzel kokmak sünnettir.

Burda yazmak yerine o an o kadına sorsaydın?
Yoksa cesaretmi edemedin?
Millete karışmak yerine kendi hayatına bak.
Belki kadın sabahtan akşama kadar yorucu işte çalışıyor, deodorantta kullansa kokar. Belki dişçiye gidecek durumu yok.
Yada belki gerçekten pis.
Sonuçta alıp evine götürmeyeceksin. Uzak durursun olur bitet.
Ayrıca pislik sadece dış görünüş değil. Seninde üslubun pek temiz sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…