Ben sizin pisliğe karşı duruşunuzu içten içe destekledim hatta yorum yazdım buraya,lakin kızlar sizin eski konularınızı hatırlattı siz genel olarak kadınlara karşı önuargılıymışsınız bu hoş değilPis olmanın parayla ne ilgisi var yahu ??
Bi sabun ve su da mu bulamıyordunuz pisliği öve öve bitirememişsiniz
İşte bunu diyorum resmen yemek artıkları hala diş eklerine yapısmıs pis insanlar yaJdjdjddjdjsj benim kastettiğim de bembeyaz dişler değil elbet. Fırçalanmamaktan üzeri tortu bağlamış dişler. Yoksa herkes gitsin özel işlem yaptırsın demiyorum.
Her gün fırçalanıp da kendi rengi sarı olan dişler belli zaten onlara kimse bir şey diyemez. Ben bakımını yapmayanlardan bahsediyorum. Pek çok mesajımda o şekilde bahsettim zaten anlaması zor değil zannımca
Ya bi konuda da sizin kızlar eski konuları hatırlatmasın vallahi bu olmazsa ölebilirler o hastalığa yakalanmışlar benim kafınlarla sorunum yok ki pis insanlar diyorum zaten ama evet kadınların daha temiz olmasını isterim neden bilmiyorum sanırım hiç yakıştıramadıgım için .Ben sizin pisliğe karşı duruşunuzu içten içe destekledim hatta yorum yazdım buraya,lakin kızlar sizin eski konularınızı hatırlattı siz genel olarak kadınlara karşı önuargılıymışsınız bu hoş değil
ne diyim haklısınız belki.25 binlik parfümde var 13 binlik de.onlara nazaran 1.500 gözüme uygun geldi
sizin kızlar
benim kızlar yok zaten herkes forumda bir birini yazılarıyla yorumlarıyla tanır.kimse kimseyi tanımıyor etmiyorKeşke sizin kızlar
Kızım depresyondayım o yüzden kokuyorum diyorum neden anlamıyosun??!!??Pisliği savunma patates
Kız niye detay verip gözümde canlandırıyorsunİşte bunu diyorum resmen yemek artıkları hala diş eklerine yapısmıs pis insanlar ya
Deodorant kokusuKocaman bir sanane demek istiyorum. Burada sanane yazanlara demek ki pissiniz de ondan böyle yazanlara da akıl fikir diliyorum. Deodorant beni çok rahatsız ediyor mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor kendime sürmeye bile tahammül edemiyorum otobüslerde vs kokuyu duydukça başım zonkluyor midem kötü oluyor saatlerce yemek bile yiyemiyorum. Deodorantı güzel kokmak için sıktığını sananlar bindiğiniz toplu taşımalarda başkalarına zarar veriyorsunuz ve ozon tabakası da sizin gibiler yüzünden delindi zaten.
Günlük duşunu alan insan kendi bedenini tanıyor ise nasıl kokmayacağını bilir ona göre hakaret eder.
İçinde zibilyon tane zararlı kimyasal olan şeyi nasıl savundunuz anlamıyorum ben. Hatta fiyatları çok uçmuş herkesin alacak durumu olmayabilir. Gerçekten konu neresinden tutsam elimde kalır.
Biz niye pis olduk şimdi durduk yere yahu hem de size katılmadık diye?Ya bi konuda da sizin kızlar eski konuları hatırlatmasın vallahi bu olmazsa ölebilirler o hastalığa yakalanmışlar benim kafınlarla sorunum yok ki pis insanlar diyorum zaten ama evet kadınların daha temiz olmasını isterim neden bilmiyorum sanırım hiç yakıştıramadıgım için .
Keşke sizin kızlar hayatlarında hiç yüzünü dahi görmedikleri birisinin eski konularını hafızalarında tutmaya harcadıkları eforu spora temizliğe harcasalar.
Daha fazla okuyup yazıp ta kendimi yormayacağım çünkü anladım ki herkes pis ve bunu seviyor ne diyeyim aynen devam
Ne dense boş pis insana
Noa cacharelkıyamam canım o ne marka parfümü o fiyata çok ucuz
Kocaman bir sanane demek istiyorum. Burada sanane yazanlara demek ki pissiniz de ondan böyle yazanlara da akıl fikir diliyorum. Deodorant beni çok rahatsız ediyor mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor kendime sürmeye bile tahammül edemiyorum otobüslerde vs kokuyu duydukça başım zonkluyor midem kötü oluyor saatlerce yemek bile yiyemiyorum. Deodorantı güzel kokmak için sıktığını sananlar bindiğiniz toplu taşımalarda başkalarına zarar veriyorsunuz ve ozon tabakası da sizin gibiler yüzünden delindi zaten.
Günlük duşunu alan insan kendi bedenini tanıyor ise nasıl kokmayacağını bilir ona göre hakaret eder.
İçinde zibilyon tane zararlı kimyasal olan şeyi nasıl savundunuz anlamıyorum ben. Hatta fiyatları çok uçmuş herkesin alacak durumu olmayabilir. Gerçekten konu neresinden tutsam elimde kalır.
50 ml 1870 tl olmuskıyamam canım o ne marka parfümü o fiyata çok ucuz
Roll on da bir tercih ama ya. Deodoranta ben de karşıyım. Alerjim var öksürükten morarıyorum yanımda sıkılıncaDeodorant kokusu
Ter kokusu
İyiymiş
Aaaa güzel parfüm amaNoa cacharel
KesinlikleRoll on da bir tercih ama ya. Deodoranta ben de karşıyım. Alerjim var öksürükten morarıyorum yanımda sıkılınca
Noa cacharel
İlk defa duyuyorum kızlar.Aaaa güzel parfüm ama