Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay tabii ki dişlerini fırçalamayanları kastettim ben orda. Baştan beri bunu söylüyorum. Salak değilim anlıyorum kimin temiz kimin pis olduğunu ona göre konuşuyorum. Ve evet rahatsız oluyorum o dişlerle karşımda gülenlerden. Kimseye laf etmiyorum tabii ne diyim bakmamaya çalışıyorum. Ben kendime dikkat eden biri olarak bakımsız pis insanlarla kendimi eşit görmem. Bi miktar üstteyim çünkü kendime saygım var.Yoo gayet karşımda sapsarı dişlerle gülüyorlar minvalinde cümleleriniz var.
Pis dememişsiniz, sarı demişsiniz.
Ben de ağzını açtığında doğru düzgün bir Türkçe ile konuşamayanlara deliriyorum mesela.
Ya içine yabancı birkaç kelime sıkıştırıp saçma sapan vurgulamalar yapıyorlar ya da direkt şiveli zaten.
Ama bu onları hor görmem ya da ıyy demem için bir sebep değil.
Halbuki her konuşma kulağımı tırmalıyor, her izlediğim video çivi gibi beynime saplanıyor.
Toplum içindeyiz, konuşma hayatımızın her yerinde.
Özellikle de kendi kendine konuşmadığı, bunun monolog olmadığı sürece sarı dişten çok daha önemli mevzu bana göre.
Yani diyeceğim o ki, o şo şekil giyinir, ben şo şekil giyinirim, kimsenin kimseye laf etme gibi burnu büyüklüğe gereği yok şu dönemde hem de…
Söyleyiş tarzına güldüm. Tiye mi aldın gerçek mi söyledin şu an kararsızımKız patates niye güldün
öğrencidir diye şevkatla yazdım aslında burada pek anlaşılmamışSöyleyiş tarzına güldüm. Tiye mi aldın gerçek mi söyledin şu an kararsızım
Bence öğrenci için çok ucuz bi fiyat değilöğrencidir diye şevkatla yazdım aslında burada pek anlaşılmamış
Ay evet evet tabii ki erkekler daha pis ve maalesef çoğu erkek diş fırçalarsa erkekliğinden bir şeyler kaybedeceğini düşünüyor
öyle mi dersin.zaten aşağısı fiyatlı bir şey de almasın güzel kokmaz büyük ihtimal.Bence öğrenci için çok ucuz bi fiyat değil
Öğrenciler için daha uygun fiyatlı güzel kokan parfümler var. Sadece öğrenciler için de değilöyle mi dersin.zaten aşağısı fiyatlı bir şey de almasın güzel kokmaz büyük ihtimal.
ben ezelden parfümlere olan zaafım ve koleksiyonum var.tabi ben öğrenci değilim ve lüx segment kullandığım için öğrenci parfümlerinin fiyatına aşina değilim.
20 li yaşların başlarında kenzo chanel idare ediyorduk tabi
İnşallah kendini en iyi hissettiğin tüm parfümler senin olur canım. Fiyatlar zaten normal değil her şey 2 katı. Boşver yakında eşşek sütlü sabunuyla paklanacaz ancaÖğrenciler için daha uygun fiyatlı güzel kokan parfümler var. Sadece öğrenciler için de değil
Bende aşşırı derecede koku takıntılıyım ama maddi durumum yeni yeni elveriyor orijinal parfümlere.
Ay ne güzel dua buuİnşallah kendini en iyi hissettiğin tüm parfümler senin olur canım. Fiyatlar zaten normal değil her şey 2 katı. Boşver yakında eşşek sütlü sabunuyla paklanacaz anca
Ucuz demenize güldüm zaten.filmdelisi niye güldün ki,belki öğrencidir ve onun için o pahalıdır.öğrenciyken biz de ekonomik ürünler kullanırdık. hala aslında klasik parfümler var uygun fiyatlı
Pisliği savunma patatesEşek sütlü sabunlar da çok ucuz değil ama
Maddiyata baktığına bende katılıyorum aslında. Mesela ucuz deodorantın ter kokusuna pek etkisi yok ki. Ya da dış kemik rengin sarıysa fırçalamayla beyazlamaz ki. Fırçalasan da dişlerin sarı diye pis gibi gözükecek. Sağolsunlar sürekli alım gücü düşüyor. Yarınını düşünen insan mutlu olmaz ki kendine baksın..Bakım belli bir noktadan sonra maddiyat ile ilişkili oluyor. Kim ne derse desin.
Bir arkadaşım (x) çoğul gebelik geçirdi, haliyle karın bölgesi inanılmaz çatlak içindeydi ve karnı sarkıktı. Doğumdan belli bir süre sonra karın gelme ameliyatı oldu ve kimseye söylemedi. Benzer dönemde yine çoğul gebelik geçiren bir kız (y) vardı. Bu ikisini tanıyan kişiler diyor ki
" x kendine bakmış, kremler sürmüş, spor yapmış. Y kendini salmış , g.t baş sarkmış iyy" diyorlar.
Diş de aynı şekilde.
Ben çok şükür diş problemi yaşamadım ama yaşayan da fena yaşıyor. Yine bir yakınımdan biliyorum. Şekil bozuklukları, diş kırılmaları, renk sararması vb birçok şey devlet hastanelerinde pek kalıcı çözümlere ulaşmıyor. Mesela dişi kırılınca dolgu gibi bir şey yapıyorlar ama yapılan şey bir ay sonra renk atıyor. Sari gibi duruyor. Diş fırçalasan da öyle duruyor. Dışardan gören fırçalamıyor der.
Ama kaplama gibi dişleri düzenli fırçalamasan da tertemiz ve düzgün duruyor, dışarıdan gören ne kadar bakımlı der :))
Sağlıklı ve bakımlı dişler için bazı kişiler tıbbi desteğe ihtiyaç duyuyor yani. Ve bu destek özel kliniklerde olmadıkça çoğunlukla kalıcı olmuyor.
ne diyim haklısınız belki.25 binlik parfümde var 13 binlik de.onlara nazaran 1.500 gözüme uygun geldiUcuz demenize güldüm zaten.
Fiyatları çok çok üst düzey olanlar var lakin bana göre 1500 pahalı.
Almadığımdan değil, eski fiyatlarını bildiğimden.