Kilo konusunda ses etmedim zaten, haksız. Ama sarı dişleri başka nasıl söylesin ki? Şahsen bende karşımda büyük bi özgüvenle sapsarı dişlerle gülenlerden hoşlanmıyorum. Kimseye bir şey deme hakkım yok ama böyle bir platformda rahatsız olduğum şeyleri rahatça söylerim. Çünkü hedef belirtmiyorum genel konuşuyorum. Muhtemelen konu sahibi de bunun rahatlığındaFarkındaysanız ben de keşke herkes kendine özenli olsa dedim. Ben de hijyen taraftarıyım. Ama konu sahibin üslubu sizce normal mi? Yok sapsarı dişler, yok obez vs vs.
Başkasından kötü koku gelmesini anlarım da milletin sarı dişlerine neden bakıyor? İnsanların kilosuna göre bakımını vs nereden anlıyor?
Konu sahibi sıkıntılı. Eleştirdiği insanlarda yüzde sekseni bilerek eleştiri
Ay dimi yaaa hayretler içerisindeyim. Resmen sanane diyorlar. Kokan pis insanın kendisine saygısı yoktur ben neden saygı duyayım?Pis insanlar bu denli savunulduklarını görse travma yaşarlardı kesinNe çok pis insan seven varmış, yahu su ve sabun kullanacaklar alt tarafı, bi tarafını yıkamaktan aciz insanların neyini savunuyorlar anlamıyorum...
Konu sahibinin derdi milletin temiz olması değil be patates. Eğer öyle olsa konuyu kadınlar diye değil erkekler diye açar. Çünkü kişisel bakımına dikkat etmeyen kişilerin ezici çoğunluğu erkek.Kilo konusunda ses etmedim zaten, haksız. Ama sarı dişleri başka nasıl söylesin ki? Şahsen bende karşımda büyük bi özgüvenle sapsarı dişlerle gülenlerden hoşlanmıyorum. Kimseye bir şey deme hakkım yok ama böyle bir platformda rahatsız olduğum şeyleri rahatça söylerim. Çünkü hedef belirtmiyorum genel konuşuyorum. Muhtemelen konu sahibi de bunun rahatlığında
Tamm ekonomi kötü herkes psikolojik olarak iyi değil ama yahu insan sabun bulup yıkanır en azından, diş fırçalamak ne kadar maliyetli olabilir, akıl hastası olmadığı sürece kimseye pasaklılık güzellemesi yapamayacağım, temizlik insanın içinde olacak yoksa herşey boş, bu işin kadını erkeği yok , kim ailesinden ne gördüyse onu yapıyor...Ay dimi yaaa hayretler içerisindeyim. Resmen sanane diyorlar. Kokan pis insanın kendisine saygısı yoktur ben neden saygı duyayım?
Bazı arkadaşlar saygı duyduğu gibi ölümüne savunuyorlar. Sebebini de ülkecek depresyondayız diye belirtiyorlar.
Ha bir de evet erkekler zaten pis ama kadınlar da az leşş değil vala. Kaç kez şahit oldum buna. Buna rağmen kokan kadınlar da savunulmuş. Çok ilginç bir konu vala.
Diş renginin temizlikle alakası olmadığını bilecek kadar konuya aşinasınızdır diye düşünüyorum.Kilo konusunda ses etmedim zaten, haksız. Ama sarı dişleri başka nasıl söylesin ki? Şahsen bende karşımda büyük bi özgüvenle sapsarı dişlerle gülenlerden hoşlanmıyorum. Kimseye bir şey deme hakkım yok ama böyle bir platformda rahatsız olduğum şeyleri rahatça söylerim. Çünkü hedef belirtmiyorum genel konuşuyorum. Muhtemelen konu sahibi de bunun rahatlığında
Ay konu sahibini bilmediğim için bodoslama daldım jsjdsjnd maksat kadınları b.klamaksa işler değişir. Ben genel anlamda pis insanlardan bahsettim.Konu sahibinin derdi milletin temiz olması değil be patates. Eğer öyle olsa konuyu kadınlar diye değil erkekler diye açar. Çünkü kişisel bakımına dikkat etmeyen kişilerin ezici çoğunluğu erkek.
Ben bu üyeyi konularından az çok biliyorum. Tamamen diğer kadınlar üzerinden ego kasmak için açmış konuyu. Yoksa herkes tabiyki temiz olsun.
bir de ben uzun yıllardır istanbulda iş gidiş, çıkış zamanında dopdolu toplu taşımalara binerim. Kokan kadına çok az rastladım. Toplu taşımada insanların dişlerini görmesi de beni ayrıca şaşırttı. Ağzı açık mı yolculuk ediyor tüm kadınlar anlamadım. Herkes somurta somurta yolculuk ediyor milletin diş etine kadar nasıl görmüş olabilir? Diş etini görmesi için insanların joker gibi kahkaha atarak gezmesi lazım
Hah evet işte tam olarak bu. Bir de sigaraya para bulan insanlar ne hikmetse temizlik ürünlerine bulamıyorlar.Tamm ekonomi kötü herkes psikolojik olarak iyi değil ama yahu insan sabun bulup yıkanır en azından, diş fırçalamak ne kadar maliyetli olabilir, akıl hastası olmadığı sürece kimseye pasaklılık güzellemesi yapamayacağım, temizlik insanın içinde olacak yoksa herşey boş, bu işin kadını erkeği yok , kim ailesinden ne gördüyse onu yapıyor...
Jdjdjddjdjsj benim kastettiğim de bembeyaz dişler değil elbet. Fırçalanmamaktan üzeri tortu bağlamış dişler. Yoksa herkes gitsin özel işlem yaptırsın demiyorum.Diş renginin temizlikle alakası olmadığını bilecek kadar konuya aşinasınızdır diye düşünüyorum.
Kullanılan ilaçlar, dişin kendi rengi, gen vs derken çocukluğundan itibaren dişi beyaz olmayanlar var.
Herkes o acılı beyazlatma işlemini yaptırmak zorunda mı?
Laminelere falan girmiyorum yani, sağlıklı bir dişi illa güzel görünsün diye hebamı etmeli, hayret bir şey ya.
Milletin ayranı yok içmeye, biz diyoruz tahterevanla git ….
Ben sizin gibi rahatsızlığını dile getiren biri değil de düpedüz kadınları aşşağılayan birisi olduğunu düşünüyorum. Yoksa hijyenden giripte obezlikten çıkmazdı.Kilo konusunda ses etmedim zaten, haksız. Ama sarı dişleri başka nasıl söylesin ki? Şahsen bende karşımda büyük bi özgüvenle sapsarı dişlerle gülenlerden hoşlanmıyorum. Kimseye bir şey deme hakkım yok ama böyle bir platformda rahatsız olduğum şeyleri rahatça söylerim. Çünkü hedef belirtmiyorum genel konuşuyorum. Muhtemelen konu sahibi de bunun rahatlığında
Ya konu sahibini bilmiyorum önceki konuları da o tarzmış. Amaç kadınlara laf etmekse ağzının payını alır. Öyle bir dünya yok. Ben genel olarak pis insanlardan bahsettim. Konu sahibini de kendim gibi sandımBen sizin gibi rahatsızlığını dile getiren biri değil de düpedüz kadınları aşşağılayan birisi olduğunu düşünüyorum. Yoksa hijyenden giripte obezlikten çıkmazdı.
ve hijyenine dikkat eden biri de gün sonunda ne kadar dikkat ederse etsin hoş olmasa da koku vs durumları yaşayabileceğini anlayışla karşılamak zorunda olmasak da bunun maalesef olağan olduğunu düşünüyorum.
Burnu çok hassas bir insanım değil ter kokusu parfüm kokusuna bile tahammül edemiyorum. Benim kokan insan savunma gibi bir olasılığım olamaz yaniAy konu sahibini bilmediğim için bodoslama daldım jsjdsjnd maksat kadınları b.klamaksa işler değişir. Ben genel anlamda pis insanlardan bahsettim.
Ay hahahahaBurnu çok hassas bir insanım değil ter kokusu parfüm kokusuna bile tahammül edemiyorum. Benim kokan insan savunma gibi bir olasılığım olamaz yani
Ama cidden bu arkadaş uyduruyor. Muhtemelen sarı dişli bir tane kadın gördü koşa koşa gelip buraya konu açtı. Zaten önceki mesajımda linklediğim konusunda da kendisiyle esnaf muhabbeti yapan, abla diye hitap eden adamın kendisine yürüdüğünü düşünüp erkekler çok avcı, yanında kadın olsa bile yavşıyolar yiiaaa :S diye genelleme yapmıştı. O yüzden hiç ciddiye alamadım
Jdjdjddjdjsj benim kastettiğim de bembeyaz dişler değil elbet. Fırçalanmamaktan üzeri tortu bağlamış dişler. Yoksa herkes gitsin özel işlem yaptırsın demiyorum.
Her gün fırçalanıp da kendi rengi sarı olan dişler belli zaten onlara kimse bir şey diyemez. Ben bakımını yapmayanlardan bahsediyorum. Pek çok mesajımda o şekilde bahsettim zaten anlaması zor değil zannımca
Hayallerimin parfumu 1500 tlBacım bir deodorant en ucuzu elli lira olmuseskiden kullanamayan insan şimdi kullanır mı?
İnsanlar sabahın ayazında uyanıyor, herkesin iş başı aynı saatlerde olduğu için tıklım tıklım otobüslerde kucak kucağa gidiyor , hele ki ucuz olduğu için şehrin dışında oturuyorsa kaç araba değiştiriyor. İs Yerinde belki tüm gün ayakta çalışıyor vs , aynı saatlerde geri dönüyor.
Kimin enerjisi kalır ki kendine bakmaya?
Hele ki üç kuruş maaş alanların? Capagini silse şükür bence, bu hayata daha fazla özenmeye gerek yok
Yoo gayet karşımda sapsarı dişlerle gülüyorlar minvalinde cümleleriniz var.Jdjdjddjdjsj benim kastettiğim de bembeyaz dişler değil elbet. Fırçalanmamaktan üzeri tortu bağlamış dişler. Yoksa herkes gitsin özel işlem yaptırsın demiyorum.
Her gün fırçalanıp da kendi rengi sarı olan dişler belli zaten onlara kimse bir şey diyemez. Ben bakımını yapmayanlardan bahsediyorum. Pek çok mesajımda o şekilde bahsettim zaten anlaması zor değil zannımca
Ay evet evet tabii ki erkekler daha pis ve maalesef çoğu erkek diş fırçalarsa erkekliğinden bir şeyler kaybedeceğini düşünüyorÜlkecek diş fırçalamama sorunu var insanlar da ve çok sigara içen ve çay tüketen bir toplum. Ama erkeklerin dişleri daha bakımsız kadınlara nazaran. Kadınların bakımlılığı ezici üstünlükte.
Toplu taşıma da ben hiç insanların tutup dişlerini incelemem ya herkes telefona bakıyor zaten konu sahibi acayip bir kendini ispat çabasında en fit sensin en Tarkan beyazı dişler sende