Neden kadınlar böyle ,?

Yani özür dilerim ama sadece merak ettim
Bugün metroda aklıma geldi. Bende bir kadınım ve mükemmelim asla diyemem . Ama temizliğim önemlidir .

Zaten bu sebeple de rahatsız oldum galiba , kadınlar artk asla eskisi gibi değil. 80 yaşında vefat eden anneannem bile , sabun kokuyordu resmen , eskiden kafınlar temizliğe daha mu düşkündü acaba . Ancak bu zamanlarda inanın sapsarı dişleri olan , bu sıcakta bi deodrnt kullanmayan insanlar var ya , hele dişleri sapsarı bir tabaka kaplamış diş etinden dişi boyunca resmen :KK43:
Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .
Pis erkekler için de düşüncelerim aynı , iğrenclet zaten , neden insanlar kendilerini bu kadar salmış zaten kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,, en basiti giyimi düzgün temiz bir kadın bi durakta bindi . İnanır mısınız topuklu ayakkabı vs artk sebep ne ise herkes tuhaf olan kadınmış gibi ona bakıp durdu , pis olan sizsiniz .. sanırım kadının süslenecek kadar hayatı sevmesi tuhaf geldi onlara , her neyse insanların bu kadar kendini bırakması üzücü ağır depresyon mu nedeni nedir

Aklıma şu karikatürü getirdiniz kusura bakmayın.

Eklentiler

• de7ab389-6933-4efc-a9a1-dbd73b6c1dd6.jpeg
    de7ab389-6933-4efc-a9a1-dbd73b6c1dd6.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 81
Kilolu kadından banane de cidden toplu taşımaya leş gibi binenlere sağlam beddualar ediyorum zorunda mı toplum iğrenç kokularını çekmeye ya birara kamu spotu bile vardı toplu taşımalarda ekranda bu konuda.insan içine çıkan bir zahmet temizliğine özen göstersin yalnız kadını erkeği yok bu işin topunun belasını versin gerçekten.

Eskiden daha farkli bir toplumduk bence insanlar zarafete temizlige ve sikliga onem verirmis eski resim ve belgesellerden anladigim bu . Full makyaj abartili luks giyimleri kastetmiyorum daha farkli bir estetik ve guzellik varmis
TEmizligin fakirlikle ilgisi yok katiliyorum ama yasam kosullarinin hayat kalitesine etkisi var kesinlikle
Antalyada yasiyorum ben, yazin gunde iki kez dus aliyorum ter kokmamak icin otobuse degil taksiye binerek gorusmelere gittigim oldu cunki burasi yazin inanilmaz sicak klima olmadan mumkun degil imsanlar dus alsa da terliyorlar ki gun boyu calisan kosusturan insanlari dusunun calisma kosullari ve gelir duzeyi daha yuksek olsaydi bu ulkede bu gordugunuz goruntuler azalirdi
HAlk olarak giderek fakirlestik bu da insanlarin sadece ruhsal durumlarina yansimadi hrrseyine yansidii

Hayatta en nefret ettiğim şey insanları hor görüp, elestirmektir.
Son dönemlerde insanlar yoğun şekilde intihar eder ya da birbirini öldürür hale geldi.Bunca kaosun içinde tek derdiniz ter kokusu ya da sarı dişler mi Allah aşkına?

Bu insanlar neden kendini ya da birbirini öldürür hale geldi diye hiç düşündünüz mü?

O kilo durumuna hiçbir zaman görünüş olarak yaklaşmadım hep sağlık açısından bakarım. Benim annemde kilolu ve baskı yapıyorum vermesi için zira çok fazla sağlık sorunuyla uğraşıyor. Sanıyor ki sadece onu strese sokuyor bu durum. Hayır onunla birlikte bende üzülüyorum sürekli hastane, randevu, ağrıları, sızlamaları.. vs. bitmiyor üstüne kilo olduğunu da kabul etmiyor :) Keşke verdirebilsem. Birde üstüne bana '' yoyosun yoyoson kolo olmoyosonn '' demesi yok mu :KK70:
Kilo pko, kortizon kullanımiı,kayıplar yaşayan yeme bozukluğu olan yada farklı hastalıklar olabilir ben genelleme yapmam.. herşey keyfî değildir

Eğer bir insan temiz değilse zaten o parfüm terle ve pislikle birleşip kötü koku olarak geri dönüyor. Temiz insanın parfüme bile ihtiyacı olmaz sıcakta zaten çekilmez. Kılını tüyünü alsın, tırnağını kessin, duşunu alsın, dişini fırçalasın bahsettiğimiz şeyler lüks şeyler değil
Sadece duş almakta yetmiyor ,duştan sonra rollon kullanmayı alışkanlık haline getirmek lazım. Banyo yapıp ardından ter kokan insanlar var. Rollon sürmeyi bilmiyorlar oyuzden yine kokuyorlar

Diş konusuna ben de takığım. Geçwn bir arkadaşımla karşılaştım karı koca çalışıyorlar ve durumları iyi hatta ayaküstü arsa aldıklarından bahsetti, bana neyse bu arada :) neyse kızın dişler iğrenç. İnanın o an dedim ki tarladan 5-10 bin ayırıp diş temizliği yaptıramıyor demek ki! Ay gerçekten iğrenç.

Bu dert değil ki,sizin kendinizce aforizmalariniz..
Madem temizsiniz ; gerisinden size ne ?
Diyorsanız ki yanıma oturdugunda rahatsız oluyorum ; bu kadar hassasaniz da hususi aracinizla gidersiniz.
Ayrıca insanların nerede çalıştığını,hangi şartlarda yaşadığını nasıl bileceğiz.
İlla topuklu giyip süslenmek mi lazim gelir.
Ben konunun neden bdv'ye açıldığını anlamadım 🤷

Sabun kokan anneanneniz pamuklu doğal kumaşlardan yapılmış giysi giyiyordu. Halis sabunla yıkanıyordu. Benim babaannem de zeytinyağlı olmayan sabunu sokmazdı eve. Var mı polyester kullanmayan giysi markası şimdi? Kumaşlar iplikler hem naylon polyester ağırlıklı. Za.. Man.. H&. gibi mağazalardaki giysiler hem yüksek fiyat hem de kalitesiz malzeme. Çorap alırken mutlaka pamuk oranını kontrol ederim. Çoklu paketlerde her çorabın pamuk oranı farklı. Yani en üstteki %80 diğerleri %65-%50-%35 diye gidiyor.
Bunu yazacaktım da üşenmiştim. Polyesterden kaçınmaya çalışıyorum. Hafif vücut sıcaklığıyla bile leş gibi kokan kumaşlar var. Bazı kadınlarda bu yüzden koku oluşuyor, fark ediyorum.

Onun dışında toplu taşımada leş gibi kokanların %99'u erkekler. İyi giyinen genci de kokuyor.

Biraz da yenilenlerden kaynaklı olabilir. Aşırı baharatlı yediğim zamanlar o kokuyu alırdım kendimden.

Şöyle bir durum da var. Bazı ilaçlar da koku yapıyor. B12, demir ve antibiyotiklerin bazıları idrar ve dışkı dışında terin de kokmasına sebep oluyor.

Sebebini tam bilmemekle beraber aşırı obezlerin de farklı bir ter kokusu oluyor.

Bana göre de terden daha çok sigara kokusu var. Üstü başı, nefesi kokanlar... Bazıları resmen sidik gibi kokuyor. Öksüre öksüre, burnumu tıkayarak yolculuk yapıyorum. Genelde de bu tipler cillop gibi yer kapmışken ve o kadar boş yer varken gelip yanıma veya karşıma otururlar 🤧

Bir insanı işe giderken veya gün ortasında görmekle, 10-12 saatlik mesai sonrası görmek arasında fark var demek istemiş. Sabah duş almış, temiz kıyafetle giyinmiş halle; iş çıkışı tıklım tıklım bir kaç vasıta değiştirirken ki hal aynı mı sizce ?
Böyle demek istedim kesinlikle

Sabah 8 akşam 8 çalışması deodorant kullanmasına engel mı ya?
Oldu olacak ülkece kokalım ki gidişat o yönde.
Kişisel temizlikle çalışmanın ne alakası var ya?
Bende özelde çok zor şartlarda çalışmıştım ama lavaboya gidip koltukaltlarımı ıslak mendille silip roll on kullanmayı da ihmal etmiyordum. Çünkü kendim rahatsız oluyordum zaten terden.
Pasaklılığa hiçbir şey bahane olamaz olmamalı
Farkındaysanız ben de keşke herkes kendine özenli olsa dedim. Ben de hijyen taraftarıyım. Ama konu sahibin üslubu sizce normal mi? Yok sapsarı dişler, yok obez vs vs.

Başkasından kötü koku gelmesini anlarım da milletin sarı dişlerine neden bakıyor? İnsanların kilosuna göre bakımını vs nereden anlıyor?

Konu sahibi sıkıntılı. Eleştirdiği insanlarda yüzde sekseni bilerek eleştiri

Eskiden TV öğretici olduğu zamanlarda Su ve Sabun diye kısa filmler vardı.. mutlaka banyo yapamazsınız bile elinizi yüzünüzü koltuk altınızı sabunla yıkayıp kurulayın ferahlık verir

Yorumları okudum millet 2 bölünmüş.

Kokmayalım arkadaşlar dikkat edelim. Yaşasın hijiyen.:halay:

Kim daha fazla kokuyora niye takıldınız.

Ben mağazalarda deneme kabinlerine kadınlardan sonra giriyorum. İçlerinde köpek ölmüş gibi kokuyorlar.:olamaz:

Sıra bekleyip kadınlar wc giriyorum.Bu kadınlarımız üst baş makyaj tip herşey düzgün ama o şekilde nasıl bırakırlar. Afedersin orkidin kanın ortada. Sifonu çek allahın cezası. Parayla mı bu da.

Kokmayalım arkadaşlar. Pisliği de savunanlar sizi de yazdım bir kenara. Artık sizi hep bu konuyla hatırlayacağım :KK53::oops:

Yani özür dilerim ama sadece merak ettim
Bugün metroda aklıma geldi. Bende bir kadınım ve mükemmelim asla diyemem . Ama temizliğim önemlidir .

Zaten bu sebeple de rahatsız oldum galiba , kadınlar artk asla eskisi gibi değil. 80 yaşında vefat eden anneannem bile , sabun kokuyordu resmen , eskiden kafınlar temizliğe daha mu düşkündü acaba . Ancak bu zamanlarda inanın sapsarı dişleri olan , bu sıcakta bi deodrnt kullanmayan insanlar var ya , hele dişleri sapsarı bir tabaka kaplamış diş etinden dişi boyunca resmen :KK43:
Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .
Pis erkekler için de düşüncelerim aynı , iğrenclet zaten , neden insanlar kendilerini bu kadar salmış zaten kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,, en basiti giyimi düzgün temiz bir kadın bi durakta bindi . İnanır mısınız topuklu ayakkabı vs artk sebep ne ise herkes tuhaf olan kadınmış gibi ona bakıp durdu , pis olan sizsiniz .. sanırım kadının süslenecek kadar hayatı sevmesi tuhaf geldi onlara , her neyse insanların bu kadar kendini bırakması üzücü ağır depresyon mu nedeni nedir
Sırf bu yüzden toplu taşımaya binmiyorum, bence kadın erkek farketmez özbakım kişinin kendisine olan saygısıdır, pis insana asla tahammülüm yok , hergün duş alıp kıyafet değişen bir insanım ben , fakat haftada bir yıkanan hatta aynı elbiseyi koca bir hafta giyen insanlar tanıyorum, temiz olmayan insanların evine dahi gitmem ben ...

Kilo pko, kortizon kullanımiı,kayıplar yaşayan yeme bozukluğu olan yada farklı hastalıklar olabilir ben genelleme yapmam.. herşey keyfî değildir

Keyfoyse de keyfi, bize ne isteyen insanların tombiş olmaya hakkı yok mu😵‍💫 konu sahibesinin şişman kadınlar var ayyy börkk yazması da ayrıca saçmalık, kendisine ne ki milletin kilosundan??

Başlık neden kadınlar anlamadım.
Temiz, bakımlı gezen kadın sayısı erkeklerden kat kat fazla.
Toplu taşımada kokan erkek çok gördüm, hatta inmek zorunda kaldığım oldu ama kadınlarda çok nadir denk gelmişimdir. En saçını taramayan kadının bile iyi kötü bir temizlik anlayışı oluyor.
Diş temizliği de aynı şekilde.
Erkekler kişisel temizlik konusunda çok daha felaket durumdalar bence.

Kadının demek istediklerini başka başka yerlere çekip durmayın artık . Bu sitede de bi kitle var böyle evirip çevirip konuyu bambaşka boyuta sokmaua calışıyorlar
Pis insanlar bu denli savunulduklarını görse travma yaşarlardı kesin 🤣 Ne çok pis insan seven varmış, yahu su ve sabun kullanacaklar alt tarafı, bi tarafını yıkamaktan aciz insanların neyini savunuyorlar anlamıyorum...

X