Neden kadınlar böyle ,?

Bacım bir deodorant en ucuzu elli lira olmus 😅 eskiden kullanamayan insan şimdi kullanır mı?
İnsanlar sabahın ayazında uyanıyor, herkesin iş başı aynı saatlerde olduğu için tıklım tıklım otobüslerde kucak kucağa gidiyor , hele ki ucuz olduğu için şehrin dışında oturuyorsa kaç araba değiştiriyor. İs Yerinde belki tüm gün ayakta çalışıyor vs , aynı saatlerde geri dönüyor.
Kimin enerjisi kalır ki kendine bakmaya?
Hele ki üç kuruş maaş alanların? Capagini silse şükür bence, bu hayata daha fazla özenmeye gerek yok

Egolu geldiniz bana insanları eleştirmeniz hiç hoş değil. Bilemezsiniz neler yaşadıklarını. Sizin sosyal hayatınız çevreniz nasıl ? İlişki durumunuz ? Mesel çok iyisiniz ya bir erkek ya da eşiniz mis kokulumm diye sarılıyor mu yoksa aksine eleştirdikleriniz bunu yaşadığı için bir nevi kusma psikolojsine mi girdiniz ? Kendinize bakın lütfen. Sağlıkçıyım ben günde milyontane insan görüyorum yetim öksüzünden tutunda kirada olup 3 kardeşiyle okumaya çalışan ya da eşinden ayrılır kadının asgari ücretle çocuklarına bakmaya çalışan binlerce hemcinsimiz var. Herkesin kişisel bakımı kendine bakmıyorlarsa arkadaş olmazsınız.

İnsanlar mutsuz ve parasız...Kadinlar daha fazla.Evde iş yemek bekleyen aileleri var.Kostur koştur hayattan hiç zevk alamıyorlar kaldı ki kişisel bakım yapsınlar.Engellisi olan yaşlısı olan.Dakika boşluk bulamayanlar var.Obez olanlara da laf söylemişsiniz.Pis demişsiniz.Obezler bizden daha çok terliyor.Banyo yapsa bile hemen kokabiliyor.Kimisi parasızlıktan sadece makarna ekmekle besleniyor.Ya da hastalığı,depresyonu olabiliyor.Herkesi kendinizle kıyaslamayın.Bir dişçiye giderken bizler bile düşünüyoruz.Maddiyatla alakalı degil demeyin.İnsanlar protein tuketemiyor ,kaldı ki deodorant alsın.Sut yumurtaya parası olmayan var...Cok yadirgiyorum kendi hayatı içinde diğerlerinin halinden anlamayani....

Bence kullandığınız üslüp doğru değil. Dedorant kullanmıyor dediğiniz kadın belki de sabah 8 akşam 8 bu sıcakta çalıştı. kendine istediği özeni göstersin akşam berbat halde eve döner hayat şartlarından bu durumda olabilir. Evet haklısınız herkes keşke kendine özen gösterse ama artık yaşamak öyle kolay değil.
Sabah 8 akşam 8 çalışması deodorant kullanmasına engel mı ya?
Oldu olacak ülkece kokalım ki gidişat o yönde.
Kişisel temizlikle çalışmanın ne alakası var ya?
Bende özelde çok zor şartlarda çalışmıştım ama lavaboya gidip koltukaltlarımı ıslak mendille silip roll on kullanmayı da ihmal etmiyordum. Çünkü kendim rahatsız oluyordum zaten terden.
Pasaklılığa hiçbir şey bahane olamaz olmamalı

Ben şimdi şunu anlayamadım. Çoğunluk sana ne sana ne yazmış da sanırım sana ne yazanlar da banyo yapmayıp diş fırçalamayanlar. Yahu maddi durumun yada çok çalışmanın temizlik hijyenle ne alakası var? Ayrıca ne demek sana ne toplumda bir arada yaşıyoruz toplu taşıma kullanıyoruz. Yeri geliyor aynı ofiste çalışıyoruz bu insanlarla. Metroya, otobüse binince öyle bir koku oluyor ki maske takıyorum artık daha az nefes alıyorum ki dayanabileyim. Koltuk altı kıllarını almayan kadınlar adamlar var yahu bu sıcakta tabi koku yapar. Adam tuvaletten çıkıyor elini yıkamıyor sonra diyorsunuz sana ne? Su sabun da mı parayla? Eşim sabah 8 de gider akşam 9 da çıkar aşçı ve turizm bölgesinde, en sıcak şehirde yaşıyoruz 4 5 saate bir çorabını değiştirir her gece duş almadan yatmaz bazen yorgunluktan koltukta sızar ama yine de duşunu almadan yatağa girmez. Tırnaklarının temizliğine sürekli dikkat eder yahu tırnak kesmek duş almak da mı para o zaman komple kokuşalım yani. Fakiriz diye ağzımız mı koksun insanlarla konuşurken. Sigara içiyorsan bir zahmet dişini fırçala yüzüme yüzüme sigara kokan ağzınla konuşurken senin ağız kokunu çekmek zorunda değilim yani.

Valla eskiden de kadınlar temizlik temizlik diye kendilerine eziyet edip hasta oluyorlardı hatta hala bir sürü kadın temizlik uğruna hayatından sağlığından çalıyor. O yüzden kadınların temizliği salıp biraz rahat olmaları bana batmıyor. Pislikten hasta olunmuyor ama temizliğin fazla takıntısı direkt okb filan. Ayrıca erkekler de sarılmayıversin sanki kendileri günde üç kere duş alıyor. Bu forumda görüyoruz işte dişlerini havluyla silinen bunu da anca seks umudu olunca yapan kocaları

Ben şimdi şunu anlayamadım. Çoğunluk sana ne sana ne yazmış da sanırım sana ne yazanlar da banyo yapmayıp diş fırçalamayanlar. Yahu maddi durumun yada çok çalışmanın temizlik hijyenle ne alakası var? Ayrıca ne demek sana ne toplumda bir arada yaşıyoruz toplu taşıma kullanıyoruz. Yeri geliyor aynı ofiste çalışıyoruz bu insanlarla. Metroya, otobüse binince öyle bir koku oluyor ki maske takıyorum artık daha az nefes alıyorum ki dayanabileyim. Koltuk altı kıllarını almayan kadınlar adamlar var yahu bu sıcakta tabi koku yapar. Adam tuvaletten çıkıyor elini yıkamıyor sonra diyorsunuz sana ne? Su sabun da mı parayla? Eşim sabah 8 de gider akşam 9 da çıkar aşçı ve turizm bölgesinde, en sıcak şehirde yaşıyoruz 4 5 saate bir çorabını değiştirir her gece duş almadan yatmaz bazen yorgunluktan koltukta sızar ama yine de duşunu almadan yatağa girmez. Tırnaklarının temizliğine sürekli dikkat eder yahu tırnak kesmek duş almak da mı para o zaman komple kokuşalım yani. Fakiriz diye ağzımız mı koksun insanlarla konuşurken. Sigara içiyorsan bir zahmet dişini fırçala yüzüme yüzüme sigara kokan ağzınla konuşurken senin ağız kokunu çekmek zorunda değilim yani.

Ben sana ne dedim çoğunluk değil.
Ve obez kısmını alıntıladım, kişisel hijyeni değil
size de soruyorum insanların kilosundan, obez olmasından bize ne?

Yani özür dilerim ama sadece merak ettim
Bugün metroda aklıma geldi. Bende bir kadınım ve mükemmelim asla diyemem . Ama temizliğim önemlidir .

Zaten bu sebeple de rahatsız oldum galiba , kadınlar artk asla eskisi gibi değil. 80 yaşında vefat eden anneannem bile , sabun kokuyordu resmen , eskiden kafınlar temizliğe daha mu düşkündü acaba . Ancak bu zamanlarda inanın sapsarı dişleri olan , bu sıcakta bi deodrnt kullanmayan insanlar var ya , hele dişleri sapsarı bir tabaka kaplamış diş etinden dişi boyunca resmen :KK43:
Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .
Pis erkekler için de düşüncelerim aynı , iğrenclet zaten , neden insanlar kendilerini bu kadar salmış zaten kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,, en basiti giyimi düzgün temiz bir kadın bi durakta bindi . İnanır mısınız topuklu ayakkabı vs artk sebep ne ise herkes tuhaf olan kadınmış gibi ona bakıp durdu , pis olan sizsiniz .. sanırım kadının süslenecek kadar hayatı sevmesi tuhaf geldi onlara , her neyse insanların bu kadar kendini bırakması üzücü ağır depresyon mu nedeni nedir
Yani temizlik konusunda evet haklısınız da obezlik spor konusunda haklı değilsiniz.
Benim de takık olup aşamadığım en sinir olduğum şey kadınlar tuvaletinde kadınların klozetin üstüne çıkıp tuvaletlerini yapmaları veya leş gibi bırakmaları

hijyen kesinlikle maddiyattan bağımsız. İnsan içinde olursa her şartta duşunu alır, deodorantı sürer.
Ama diş bakımı maddiyatla alakalı. Ortodonti, Diş taşı temizliği, beyazlatma, diş kaybı varsa impant, kanal tedavisi.. devlet çoğunu karşılamıyor. Özellerde de çok uçuk fiyatlar. Üstüne sigara içen, kafein tüketen biri ise dişleri bakımsız oluyor. Ünlüler estetik gülüş yaptırıyor. Dişlerini kestirip, kaplatıyor. İyi bir dişçi buna kolay kolay izin vermez. Sağlam bir dişi kesmek cinayet gibi dedi benim diş doktoru.
Bende dişlerimden memnun değilim arası açık dediki ben onu yaparım yapmasına ama yazık dedi hicbirsey kendi dışını tutmaz dedi kesinlikle haklı komşum distasiı temizliğinden mine kaybı yaşadı bu nedenle en iyisi insanın kendi disi o düzgün dişler hep kaplama dolgu orjinal degil

Bu arada hijyen konusunda haklısın yalnız öyle zamanlar insanlar yaşayabilir depresyonda olabilir ve saydugin çoğu şey maddiyata alakalı insanlar kendinden geçti artık çoğu kişi mutsuz

Sizene ki . insanların kendi hayatı. Hayatınızda olmadığı sürece kimseye birşey diyemezsiniz ki. İnsanlar kendi bedenini istediği gibi kullanır
Yalnız onların kokusu bizim psikolojimizi de etkiliyor ne yazık ki. Hayatımda ilk defa bir insanın iğrenç kokusu yüzünden midemin bulandığına şahit oldum. Şaka gibi ama gerçek. Maddiyatla alakası yok bu durumun.

Ben sana ne dedim çoğunluk değil.
Ve obez kısmını alıntıladım, kişisel hijyeni değil
size de soruyorum insanların kilosundan, obez olmasından bize ne?
Ben obez kısmı için bişey yazmadım ayrıca sadece siz değil bir kaç kişi daha yazmış hatta gayet de çok yazanlar tek siz olsanız ben de böyle yazmazdım. Zira benim annem de çok kilolu ve diyetisyene gidiyor kilolu olan biri elbette ki ister istemez kokabilir kilolu olanlar dışındaki kişiler benim yazdıklarım.

yani kotu kokuya ve goruntuye bnde karsiyim ama.kimyasal kokularla boyalarla bakimli oldugunu sanan kisimda benm gozumde ayni.deodorant yada parfum kokulari okadar gereksiz asiri ve sacmaki mide bulantisi yapiyor .
Ufff hele bir de parfüm ağır tatlı şekerliyse 🤮benim migren hemen başlıyor show yapmaya :)

Bende dişlerimden memnun değilim arası açık dediki ben onu yaparım yapmasına ama yazık dedi hicbirsey kendi dışını tutmaz dedi kesinlikle haklı komşum distasiı temizliğinden mine kaybı yaşadı bu nedenle en iyisi insanın kendi disi o düzgün dişler hep kaplama dolgu orjinal degil
Konu sahibi diş yapısının bozukluğundan bahsetmiyor ki temizliğinden bahsediyor. Dişiniz aralıklı diye fırçalamıyor musunuz?

yani kotu kokuya ve goruntuye bnde karsiyim ama.kimyasal kokularla boyalarla bakimli oldugunu sanan kisimda benm gozumde ayni.deodorant yada parfum kokulari okadar gereksiz asiri ve sacmaki mide bulantisi yapiyor .
Eğer bir insan temiz değilse zaten o parfüm terle ve pislikle birleşip kötü koku olarak geri dönüyor. Temiz insanın parfüme bile ihtiyacı olmaz sıcakta zaten çekilmez. Kılını tüyünü alsın, tırnağını kessin, duşunu alsın, dişini fırçalasın bahsettiğimiz şeyler lüks şeyler değil

X