Neden kadınlar böyle ,?

Erkekler neden böyle diye konunuz da vardı sizin. Sırf kendinizi övmek için açıyosunuz bazı konuları. Orda da yanında kadın olsa bile erkeğin size baktığını iddia ediyordunuz. Tamam kadın erkek fark etmeksizin herkes size bakıyor çünkü çok güzelsiniz çok bakımlısınız kimse sizden gözünü alamıyor oldu mu? 😁

Erkekler neden böyle ?

Sizene ki . insanların kendi hayatı. Hayatınızda olmadığı sürece kimseye birşey diyemezsiniz ki. İnsanlar kendi bedenini istediği gibi kullanır

Buda sağlıklı bir yorum değil..neden çünkü hayat dediğimiz şey bir ortak yaşam alani ve metroda biz bu alani paylasiyorsak hayatınıza dahil olmuş oluyor misal verelim en basiti kokusu rahatsiz ediyor(!)yani kendi alanından çıkmış oluyor başkasını rahatsız ediyor.
Güzel dinimiz bile camiye kokulu şeyler yenildiyse gelinmesin deniliyor.
Temizlik imandandır.Kim ne isterse yapar diye kaide Afrika kabilesinde bile yok inanin belgeselde açın izleyin öyle ritüelleri ve kuralları varki.
Eleştiri değil ama üzülmek adına yazmış olduğunu varsayiyorum ben arkadaşın yazdıklarıni.. gerçekten düşünmek ve üstüne durmak gereken bir konu..bu böyle başlıyor ve başka şeylerle bosvermisliklerle vahim neticelere götürüyor..
Neyse bu mesele gerçekten çok su götürür .😀

Erkekler neden böyle diye konunuz da vardı sizin. Sırf kendinizi övmek için açıyosunuz bazı konuları. Orda da yanında kadın olsa bile erkeğin size baktığını iddia ediyordunuz. Tamam kadın erkek fark etmeksizin herkes size bakıyor çünkü çok güzelsiniz çok bakımlısınız kimse sizden gözünü alamıyor oldu mu? 😁

Erkekler neden böyle ?
Çok düşünen çok üretir ..Üretiyor paylaşıyor napsin 😀Size bize de konu başlığı oluyor..ortamlarda böyle arkadaş severim ben😎😍

İstanbul'da yaşıyorsanız hangi metro hattı bu Allah aşkına? Tramvayda bile bana göre en pis kokan hat T1 ama onda bile az olmamakla birlikte temiz giyinen ve bakımlılar var.

• Beğen
Reactions: Gif
Sabun kokan anneanneniz pamuklu doğal kumaşlardan yapılmış giysi giyiyordu. Halis sabunla yıkanıyordu. Benim babaannem de zeytinyağlı olmayan sabunu sokmazdı eve. Var mı polyester kullanmayan giysi markası şimdi? Kumaşlar iplikler hem naylon polyester ağırlıklı. Za.. Man.. H&. gibi mağazalardaki giysiler hem yüksek fiyat hem de kalitesiz malzeme. Çorap alırken mutlaka pamuk oranını kontrol ederim. Çoklu paketlerde her çorabın pamuk oranı farklı. Yani en üstteki %80 diğerleri %65-%50-%35 diye gidiyor.

Bunlara ek olarak yıkanmama alışkanlığı var. İnsan hiç olmazsa sabah akşam vücudunu yıkamalı, temizlemeli. Özellikle yaz günü kendisine saygısı olan insan ter kokmaz. Parfüm deodorant kullanmak istemeyen karbonat kullanabilir. Bakteriyi mantarı kötü kokuyu engeller.

Diş olayına gelince malesef diş ağrısı yoksa doktora gitmeyen bir milletiz. Diş macunu alacak paran yoksa yine karbonatlı su kullanılır eğer amaç temiz olmaksa.

Elin yabancısı 4 yaşında başlatıyor diş kontrolüne. Her sene iki defa tüm öğrenciler diş doktoruna gider, okul organize eder ve parasını da bir güzel ödersin. Çocukluktan gelen bir alışkanlık oluyor düzenli diş doktoruna gidip kontrol ettirmek.

Bir insanı işe giderken veya gün ortasında görmekle, 10-12 saatlik mesai sonrası görmek arasında fark var demek istemiş. Sabah duş almış, temiz kıyafetle giyinmiş halle; iş çıkışı tıklım tıklım bir kaç vasıta değiştirirken ki hal aynı mı sizce ?
Tabii ki değil ama bu kişilerin pasaklı olmasını gerektirmiyor diyorum bende. Çalışan herkes kendini bıraksın o zaman. Ben yorumda sadece kişisel temizlik kısmına takıldım zaten.
Temizliği bırakmanın/ertelemenin bahanesi olamaz.
Ennn fazla ruhsal sıkıntıları olan kişilere hak verebilirim. 🤷🏻‍♀️

Yorumlar beni şoka uğrattı ya. Resmen pis insan duyarı var sdhshshs
Kiloya falan lafım yok ama bi insanın ter kokmasının, pis olmasının savunulacak bi tarafı yok. Kadın erkek farketmez herkes bi şekilde temizlik konusunda dikkat etmeli. Bi diş macunu 38 TL yani alınamayacak kadar da değil abartmayalım.
Ha onu bile alamayacak kadar yoksul insanlar var evet ama o insanlarda zaten her gün toplu taşıma kullanmıyor.
Hele hele sigara içen bir insanın parasızlıktan pis olmasına asssla inanmam. Üşengeçliktendir o.

Bu yaziyi begenmeyecek ne var arkadaslar.kadin hakli deodorant pahali hadi baska bir yol bulabilirler eskiden var miymis bi otobuse bi biniyoruz kokudan gecilmiyor fiziksel.ozellikler konusunda hakli bulmadim yaziyi ama hijyen acisindan genel olarak bi salinmislik var..

Yani özür dilerim ama sadece merak ettim
Bugün metroda aklıma geldi. Bende bir kadınım ve mükemmelim asla diyemem . Ama temizliğim önemlidir .

Zaten bu sebeple de rahatsız oldum galiba , kadınlar artk asla eskisi gibi değil. 80 yaşında vefat eden anneannem bile , sabun kokuyordu resmen , eskiden kafınlar temizliğe daha mu düşkündü acaba . Ancak bu zamanlarda inanın sapsarı dişleri olan , bu sıcakta bi deodrnt kullanmayan insanlar var ya , hele dişleri sapsarı bir tabaka kaplamış diş etinden dişi boyunca resmen :KK43:
Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .
Pis erkekler için de düşüncelerim aynı , iğrenclet zaten , neden insanlar kendilerini bu kadar salmış zaten kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,, en basiti giyimi düzgün temiz bir kadın bi durakta bindi . İnanır mısınız topuklu ayakkabı vs artk sebep ne ise herkes tuhaf olan kadınmış gibi ona bakıp durdu , pis olan sizsiniz .. sanırım kadının süslenecek kadar hayatı sevmesi tuhaf geldi onlara , her neyse insanların bu kadar kendini bırakması üzücü ağır depresyon mu nedeni nedir
Bir deodrant 95 tl olmus en azindan kaydadeger bisey almak istiyosan en dusuk bu fiyat. Tamam lukse girmiyor acil ihtiyac haklisiniz bu deodratnt dis fircasi dis macunu kesinlikle sart bu konuda katiliyorum. Ama insanlarin spor yapmasina gerek yok zaten iyi beslenemedigimiz icin git gide kaslar zayifliyor. Cogu et yiyemiyor peynirin kilosu tavugun hakikisi malum.kiloya takilmayin derim yabi yakinda herkes zayiflayacak demem oki. Onun disinda evet herkes depresyonda. Benim bile cok olmasada tuzum kuruyken artik yavastan kiramin artmasi yol ucretlerinin artmasi mazotu mutfak alisverisi derken yavas yavas sona gekiyorum.yasam enerjim kalmiyor.ciddi anlamda artik ben kiyamet kopsada herkes kurtulsa diuorum

Yorumlar beni şoka uğrattı ya. Resmen pis insan duyarı var sdhshshs
Kiloya falan lafım yok ama bi insanın ter kokmasının, pis olmasının savunulacak bi tarafı yok. Kadın erkek farketmez herkes bi şekilde temizlik konusunda dikkat etmeli. Bi diş macunu 38 TL yani alınamayacak kadar da değil abartmayalım.
Ha onu bile alamayacak kadar yoksul insanlar var evet ama o insanlarda zaten her gün toplu taşıma kullanmıyor.
Hele hele sigara içen bir insanın parasızlıktan pis olmasına asssla inanmam. Üşengeçliktendir o.
Otobuste tiklim.tiklim giden var bu hayata cok bile diyen var napalim simdi kokalim hrp beraber 😁😁

Bu durumun maddiyatla yada depresyonla alakası yok çok fakir bir ailede büyüdüm üstelik 10 yaşımdan beri aralıklarla depresyon tedavisi görüyorum ama hiç bir zaman temizligimden ödün vermedim suslenmedigim kiyafetime dikkat etmediğim çok oldu depresyonda iken ama hiç bir zaman duş almadan bir günü geçirmedim hele ki işe gidiyorsam yada dışarı çıkıyorsam o gün duş almadiysam çıkmam kimsenin bir şey demesine gerek yok ben kendim rahatsız olurum
Harika iste aradigim.yorum

Ay hiç katılmıyorum. İse giderken her zaman olmasa da çoğu zaman toplu taşıma kullanıyorum. Kadinlar gayet güzel giyinmiş oluyor. Valla benim içim açılıyor kadınlara baktıkça. Sürekli de insan içindeyim. Kadınlar için hiç doğru şeyler değil. Bence Türkiye'de bu pahalilikta gayet güzel ve bakımlı cogu kadin.

Sadece tahmin. Acaba depremden sonra insanlar kendini salmiş olabilir mi.

Ay hiç katılmıyorum. İse giderken her zaman olmasa da çoğu zaman toplu taşıma kullanıyorum. Kadinlar gayet güzel giyinmiş oluyor. Valla benim içim açılıyor kadınlara baktıkça. Sürekli de insan içindeyim. Kadınlar için hiç doğru şeyler değil. Bence Türkiye'de bu pahalilikta gayet güzel ve bakımlı cogu kadin.
Hatta yurtdışında ki kadınlar bizim turklere göre salmış ve salaş durumda diyenler de çok bizimkiler moda ikonu gibi geziyorlar maşallah 😁Tabi bence buda abartı.Sade spor ve bakımlı olmaktan yanayım hayatı agirlastirmamak adına

Pis ve kokan insanlar hep vardı. Şimdi de var. Ama genel olarak ben eskiye göre daha bakımlı temiz insanlar görüyorum daha çok.

Birde muhitin insanlar üstünde etkiside çok ..Neyi nerde gördüğümüzlede alakali
Her yapbozun parçası kendine ait yerdedir.

Kesinlikle deprem sosyal ekonomik durumlar bakımsız ve hijyensizlige kapı açmaz.
İnsan yaşam enerjisini paraya bağlamissa o başka ..Toplu katliam gibi bu düşünceler herşey zamlandi herşey para vsvs

Hayata anlam ve değer katan şeyler sadece maddiyat olursa insanın sonuda ondan olur.
Ruhi çökkünluk ve bosvermisligin adıdır bu.

Ben şimdi şunu anlayamadım. Çoğunluk sana ne sana ne yazmış da sanırım sana ne yazanlar da banyo yapmayıp diş fırçalamayanlar. Yahu maddi durumun yada çok çalışmanın temizlik hijyenle ne alakası var? Ayrıca ne demek sana ne toplumda bir arada yaşıyoruz toplu taşıma kullanıyoruz. Yeri geliyor aynı ofiste çalışıyoruz bu insanlarla. Metroya, otobüse binince öyle bir koku oluyor ki maske takıyorum artık daha az nefes alıyorum ki dayanabileyim. Koltuk altı kıllarını almayan kadınlar adamlar var yahu bu sıcakta tabi koku yapar. Adam tuvaletten çıkıyor elini yıkamıyor sonra diyorsunuz sana ne? Su sabun da mı parayla? Eşim sabah 8 de gider akşam 9 da çıkar aşçı ve turizm bölgesinde, en sıcak şehirde yaşıyoruz 4 5 saate bir çorabını değiştirir her gece duş almadan yatmaz bazen yorgunluktan koltukta sızar ama yine de duşunu almadan yatağa girmez. Tırnaklarının temizliğine sürekli dikkat eder yahu tırnak kesmek duş almak da mı para o zaman komple kokuşalım yani. Fakiriz diye ağzımız mı koksun insanlarla konuşurken. Sigara içiyorsan bir zahmet dişini fırçala yüzüme yüzüme sigara kokan ağzınla konuşurken senin ağız kokunu çekmek zorunda değilim yani.
Kadınlar adamlar var dediniz onun gibi tek cins düşmanlığı yapmadınız o yüzden sanane diyorlar .Ek olarak yazdıklarınızda haklısınız

Yani özür dilerim ama sadece merak ettim
Bugün metroda aklıma geldi. Bende bir kadınım ve mükemmelim asla diyemem . Ama temizliğim önemlidir .

Zaten bu sebeple de rahatsız oldum galiba , kadınlar artk asla eskisi gibi değil. 80 yaşında vefat eden anneannem bile , sabun kokuyordu resmen , eskiden kafınlar temizliğe daha mu düşkündü acaba . Ancak bu zamanlarda inanın sapsarı dişleri olan , bu sıcakta bi deodrnt kullanmayan insanlar var ya , hele dişleri sapsarı bir tabaka kaplamış diş etinden dişi boyunca resmen :KK43:
Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .
Pis erkekler için de düşüncelerim aynı , iğrenclet zaten , neden insanlar kendilerini bu kadar salmış zaten kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,, en basiti giyimi düzgün temiz bir kadın bi durakta bindi . İnanır mısınız topuklu ayakkabı vs artk sebep ne ise herkes tuhaf olan kadınmış gibi ona bakıp durdu , pis olan sizsiniz .. sanırım kadının süslenecek kadar hayatı sevmesi tuhaf geldi onlara , her neyse insanların bu kadar kendini bırakması üzücü ağır depresyon mu nedeni nedir
İnsanların dış görüşünüşünü pek yargılamam.
Hastalık var neticede. Hasta olabilir, ter sorunu yaşıyor olabilir önüne geçemiyor olabilir. Diş problemi olabilir.
İnsanlara bu şekilde damga yapıştırmak ne kadar kolay olmuş.

X