- 27 Haziran 2024
- 493
- 1.261
- 36
Çocuklar sizle mi yaşayacak evlenince, bu insanla nasıl bu zorlukları aşacaksınızArtı parantez belirtmeyi unutmuşum heyecanla yazdım ilk konum. İkinci evliliğim olacak. Benim de onunla 10 yaşlarında oğlumuz var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar sizle mi yaşayacak evlenince, bu insanla nasıl bu zorlukları aşacaksınızArtı parantez belirtmeyi unutmuşum heyecanla yazdım ilk konum. İkinci evliliğim olacak. Benim de onunla 10 yaşlarında oğlumuz var.
uzulmeyin lutfen, sadaka verin. evlilikte o ozgurluk artarak devam ediyor. hele ki cocuk olduktan sonra yuzunu bile goremezsinizMerhabalar 3 yıllık bir aşk hayatım bitmek üzere, belki de bitti. Sebep karışmışım, söylenmişim. Eşyalar düzüldü aileler tanıştı teklif edildi her şey oldu fakat sırf bu sebepten dolayı bitiyor. Neden çünkü çok özgür olmak istiyor kafasına göre gidip gelecek kafasına göre hareket edecek. Evliliklerde böyle bir dünya yok. Tabi ki de herkesin kendine ait özel bir alanı olacak, arkadaşları olacak ama bu istiyor ki hiç bir laf edilmesin. Çok üzgünüm çok.
O mutlu olsun diye bazı şeyleri göz ardı ettiğim oldu. Bu yanlış bir şey biliyorum ama elimde değil. Sevince biraz saf oluyorum aman aramız bozulmasın derken. Başlık belki uymamış olabilir ama inanın ona karşı zerre aklımdan ufak bir kötülük bile geçmedi. Her seven böyle değil o yüzden söylüyorum.Başlığa ithafen konuşayım: Size kötü bir insansınız demiyorum ama iyi insan olduğunu düşünmeyen yok ki zaten. Sizinki gibi günde kaç tane konu açılıyor herkes çok iyi ve haklı olduğunu söylüyor.
He iyi olmaktan kasıt her şeyi alttan almak, yanlışa yanlış diyememekse bu iyi bir insan olmak olmuyor. Pasif bir insan olmak oluyor. Pasif insan da aşk hayatında, iş hayatında, aile hayatında her yerde ezilir.
Bitmesini istemiyorsan adam evliyken bekar hayatı yasayacak sen de 3 maymunu oynayacaksın. Sevgi ve emek dediğin zaten; kavga gürültü, ite kaka kopukluklar üzerine kurulu. Çürük tahtalardan iskele bile olmaz siz bina temeli atmaya çalışıyorsunuz.Bir yıldır bu konu ile ilgili zaten problemlerimiz vardı. Ona ailenin öneminin daha büyük olduğunu dışarıda hayat olmadığını arkadaşların bir yere kadar olduğunu bir yerden sonra yanında olmayacaklarını anlattım durdum. Ama tabi uygulama olmayınca koptuk. Ortada çok büyük bir şey olmadığı içinde çekip gitmek o kadar emeği sevgiyi heba edip gitmek istemedim. Şimdi de kopuğuz. Oturup adam akıllı bir karara varamıyoruz. Tabi ben hala bitmesi taraftarı değilim.
Annesi ile altlı üstlü olacak evimiz benim oğlum benim yanımda onun oğlu annesi ile kalıyor fakat hafta sonları ve yazın 3 ay geliyor .Çocuklar sizle mi yaşayacak evlenince, bu insanla nasıl bu zorlukları aşacaksınız
Bir arkadaşımda aynı şeyi söylüyor. Bir insan kadında erkekte evlendiği zaman arkadaş düşkünü olmamalı diyor doğru. Bu sefer kimse aileyi önemsemiyor.Şu an üzüldüğün bu durumu ileride şükredeceksin inan bana
Bu kişi benim, iyi olduğumu sanıyordum aile hayatında ancak kurban seçilmişim ve kullanılan kişi olmuşumBaşlığa ithafen konuşayım: Size kötü bir insansınız demiyorum ama iyi insan olduğunu düşünmeyen yok ki zaten. Sizinki gibi günde kaç tane konu açılıyor herkes çok iyi ve haklı olduğunu söylüyor.
He iyi olmaktan kasıt her şeyi alttan almak, yanlışa yanlış diyememekse bu iyi bir insan olmak olmuyor. Pasif bir insan olmak oluyor. Pasif insan da aşk hayatında, iş hayatında, aile hayatında her yerde ezilir.
Evet başlık biraz uyumsuz oldu fakat ona karşı çok iyi niyet besledim asla içimden bir yanlış yapmak kullanmak vs geçmedi. Ne insanlar tanıyoruz.İyi insanlar: biz ne alaka
Yanlış anlamayın ama evde bir kadın beklesin diye evlenmek istiyor gibi sırfAnnesi ile altlı üstlü olacak evimiz benim oğlum benim yanımda onun oğlu annesi ile kalıyor fakat hafta sonları ve yazın 3 ay geliyor .
Ilk evliliğinin neden bittigine dair bilginiz var mı?Artı parantez belirtmeyi unutmuşum heyecanla yazdım ilk konum. İkinci evliliğim olacak. Benim de onunla 10 yaşlarında oğlumuz var.
Eve çok girmesine ve arkadaşlarına aşırı düşkün olup beni umursamamasına söylendiğim oldu. Söylenmekten kastımda kızarak bağırarak yada vır vır konuşarak değil. Sadece rahatsız olduğumu anlatarak söyleyerek.Istiyor ki bir şey söylenmesin derken? Neye dırdır ettiniz?
Böyle adamlar evlenmesin zaten, evliyken bekar hayatı yaşayacaktı ve siz evde oturup yolunu gözleyecektiniz. Hayırlısı olmuş, boş yere üzülmeyin.O mutlu olsun diye bazı şeyleri göz ardı ettiğim oldu. Bu yanlış bir şey biliyorum ama elimde değil. Sevince biraz saf oluyorum aman aramız bozulmasın derken. Başlık belki uymamış olabilir ama inanın ona karşı zerre aklımdan ufak bir kötülük bile geçmedi. Her seven böyle değil o yüzden söylüyorum.
Ne sıklıkta gidiyodu?Eve çok girmesine ve arkadaşlarına aşırı düşkün olup beni umursamamasına söylendiğim oldu. Söylenmekten kastımda kızarak bağırarak yada vır vır konuşarak değil. Sadece rahatsız olduğumu anlatarak söyleyerek.
Zaten artık erkekler tripli erkekler nazlı hemen küsüyorlar hemen alınıyorlar. Evet hatasını anlamıyor hata dediğim de kendinin ne kadar arkadaş düşkünü olduğunu görmüyor. En basiti şu örneği vereyim. Yemek yerken bir arkadaşı arasın bir şey için çağırsın hemen apar topar herkesi masada bırakıp gidebiliyorErkeklerin böyle tripleri neden oluyor hiç anlamıyorum ama boşver hiiiiiç oralı olma. Geleceği varsa hatasını anlar gelir. Gelmiyorsa da zaten evlenmeye değmez. Yoluna bak. Onunla doğmadın
erkekler değişiyor adamlar değişmiyor :)Galiba evet ve erkeklere çok değer verip çok sevince birden değişiyorlar.
Artı parantez belirtmeyi unutmuşum heyecanla yazdım ilk konum. İkinci evliliğim olacak. Benim de onunla 10 yaşlarında oğlumuz var.