- 20 Eylül 2019
- 152
- 139
- 34
-
- Konu Sahibi Lalesizlale
Allah' ım inşaallah kardeşim der. dua dua duaEsimede dicem ya ben ya kardesin artik bugun son noktaya geldim .
Hayir kayinvalidem annesini sakinlestirmeye calisirken ki olay yeniyken bende naptiğimin bilincine yeni varmisken .Ustume yurudu cocuğum ağlamaya basladi keske ellerim kirilaydi da vurmasaydim ben kendi cocuklarima bile asla vurmam nasil oldu bilmiyorumGörüşmeyin de kurtulsun şu kadın sizden.
Ne takıntılı bir insansınız, evlerden ırak!
Çocuk çocuğa vurmuş, buna insanlar tolerans gösterir de, kazık kadar kadına göstermezler.
Göstermesinler zaten, görüşmeme kararı almadıkça sizden kurtuluşları yok belli ki.
O an onu nasil yaptim bilmiyordum bende suan ağliyorum bunu nasil yaptim diye cok pismanim suan ne yapicağimi bile bilemiyorunYine hatalısınız ne kadar sinirli olursanız olun karşınızda bir çocuk var tokat atmak ne demek ya.
Hatanızın farkındasınız ama iş işten geçmiş
Kimseyi ( kuzen dışında özür için ) aramayın, bırakın olaylar biraz durulsun.
Ekleme : ortada daha büyük mesele varken hala elti de elti, cidden bir tedavi görün hiç iyi görmedim sizi.
O an onu nasil yaptim bilmiyordum bende suan ağliyorum bunu nasil yaptim diye cok pismanim suan ne yapicağimi bile bilemiyorun
O çocuk da ağladım siz de ağlayın gözümüzde en azından benim gözümde hiç bir kıymeti yok...O an onu nasil yaptim bilmiyordum bende suan ağliyorum bunu nasil yaptim diye cok pismanim suan ne yapicağimi bile bilemiyorun
Cocuklarin oyuncaklari vardi oyun oynuyorlardi ben odaya girdiğimde cocuk cocuğuma sertce kafasina oyuncakla vurdu cocuğum o an ağlayinca dayanamadim tokat attim sonrasi olanlar bu .Ben hatamin farkindayim bunu nasil yapabildim ben bole bilmiyorum bir anda oldu hersey evet sakinlesip konusmam lazimYaşın kaç pardon ya bu tip durumlar çok fevri yani yaşınız küçükse yaşınızın verdiği cahilliktir diyeceğim ama yaşınız büyükse olgun değilsiniz. Çocuğunu niye yaramaz bir çocuklarla bir arada bırakıyorsun hadi bıraktın madem vurmuş al çocuğu içeri geç işin varsa da çocukla ilgileniyorum dersin en azından, kalabalıkmışsınız birileri tamamlardı elbet geri kalanını. Yani ikisi de çocuk elbet ama vurulmaz yani çocuk dövmeyi anlayışla karşılamıyorum uyarsaydın keşke sinirli bile baksan olurdu ama sinirden vurmak ne ya. Misafirlermiş bi de iyice suçlu oldun şimdi. En iyisi sen biraz uzak dur ortalık sakinleşince daha düzgün bir şekilde oturur konuşursunuz.
Evet herkese absürt geliyor da gerçek olma ihtimali üzerindem gidiyoruz ne yapalımTokat attığınız çocuğun burcu neydi?
Konular bana absürt geliyor umarım gercek değildir.