Arkadaslar az önce dil ögrenmek baslikli topic e de yazdim dil ögrenmekle ilgili nacizane tavsilerimi...ayrica görüyorum ki bazilari cok dilbilgisine takilip
kaliyor...bu cok yanlis ....eger ingilizce ögretmeni filan olmayacaksaniz bu kadar dilbilgisi ögrenmeye hic gerek yok...eger dilbilgisine dalarsaniz isin
icinden cikamazsiniz...türkiyede dil egitimi verilirken yapilan en büyük yanlis budur yani cok fazla dilbilgisine taktiriyorlar kafayi...bu cok cok ama
cooookkkk yanlis
......simdi türkceden pay bicin...hepimiz cok iyi türkce konusuyoruz ...konusurken dil bilgisine kafayi takiyormuyuz HAYIR...peki
hepimiz türkce dilbilgisini cokmu iyi biliyoruz HAYIR....o zaman kendi ana dilimizde bile sahip olamadiklarimiza yeni ögrenmeye basladigimiz bi dilde
sahip olmayi hayal etmek komik
dil konusunda cok geride kalmis bir ülkeyiz maalesef ben tüm egitim hayatimi Türkiye'de tamamladim simdi
Almanya'da yasiyorum...ve 1 kizim var o nedenle Alman egitim sistemiyle Türkiye'ninkini kiyasliya bilme imkanina sahibim ...kizimin Ingilizce egitiminle
kendiminkini kiyasliyorum arada ucurum fark var burada orta okul ögrencileri sakir sakir ingilizce konusuyorlar...cünkü dilbilgisi minimum düzeyde
ve agirlikli pratik konusma seklinde geciyor dersleri....
ögrenmek istediginiz dilin tv. kanallarini radyolarini izleyin müizk dinleyip cevirilerini yapin ,cocuk programlarini ve dizileri izleyin ama en önemlisi
bol bol konusun...