How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Neden Ingilizce Konuşamiyoruz? Nasil Ingilizce Konuşabiliriz..

evet birsencim..ingilizce öğrenmeye ilk başlayınca hep sölerler zaten. ingilizce düşünün!! bana cok tuhaf gelmişti ama sonra anladım.. evet öyle düşünmek lazım..

venüs canım aynı problem bende de var.. konusmaya gelince tıkanıyorum.. ya aslında hata yapa yapa öğrenilir ve bol bol konusarak.. kafa göz yara yara konusmak lazım aslında :)

ben okuma yaparken çok zorlanıyorum kelimeleri yanlış okuyorum bunun için ne önerirsiniz

ingilizce konuşurken türkçeyi düşünmüyorum ama ya yanlış söylersem diye bikaç kere düşünerek konuşuyorum o da eee ııı gibi şeylerle uzatmama sebep oluyo :43:

Ben konuşuyorum çatır çatır :52:
Hayatımda hiç zorlamadı beni İngilizce ya insanlara neden zor geldiğini hiç anlayamamışımdır :ssz:

Çünkü Türkçe düşünüp ingilizce konuşmaya çalışıyoruz.Pratik yapamıyoruz.Yanlış yapmaktan korkuyoruz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ingilizce okuyorum, anlıyorum... her şeyi değil ama artık geliştirdim biraz daha kendimi ve anladığım şeyler oluyor.

ama konuşma kısmına daha gelemedim anlama tamam da :)

konuşma çok ayrı, anlama ayrı

bakalım zamanla umarım konuşa da bilirim...

Ben konuşuyorum çatır çatır :52:
Hayatımda hiç zorlamadı beni İngilizce ya insanlara neden zor geldiğini hiç anlayamamışımdır :ssz:
o kadar özel ders aldım ingilizce dersi hiç birisi aklımda yok suannn :60:
ama bu yaz kesin ögrenmem ve pratik yapmam gerek
yabancı bi sevgili yapıcam kendime ögrenince yallah cagnım sana diycem :52::52::52:

o kadar özel ders aldım ingilizce dersi hiç birisi aklımda yok suannn :60:
ama bu yaz kesin ögrenmem ve pratik yapmam gerek
yabancı bi sevgili yapıcam kendime ögrenince yallah cagnım sana diycem :52::52::52:

Hemen sana öğretiyorum I go We go You go :60: :8::8: :9:

Arkadaslar az önce dil ögrenmek baslikli topic e de yazdim dil ögrenmekle ilgili nacizane tavsilerimi...ayrica görüyorum ki bazilari cok dilbilgisine takilip

kaliyor...bu cok yanlis ....eger ingilizce ögretmeni filan olmayacaksaniz bu kadar dilbilgisi ögrenmeye hic gerek yok...eger dilbilgisine dalarsaniz isin

icinden cikamazsiniz...türkiyede dil egitimi verilirken yapilan en büyük yanlis budur yani cok fazla dilbilgisine taktiriyorlar kafayi...bu cok cok ama

cooookkkk yanlis:20: ......simdi türkceden pay bicin...hepimiz cok iyi türkce konusuyoruz ...konusurken dil bilgisine kafayi takiyormuyuz HAYIR...peki

hepimiz türkce dilbilgisini cokmu iyi biliyoruz HAYIR....o zaman kendi ana dilimizde bile sahip olamadiklarimiza yeni ögrenmeye basladigimiz bi dilde

sahip olmayi hayal etmek komik:52: dil konusunda cok geride kalmis bir ülkeyiz maalesef ben tüm egitim hayatimi Türkiye'de tamamladim simdi

Almanya'da yasiyorum...ve 1 kizim var o nedenle Alman egitim sistemiyle Türkiye'ninkini kiyasliya bilme imkanina sahibim ...kizimin Ingilizce egitiminle
kendiminkini kiyasliyorum arada ucurum fark var burada orta okul ögrencileri sakir sakir ingilizce konusuyorlar...cünkü dilbilgisi minimum düzeyde

ve agirlikli pratik konusma seklinde geciyor dersleri....

ögrenmek istediginiz dilin tv. kanallarini radyolarini izleyin müizk dinleyip cevirilerini yapin ,cocuk programlarini ve dizileri izleyin ama en önemlisi

bol bol konusun...

Back