Benim oglumda 5 yasina girmek üzere. Herkes baski yapti etti hemen 2. yi yap diye. En nefret ettigim sey. Bilmeden etmeden konusuyor hetkes. Ben 2.5 sene emzirdim ettim mesela, 3 yasinda ayri yatti uyudu düzenlii güzelce. Yani demem o ki her annenin durumu farkli. Ben pes pese olsa kaldiramazdim cok zor atlatirdim. Ama artik 2. yi düsünüyorum. Ve bence istedikten sonra hayirlisiyla nasip olursa sevgi ve sefkatle büyüüynce cocuklar hic de kötü olmaz. Ben anne olarak mutlu olunca pespese de dogursam 10 yil arayla da dogursam saglikli huzurlu cocuk yetistiririm fikrimce. Cünkü mutlu anne mutlu cocuktur. Sirf olsun diye az arayla dogurup mutsuz olmaktansa mutlu huzurlu bi sürec gecirmek isterim. Tabi hemen ardi ardina yapabilen anneler de var oda güzel birsey arkadas olurlar birbirlerine. Simdide oglum büypk abi olup bana destek olur. O okuldayken ben bebekle evde yalniz dinlenirim isimi gücümü yaparim, o gelincede onunla ilgilenirim diye hayal ediyorum:) öyle yada böyle her ailenin yapisi dinamigi, pisikolojisi farkli. O yüzden herkes kendi icin en uygun zamani secip karar vermeli bence, yok o su bu böyle yapti diye yapmamali